Cześć a jakie korki polecicie do noszenia na codzień ? Bo moje satisfyer nie nadają się aby wyjść z nimi na miasto albo do pracy. Nawet chodzenie w domu jest ciężkie. Są idealne podczas zabawy ale nie na dłuższą metę
Tylko ten noszę do spania na spacery jest cudowny dobrze wyprofilowany anatomiczne nie uwiera nie wypada dobrze go czuje w sobie , straciłem mnustwo pieniędzy na inne badziewia silikonowe, metalowe i niektóre szkalanne.
Tylko ten noszę do spania na spacery jest cudowny dobrze wyprofilowany anatomiczne nie uwiera nie wypada dobrze go czuje w sobie , straciłem mnustwo pieniędzy na inne badziewia silikonowe, metalowe i niektóre szkalanne.
Pegging to świetna sprawa, bycie uległym dla dziewczyny, która chce zerżnąć faceta, jest mega satysfakcjonujące. No i orgazm bez dotykania penisa wydaje się być niemożliwy, a tu jednak
Pegging to świetna sprawa, bycie uległym dla dziewczyny, która chce zerżnąć faceta, jest mega satysfakcjonujące. No i orgazm bez dotykania penisa wydaje się być niemożliwy, a tu jednak
Ja już miałem prawdziwego w mojej dziurce i pragnę ponownie mieć ,niestety nie ma chętnych na ponowną taką zabawę zwłaszcz jak by ktoś był razem ze swoją panią ,ja ubrany w damskie ciuszki
Ostatnio żona postanowiła wypiescic mnie oralnie. Zaproponowałem żaby dołączyła do zabawy moje 14 cm dildo. O Jezu jak cudownie było gdy podczas ssania wsadzała mi w dziurkę dildosa
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.