A co używasz? Może się pochwalisz?Ja w ogóle nie używam korków
Ostatnia edycja:
A co używasz? Może się pochwalisz?Ja w ogóle nie używam korków
Piękna sprawahttps://www.sexshop.com.pl/szklane-...rozowego-szkla-zdobiona-na-koncu?from=listing
Tylko ten noszę do spania na spacery jest cudowny dobrze wyprofilowany anatomiczne nie uwiera nie wypada dobrze go czuje w sobie , straciłem mnustwo pieniędzy na inne badziewia silikonowe, metalowe i niektóre szkalanne.
Zamówiony. Mam nadzieję że spełni moje oczekiwaniahttps://www.sexshop.com.pl/szklane-...rozowego-szkla-zdobiona-na-koncu?from=listing
Tylko ten noszę do spania na spacery jest cudowny dobrze wyprofilowany anatomiczne nie uwiera nie wypada dobrze go czuje w sobie , straciłem mnustwo pieniędzy na inne badziewia silikonowe, metalowe i niektóre szkalanne.
Jest jakąś większą różnica między normalnym ? Jak nadmuchadz do oporu to doznania lepsze ?Ma ktoś ochotę popisac i porobić różne fajne rzeczy ja dziś mma ochotę sie porządnie zabawić i mam korek analny z pompka
Pegging to świetna sprawa, bycie uległym dla dziewczyny, która chce zerżnąć faceta, jest mega satysfakcjonujące. No i orgazm bez dotykania penisa wydaje się być niemożliwy, a tu jednak
No właśnie chciał bym to poczuć. Ten orgazm bez dotykania penisa a do tego klatka na małym. Ale narazie zostaje samemu jak wkomcu dobre dildo dobioręPegging to świetna sprawa, bycie uległym dla dziewczyny, która chce zerżnąć faceta, jest mega satysfakcjonujące. No i orgazm bez dotykania penisa wydaje się być niemożliwy, a tu jednak
A skąd jesteś ? Może zaradzimyJa już miałem prawdziwego w mojej dziurce i pragnę ponownie mieć ,niestety nie ma chętnych na ponowną taką zabawę zwłaszcz jak by ktoś był razem ze swoją panią ,ja ubrany w damskie ciuszki
I przywiązać go do obroży która byś założył żeby dobrze dociśnięty był cały czas 🫣Hej zastanawiam się nad zakupem i uderzam z pytaniem. Czy ktoś z Was miał może okazję zabawiać się takim gadżetem ?
https://allegro.pl/oferta/stalowy-dlugo-korek-hak-analny-z-kulka-10932733593
Fajnie, że się dogadujecie z żoną i szanujecieOstatnio żona postanowiła wypiescic mnie oralnie. Zaproponowałem żaby dołączyła do zabawy moje 14 cm dildo. O Jezu jak cudownie było gdy podczas ssania wsadzała mi w dziurkę dildosa
Oki. Mogę i podesłać fotki@Borys93 , napisz jakie wrażenia, gdy już przetestujesz.
ChętnieOki. Mogę i podesłać fotki
Elegancki i odrazu wiadomo gdzie trzeba celowac. Też sobie muszę kupić nowy. A może te masażer prostaty lepszy czy nie ?
Jedno drugiego nie wykluczaElegancki i odrazu wiadomo gdzie trzeba celowac. Też sobie muszę kupić nowy. A może te masażer prostaty lepszy czy nie ?
Czekam na recenzje, ale myślę że się nie zawiedzieszZamówiony. Mam nadzieję że spełni moje oczekiwania
Ja też z chęcią przeczytam opiniiCzekam na recenzje, ale myślę że się nie zawiedziesz
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Zabawy fiutkiem po kamyku uwielbiam ten stan. Przyznawać mi się tu. | Masturbacja | 35 | |
A | Uwielbiam stopy Cioci | Fetysze i perwersje | 0 | |
M | Uwielbiam się kochać | Ogłoszenia | 0 | |
W | uwielbiam połykać spermę | Ogłoszenia | 4 | |
A | Ja natomiast uwielbiam korki analne | Fantazje erotyczne | 54 |