• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Układanka

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Biała Dama, tuli Cie do swego łona - jesteś ocalony, to Magia po prostu
Magii lepiej w to nie mieszaj. Nie byłaby zadowolona. Dla niej to by była jakaś czarna magia 😁
Btw mam wiele różnych wizji, panie na priv. zapraszam, sorry Marcin, ze cię wykorzystałem do reklamy ( w koncu ktos ciebie wykorzystał:ROFLMAO::ROFLMAO:)
Ale to sie samo układa jak w temacie
No to masz coś słaby PR, że musisz się mną wysługiwać w tej materii 😁🤪

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Magii lepiej w to nie mieszaj. Nie byłaby zadowolona. Dla niej to by była jakaś czarna magia 😁

No to masz coś słaby PR, że musisz się mną wysługiwać w tej materii 😁🤪
Przy Tobie w ogóle mnie nie widać, a moje zapotrzebowanie na atencję pań szybuje w kosmos.
Tam spotyka się z moim ego i wtedy......jak nie jebnie to aż:eek:💥
Na takich jak ja, maja najskuteczniejszą broń- lekceważenie...a muszę przyznać, że to działa, są perfekcyjne, biedactwa🤗😆
No, niezła układanka ( w temacie👅)
Od wszelakiej magii trzymam się z daleka...;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
No myślał by kto, że tu się pojawiające się dziewczyny tu na forum,są takie święte, by tylko z tymi facetami gadały i patrzyły na ich twarze i jak wyglądają a nie bawiły się ich penisami, po prostu oficjalnie wszystkie są święte, a tak na prawdę to by wszystkimi by się pobawiły, jak są tak na prawdę niewyżyte. No weście hipotetycznie na bezludnej wyspie jakby była taka jedna nie wyżyta i facet ją odpychający ją totalnie i by na niego w końcu wskoczyła bo ją tm swędziało, ale niestety normalnie na świecie jest za dużo facetów i mogą sobie wygderywać, wybrzydzać i wybierać i dlatego nie każdy facet ma dziewczynę.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
No myślał by kto, że tu się pojawiające się dziewczyny tu na forum,są takie święte, by tylko z tymi facetami gadały i patrzyły na ich twarze i jak wyglądają a nie bawiły się ich penisami, po prostu oficjalnie wszystkie są święte, a tak na prawdę to by wszystkimi by się pobawiły, jak są tak na prawdę niewyżyte. No weście hipotetycznie na bezludnej wyspie jakby była taka jedna nie wyżyta i facet ją odpychający ją totalnie i by na niego w końcu wskoczyła bo ją tm swędziało, ale niestety normalnie na świecie jest za dużo facetów i mogą sobie wygderywać, wybrzydzać i wybierać i dlatego nie każdy facet ma dziewczynę.
Ja Cię lubię maxis 🙂
Masz prawdopodobnie największą faję na forum i dlatego możesz pisać , co chcesz 😉. Ja tam się z Tobą zgadzam. Lubią się bawić...I to jak. Tak trzymać 😁😉

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ja Cię lubię maxis 🙂
Masz prawdopodobnie największą faję na forum i dlatego możesz pisać , co chcesz 😉. Ja tam się z Tobą zgadzam. Lubią się bawić...I to jak. Tak trzymać 😁😉
I co z tego, że może mam największą faję na forum, choć wątpię, bo pewnie są tacy z większymi, jak i tak mnie tu czy ogólnie dziewczyny mnie olewają, pod wszelkim kątem to nic nie znaczy, że mam takiego wielkiego, ale nie mniej jednak dzięki za pochwałę pod kątem mojego rozumowania w mych postach, bo widać, że ktoś mnie rozumie, Ty tez jesteś w porządku :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry