• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Układanka

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Chyba rzadko która kobieta wybiera faceta, tylko se względu na wyglad penisa... Wygląd i obustronna chemia też się trochę liczy. Trzeba sie lepiej poznać, poczuć czy jest wspólny vibe, jesli tego nie ma, to nawet facet z największym penisem nic nie wskóra. Kobiety trochę inaczej działają, nie są jak zwierzęta
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale w twojej wypowiedzi kryją się subtelne wskazówki co do twoich preferencji. I tak jest bardzo często, kiedy wypowiadają się kobiety. Nie mówią wprost, ale jednak mówią 😉
Czasem zastanawiam się co jest gorsze? Prawda prosto w oczy, czy ukrywana, ale jednak widoczna.

No dobrze, daj się ponieść szalonej i dzikiej fantazji.... Duży, ale do każdej dziurki? 😁😉

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale w twojej wypowiedzi kryją się subtelne wskazówki co do twoich preferencji. I tak jest bardzo często, kiedy wypowiadają się kobiety. Nie mówią wprost, ale jednak mówią 😉
Czasem zastanawiam się co jest gorsze? Prawda prosto w oczy, czy ukrywana, ale jednak widoczna.

No dobrze, daj się ponieść szalonej i dzikiej fantazji.... Duży, ale do każdej dziurki? 😁😉
Kurcze, Twoja przenikliwość jest niesamowita. Ja nie wyczułem w Jej wypowiedzi żadnych preferencji co do pożądanej wielkości penisa:unsure:
Mało tego, w pewnym momencie nawet się ucieszyłem, ze jest dziewczyna dla której nie jest to najważniejsze, a tu masz...😌
Faktycznie, jesteś znawcą Ich psychiki:p

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ale Brad to jednak topowy facet i wygląda bardzo dobrze. A tamten gość, oprócz dużego fiuta, to nic nie ma xD
Myślę, że wiele kobiet chciałoby po prostu spróbować się z takim zmierzyć 😁
Jest pewnie dużo fanek rozmiarów XXXL, choćby takich dildosów.
Poza tym, wiesz..... Seks z takim zawsze można wpisać do swojego CV i chwalić się przed koleżankami, które oczywiście będą ciekawe...Jak było? 😁😉

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
@Marcin 43
Oj Marcin na chwilę zostawić Cię samego i rozkręciłes następna aferę 😉

Ktoś może mi skrócić wątek, bo dopiero odwiedziłem ten temat i już 9 stron. Idę robić popcorn i czekam na streszczenie od dobrej duszyczki.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Myślę, że wiele kobiet chciałoby po prostu spróbować się z takim zmierzyć 😁
Jest pewnie dużo fanek rozmiarów XXXL, choćby takich dildosów.
Poza tym, wiesz..... Seks z takim zawsze można wpisać do swojego CV i chwalić się przed koleżankami, które oczywiście będą ciekawe...Jak było? 😁😉
I one się tym chwalą:unsure: Hm...aż tak...

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
I one się tym chwalą:unsure: Hm...aż tak...
Myślę, że mega penis może cieszyć się dużym zainteresowaniem wśród pań, tak jak mega cycki wśród facetów 😉
Ciekawe ile pań bzyknąl np. niejaki Dredd? 😁

Trzeba brać też pod uwagę, że są kraje bardziej bezpruderyjne niż Polska, gdzie kobiety beż problemów mówią bardziej otwarcie o swoich preferencjach 😉

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Myślę, że mega penis może cieszyć się dużym zainteresowaniem wśród pań, tak jak mega cycki wśród facetów 😉
Na forum penisy to podstawa zainteresowania pań, aczkolwiek preferują raczej "przystojne" niż wielkie, ale mogą kryc swoja prawdziwą, jak piszesz dziką naturę. Pamietam wypowiedż jednej z koleżanek, która wręcz marzyła o gałęzi drzewa:oops:
Nazwisko lub imię Dredd nic mi nie mówi
No ale faktycznie, głęboka kobieca natura wymaga głębokiej penetracji;)😁

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

Trzeba brać też pod uwagę, że są kraje bardziej bezpruderyjne niż Polska, gdzie kobiety beż problemów mówią bardziej otwarcie o swoich preferencjach 😉
Mega cycki interesuja mnie tylko jako ciekawostka biologiczna, ewentualnie jako naturalne, cudowne przytulisko😊
Oczywiście, że Polska to jeszcze erotyczno-seksualny skansen

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Mega cycki interesuja mnie tylko jako ciekawostka biologiczna, ewentualnie jako naturalne, cudowne przytulisko😊
Oczywiście, że Polska to jeszcze erotyczno-seksualny skansen
Z takimi to fajnie możnaby na Hiszpana polecieć 😁 Przynajmniej spróbować 😆

Generalnie uważam, że im większe cycki lub tyłek u kobiety, tym bardziej zasługują na dużego fiuta 😁

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Z takimi to fajnie możnaby na Hiszpana polecieć 😁 Przynajmniej spróbować 😆

Generalnie uważam, że im większe cycki lub tyłek u kobiety, tym bardziej zasługują na dużego fiuta 😁
Chociażby ze względów praktyczno-technicznych;)
Na zasadzie proporcjonalności penetratora do obiektu penetracji:p

Kobieta

Sailor Moon

Erotoman
@Marcin 43
Oj Marcin na chwilę zostawić Cię samego i rozkręciłes następna aferę 😉

Ktoś może mi skrócić wątek, bo dopiero odwiedziłem ten temat i już 9 stron. Idę robić popcorn i czekam na streszczenie od dobrej duszyczki.
Pan Marcin chce wprowadzenia wszechświatowych rządów kolesi z wielkimi fujarami, a przygłupie kobiety traktują wielkość fiuta jako cechę podrzędną, daleko za intelektem, ładną facjatą, poczuciem humoru itd.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Pan Marcin chce wprowadzenia wszechświatowych rządów kolesi z wielkimi fujarami, a przygłupie kobiety traktują wielkość fiuta jako cechę podrzędną, daleko za intelektem, ładną facjatą, poczuciem humoru itd.
A ty czemu się tu jeszcze udzielasz? 😆
Odpowiedziałaś już przecież na pytanie 😁😉😜

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Jak to co? Ciemność widzisz....ciemność 😁😉
Kurde....Za dużo tych czarnych się naoglądałem 😆
Biała Dama, tuli Cie do swego łona - jesteś ocalony, to Magia po prostu
Btw mam wiele różnych wizji, panie na priv. zapraszam, sorry Marcin, ze cię wykorzystałem do reklamy ( w koncu ktos ciebie wykorzystał:ROFLMAO::ROFLMAO:)
Ale to sie samo układa jak w temacie

Ostatnia edycja:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry