Ktoś z okolic Tychów tak jak @LUBIĘANAL ? Ktoś chętny na coś?
Też lubię takie zabawy. Co jeszcze lubisz tam mieć?Ktoś z okolic Tychów tak jak @LUBIĘANAL ? Ktoś chętny na coś?
Bardzo przyjemna zabawka. Mam i lubię w sobie mieć!Lubię taką biżuterię
Nie licząc tego korka analnego miałem już antyperspirant w kulce z Nivea, kszałt w sam raz, tak samo jak opakowanie po pastylkach plusssz. Zabawiałem się też bananem i ogórkiem takim większym. Próbowałem też zaaplikować kilka większych marchewek ale to nie to samo co prawdziwy męski sprzęt, ale na to się jeszcze nie zdecydowałem.Też lubię takie zabawy. Co jeszcze lubisz tam mieć?
OczywiścieWitam pytanie kierowane głównie do Panów czy też lubicie mieć coś w środku tyleczka?
Ja lubię mieć ale naturalnego penisaOczywiście
No raczej,uwielbiam penetracje mojego tyłka,kto nigdy nie spróbował i nie poczuł analnego orgazmu niech żałuje,na początku było słabo ale teraz po jakimś czasie potrafię mieć 3-4 orgazmy pod rządWitam pytanie kierowane głównie do Panów czy też lubicie mieć coś w środku tyleczka?
Zgadzam się,miewam takie orgazmy że dochodzę do siebie przez parę minutMoja żona ostatnio stwierdziła że chce włożyć mi rękę w tyłek.. kupiła lateksowe rękawiczki i to zrobiła. Miała satysfakcję że podczas posuwania mi tylko doszlem.. orgaz mega!
Tez mnie to ciekawi ale narazie poprzestane na strapie, żona idealnie mnie pompujeMi parę razy zdarzyło się zabawić z żoną wyposażoną w strap-ona i było ciekawie. Pewnie jeszcze będę miał okazje go poczuć. Swoją drogą choć faceci mnie nie pociągają ciekawi mnie jak by było poczuć prawdziwego ;-)
RacjaNawet nie wiesz jak niektórzy by się z Tobą kłócili
Hak analny...posiadam i korzystam,sprawia przyjemnoscHej zastanawiam się nad zakupem i uderzam z pytaniem. Czy ktoś z Was miał może okazję zabawiać się takim gadżetem ?
https://allegro.pl/oferta/stalowy-dlugo-korek-hak-analny-z-kulka-10932733593
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Zabawy fiutkiem po kamyku uwielbiam ten stan. Przyznawać mi się tu. | Masturbacja | 35 | |
A | Uwielbiam stopy Cioci | Fetysze i perwersje | 0 | |
M | Uwielbiam się kochać | Ogłoszenia | 0 | |
W | uwielbiam połykać spermę | Ogłoszenia | 4 | |
A | Ja natomiast uwielbiam korki analne | Fantazje erotyczne | 54 |