Napisz na privChętnie bym zobaczyl na priw
Napisz na privChętnie bym zobaczyl na priw
Koreczek odebrany ale nie doczytałem że ma on aż 4.3 srednicy a moja pupa nie jest aż tak wyćwiczona i chyba muszę zamówić coś mniejszego@Borys93 , napisz jakie wrażenia, gdy już przetestujesz.
U mnie też wchodzi trochę ciężko, ale o to chodzi największą rzecz jaką miesze to kula 5 cm średnicy to jest robiony korek że stali nierdzewnej rzadko stosuje bo mnie prawie rozrywa jak wkładam i wyciągamKoreczek odebrany ale nie doczytałem że ma on aż 4.3 srednicy a moja pupa nie jest aż tak wyćwiczona i chyba muszę zamówić coś mniejszego
Pierwsza próba za mną i powiem szczerze że muszę jeszcze poćwiczyć. Najgorsze jest to że mam też mniejszy korek satisfyera i on mi wypada podczas chodzenia a tego nie mogę wsadzić.U
U mnie też wchodzi trochę ciężko, ale o to chodzi największą rzecz jaką miesze to kula 5 cm średnicy to jest robiony korek że stali nierdzewnej rzadko stosuje bo mnie prawie rozrywa jak wkładam i wyciągam
Co to za model tego korka ?Pierwsza próba za mną i powiem szczerze że muszę jeszcze poćwiczyć. Najgorsze jest to że mam też mniejszy korek satisfyera i on mi wypada podczas chodzenia a tego nie mogę wsadzić.
Ten który ty wysłałeśCo to za model tego korka ?
Ja jestem z JaworznaA skąd jesteś ? Może zaradzimy
Ale satisfyer model ?Ten który ty wysłałeś
Oczywiście, choć nie było łatwo, ten ma może dwa cm średnicy i jest metalowy więc trzeba było cały czas mocno zaciskać mięśnie w szczególności przy kucaniu. Uwielbiam cały dzień tak chodzić i myśleć o swojej pięknej Pani.I udało się wytrzymać?
Wszystko zależy od kaprysu Pani, mam 3, jeden podłużny z wibracjami ok 7 cm długości i 2.5cm średnica, duży z tworzywa 4.5 średnica, ten zdecydowanie Pani najbardziej lubi. Ostatnio kazała mi iść z nim spać. I ten mały. Plus zestaw koralików okrągłych od małego do 3 cm i podobny tylko z w kształcie diamentów.Brawo Pani!
Rozumiem, że zwykle musisz nosić większe korki?
Super, też lubię koreczki.Oczywiście, choć nie było łatwo, ten ma może dwa cm średnicy i jest metalowy więc trzeba było cały czas mocno zaciskać mięśnie w szczególności przy kucaniu. Uwielbiam cały dzień tak chodzić i myśleć o swojej pięknej Pani.
Wszystko zależy od kaprysu Pani, mam 3, jeden podłużny z wibracjami ok 7 cm długości i 2.5cm średnica, duży z tworzywa 4.5 średnica, ten zdecydowanie Pani najbardziej lubi. Ostatnio kazała mi iść z nim spać. I ten mały. Plus zestaw koralików okrągłych od małego do 3 cm i podobny tylko z w kształcie diamentów.
Ta dominacja do tej pory jest tylko zdalna, czy też się spotykacie?Moja Pani jeszcze pół roku mieszka w innym miejscu, więc z racji tego prawie codziennie coś muszę robić pod jej dyktando, czasem nagrać filmik jak obciagam dildo na kolanach, a kupiła mi w prezencie na święta nowe, 22 cm długości i 5.5 średnicy, prawie już potrafię wziąć całego do gardła. Lubi też jak tyleczek mam cały czerwony więc często od tego zaczynamy i nie skończę aż będzie zadowolona. Oczywiście rozciąganie tyłeczka też bardzo lubimy oboje, koreczkiem na start, często wtedy ssac dildo na kolanach, Pani bardzo lubi komentować wtedy moje postępy i czasem każe tak je nawilżyć żeby wszedł potem od tyłu bez żadnego nawilżenia innego, jak będzie zadowolona to pozwala mi się wtedy spuść i potem zlizać wszystko. Ale najbardziej lubię jak mnie zaskakuje i wymysla coś nowego. Wczoraj pierwszy raz kazała mi zrobić sobie makijaż.
Oczywiście że się spotykamy, na tyle często jak się da. Jesteśmy że sobą już od 4 lat. Za miesiąc przyjedzie do mnie na dwa tygodnie i mam nadzieję że wiele z fantazji będzie chciała wprowadzić w życie. Uwielbiam ją jednak też za to że potrafi mimo odległości sprawić że nie mam nic do powiedzenia a mogę tylko jej grzecznie służyć.Ta dominacja do tej pory jest tylko zdalna, czy też się spotykacie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Zabawy fiutkiem po kamyku uwielbiam ten stan. Przyznawać mi się tu. | Masturbacja | 35 | |
A | Uwielbiam stopy Cioci | Fetysze i perwersje | 0 | |
M | Uwielbiam się kochać | Ogłoszenia | 0 | |
W | uwielbiam połykać spermę | Ogłoszenia | 4 | |
A | Ja natomiast uwielbiam korki analne | Fantazje erotyczne | 54 |