Ja lubię nosić korki analne i masować pupę dildo analne z wibracja i noszę też stringi,chciał bym kiedyś poczuć prawdziwego penisa i poczuć to co czują kobiety jak im wkładam w anal .
Niestety nie posiadam zabaweczek,a jak już to bym wolał zabawić się w ten sposób z panią albo z parką k/m a najlepiej jak bym był ubrany w damskie ciuszki i na nich miał zawiązany biały fartuszek
Ja mam korek z czerwonym diamencikiem i lubię go mieć w sobie i oglądać mój tyłek w lustrze. Mam też dildo na którym lubię sobie poskakać... i oczywiście ssać na maxa...
Ja lubię nosić korki analne i masować pupę dildo analne z wibracja i noszę też stringi,chciał bym kiedyś poczuć prawdziwego penisa i poczuć to co czują kobiety jak im wkładam w anal .
Ja zaliczam się do tej części, która zdecydowanie lubi takie zabawy! Co by nie mówić, to jest mega przyjemne. Stymulacja obytu potrafi na prawdę wystrzelic poziom emocji i przyjemności na orbitę
Kiedyś jak niektórzy przedmówcy nie dawałem się tam dotykać i nawet nie przychodziło mi do głowy żeby tam cokolwiek wsadzać... ale pewna osoba przekonala mnke żebyśmy spróbowali i... strzał w dziesiątkę!
Mamy sporą kolekcję różnych zabawek i uwielbiam korzystać z ich potencjału
Ja zaliczam się do tej części, która zdecydowanie lubi takie zabawy! Co by nie mówić, to jest mega przyjemne. Stymulacja obytu potrafi na prawdę wystrzelic poziom emocji i przyjemności na orbitę
Kiedyś jak niektórzy przedmówcy nie dawałem się tam dotykać i nawet nie przychodziło mi do głowy żeby tam cokolwiek wsadzać... ale pewna osoba przekonala mnke żebyśmy spróbowali i... strzał w dziesiątkę!
Mamy sporą kolekcję różnych zabawek i uwielbiam korzystać z ich potencjału
Ja już miałem prawdziwego w mojej dziurce i pragnę ponownie mieć ,niestety nie ma chętnych na ponowną taką zabawę zwłaszcz jak by ktoś był razem ze swoją panią ,ja ubrany w damskie ciuszki
Ja już miałem prawdziwego w mojej dziurce i pragnę ponownie mieć ,niestety nie ma chętnych na ponowną taką zabawę zwłaszcz jak by ktoś był razem ze swoją panią ,ja ubrany w damskie ciuszk
Jest super ,jak ra spróbujesz to będziesz chciał ponownie,jeszcze zależy od rozmiaru penisa,za pierwszym razem przy wkkładaniu troszkę bolało ale później było już wspaniale
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.