Owszem korzystam regularnie z badań ginekologicznych, w końcu mam tam cos jak macice oraz badań urologaCzy korzystasz z porad lekarzy ginekologów, czy nie ma takiej konieczności
Owszem korzystam regularnie z badań ginekologicznych, w końcu mam tam cos jak macice oraz badań urologaCzy korzystasz z porad lekarzy ginekologów, czy nie ma takiej konieczności
Czy "dupa, pizda, odbyt" to wulgaryzmy. jeśli kogos obraziłam to wybaczcie reszt domysłów to tylko domysły a nie prawdaW sumie... czy osoba interpłciowa (hermafrodyta) powinna chodzić do ginekologa, androloga, urologa czy do wszystkich tych lekarzy na przemian?
Tak BTW, to ciekawe, czemu Arletka wybrał(a) akurat tak ryzykowne zajęcie, i czemu ma tak silne skłonności do używania wulgaryzmów. Skąd to się u niej/niego wzięło. Jedno i drugie. Trudne przeżycia z dzieciństwa, pochodzenie z rozbitej/patologicznej rodziny, trudności materialne?
"Pizda" to jak najbardziej wulgaryzm, tak samo "kurwa".Czy "dupa, pizda, odbyt" to wulgaryzmy.
Nie chce wyjść na głupiego, ale... Takie rzeczy zdarzają się w naturze? Czy to efekt operacji?Tak jestem "obojnakiem" czy "obojnaczką" jak kto woli, głębiej pod jajkami mam pizdę dalej odbyt.
A jak to wyglądało w ciągu życia? Lekarze nie chcieli brnąć w ukierunkowanie Twojego ciała do konkretnej płci, poprzez właśnie zabiegi i hormony, czy to rodzice nie wyrażali zgody na tego typu ruchy? W życiu bardziej czułaś/eś się kobietą, czy mężczyzną? Udało Ci się jakieś normalne (nie oparte na samym seksie) relacje zbudować?To co mam to jest naturalne od urodzenia
Cóz mam opdpowiedzieć na taki naukowy wywód. Po prost to może i prawda, ale jesli chodzi o mnie to nic z tego do mnie nie przylega. Ani z biednej, dysfunkcyjnej rodziny, ani żaden traumy itp. Od początku byłam do tego przygotowana. Skończyłam tez wyższa szkołę ma dodatkowy zawód ale go nie uprawiam. Bycie tym kim jestem od wielu lat daje mi dobry dochód i życie. I nie che z tego wyjść. Nie cierpie polskich liter w komputerze."Pizda" to jak najbardziej wulgaryzm, tak samo "kurwa".
A domysły nie biorą się znikąd. Wszystko ma swoją genezę i przyczynę, każdy człowiek ma jakąś swoją historię i bagaż życiowy.
Prostytutki często pochodzą z dysfunkcyjnych rodzin i dorastają w biedzie lub zostały wpędzone w biedę. Mało która osoba zostaje prostytutką z wyboru, bo po prostu to lubi. Zwłaszcza że prostytucja to bardzo ryzykowny zawód, prostytutki są bardzo mocno narażone na przemoc w związku z wykonywanym zajęciem. O ryzyku zakażenia chorobami przenoszonymi drogą płciową nie wspominając. Ani o traumach i szkodach dla psychiki. Więc to raczej nie jest dla nikogo wymarzone zajęcie - raczej mają miejsce jakieś czynniki, które popychają część osób do tego. A później prostytutki zwykle chcą z tego wyjść - tyle że nie każdej udaje się potem przestawić na zwyczajne funkcjonowanie i wykonywanie innego zawodu.
Z rąk lekarzy i innych naprawiaczy natury uratowała mnie pewna Madame. To ona i jej poczynania ukształtowały moje ciało i spowodowały, że jestem pożądaniem wielu facetów. Może kiedyś w młodości i czułam się więcej mężczyzną, ale to szybko minęło i teraz nie ciągnie mnie w żadną stronę chociaż ubieram się jak kobieta i tak mnie postrzegają. Żadnych stałych relacji nie zawarłam. Od początku przygotowywana byłam do tego kim jestem teraz. Wiem, że moje filmy i fotki są interesujące, zwłaszcza na golaska, ale obecnie nie zamierzam ich tu prezentować,A jak to wyglądało w ciągu życia? Lekarze nie chcieli brnąć w ukierunkowanie Twojego ciała do konkretnej płci, poprzez właśnie zabiegi i hormony, czy to rodzice nie wyrażali zgody na tego typu ruchy? W życiu bardziej czułaś/eś się kobietą, czy mężczyzną? Udało Ci się jakieś normalne (nie oparte na samym seksie) relacje zbudować?
Jest opcja wstawienia na forum zdjęcia/filmiku jak to wygląda? Myślę, że ciekawskich znajdzie się więcej
Chętnie bym zobaczyl na priwZ rąk lekarzy i innych naprawiaczy natury uratowała mnie pewna Madame. To ona i jej poczynania ukształtowały moje ciało i spowodowały, że jestem pożądaniem wielu facetów. Może kiedyś w młodości i czułam się więcej mężczyzną, ale to szybko minęło i teraz nie ciągnie mnie w żadną stronę chociaż ubieram się jak kobieta i tak mnie postrzegają. Żadnych stałych relacji nie zawarłam. Od początku przygotowywana byłam do tego kim jestem teraz. Wiem, że moje filmy i fotki są interesujące, zwłaszcza na golaska, ale obecnie nie zamierzam ich tu prezentować,
Piękny wynikLovense edge 2 noszę sobie często i to publicznie... spodnie dresowe, więc często coś tam słychać
Rekord działania z urządzeniem to dobre 14h bez wyciągania
Bardzo lubię np .Witam pytanie kierowane głównie do Panów czy też lubicie mieć coś w środku tyleczka?
Lubie bardzoBardzo lubię np .
Lubie bardzo
A co lubisz mieć w dupce?Lubie bardzo
Ja używam szklanego, ale mam przyjemne wspomnienia stalowegoja taj samo lubię miec koreczek że stali nierdzewnej
Niestety mam złe doświadczenie ze stalowymi są małe i bardzo uwiarają sa źle wyprofilowane anatomiczne.Ja używam szklanego, ale mam przyjemne wspomnienia stalowego
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Zabawy fiutkiem po kamyku uwielbiam ten stan. Przyznawać mi się tu. | Masturbacja | 35 | |
A | Uwielbiam stopy Cioci | Fetysze i perwersje | 0 | |
M | Uwielbiam się kochać | Ogłoszenia | 0 | |
W | uwielbiam połykać spermę | Ogłoszenia | 4 | |
A | Ja natomiast uwielbiam korki analne | Fantazje erotyczne | 54 |