• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Układanka

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Chyba rzadko która kobieta wybiera faceta, tylko se względu na wyglad penisa... Wygląd i obustronna chemia też się trochę liczy. Trzeba sie lepiej poznać, poczuć czy jest wspólny vibe, jesli tego nie ma, to nawet facet z największym penisem nic nie wskóra. Kobiety trochę inaczej działają, nie są jak zwierzęta
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale w twojej wypowiedzi kryją się subtelne wskazówki co do twoich preferencji. I tak jest bardzo często, kiedy wypowiadają się kobiety. Nie mówią wprost, ale jednak mówią 😉
Czasem zastanawiam się co jest gorsze? Prawda prosto w oczy, czy ukrywana, ale jednak widoczna.

No dobrze, daj się ponieść szalonej i dzikiej fantazji.... Duży, ale do każdej dziurki? 😁😉

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale w twojej wypowiedzi kryją się subtelne wskazówki co do twoich preferencji. I tak jest bardzo często, kiedy wypowiadają się kobiety. Nie mówią wprost, ale jednak mówią 😉
Czasem zastanawiam się co jest gorsze? Prawda prosto w oczy, czy ukrywana, ale jednak widoczna.

No dobrze, daj się ponieść szalonej i dzikiej fantazji.... Duży, ale do każdej dziurki? 😁😉
Kurcze, Twoja przenikliwość jest niesamowita. Ja nie wyczułem w Jej wypowiedzi żadnych preferencji co do pożądanej wielkości penisa:unsure:
Mało tego, w pewnym momencie nawet się ucieszyłem, ze jest dziewczyna dla której nie jest to najważniejsze, a tu masz...😌
Faktycznie, jesteś znawcą Ich psychiki:p

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ale Brad to jednak topowy facet i wygląda bardzo dobrze. A tamten gość, oprócz dużego fiuta, to nic nie ma xD
Myślę, że wiele kobiet chciałoby po prostu spróbować się z takim zmierzyć 😁
Jest pewnie dużo fanek rozmiarów XXXL, choćby takich dildosów.
Poza tym, wiesz..... Seks z takim zawsze można wpisać do swojego CV i chwalić się przed koleżankami, które oczywiście będą ciekawe...Jak było? 😁😉

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
@Marcin 43
Oj Marcin na chwilę zostawić Cię samego i rozkręciłes następna aferę 😉

Ktoś może mi skrócić wątek, bo dopiero odwiedziłem ten temat i już 9 stron. Idę robić popcorn i czekam na streszczenie od dobrej duszyczki.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Myślę, że wiele kobiet chciałoby po prostu spróbować się z takim zmierzyć 😁
Jest pewnie dużo fanek rozmiarów XXXL, choćby takich dildosów.
Poza tym, wiesz..... Seks z takim zawsze można wpisać do swojego CV i chwalić się przed koleżankami, które oczywiście będą ciekawe...Jak było? 😁😉
I one się tym chwalą:unsure: Hm...aż tak...

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
I one się tym chwalą:unsure: Hm...aż tak...
Myślę, że mega penis może cieszyć się dużym zainteresowaniem wśród pań, tak jak mega cycki wśród facetów 😉
Ciekawe ile pań bzyknąl np. niejaki Dredd? 😁

Trzeba brać też pod uwagę, że są kraje bardziej bezpruderyjne niż Polska, gdzie kobiety beż problemów mówią bardziej otwarcie o swoich preferencjach 😉

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Myślę, że mega penis może cieszyć się dużym zainteresowaniem wśród pań, tak jak mega cycki wśród facetów 😉
Na forum penisy to podstawa zainteresowania pań, aczkolwiek preferują raczej "przystojne" niż wielkie, ale mogą kryc swoja prawdziwą, jak piszesz dziką naturę. Pamietam wypowiedż jednej z koleżanek, która wręcz marzyła o gałęzi drzewa:oops:
Nazwisko lub imię Dredd nic mi nie mówi
No ale faktycznie, głęboka kobieca natura wymaga głębokiej penetracji;)😁

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

Trzeba brać też pod uwagę, że są kraje bardziej bezpruderyjne niż Polska, gdzie kobiety beż problemów mówią bardziej otwarcie o swoich preferencjach 😉
Mega cycki interesuja mnie tylko jako ciekawostka biologiczna, ewentualnie jako naturalne, cudowne przytulisko😊
Oczywiście, że Polska to jeszcze erotyczno-seksualny skansen

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Mega cycki interesuja mnie tylko jako ciekawostka biologiczna, ewentualnie jako naturalne, cudowne przytulisko😊
Oczywiście, że Polska to jeszcze erotyczno-seksualny skansen
Z takimi to fajnie możnaby na Hiszpana polecieć 😁 Przynajmniej spróbować 😆

Generalnie uważam, że im większe cycki lub tyłek u kobiety, tym bardziej zasługują na dużego fiuta 😁

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Z takimi to fajnie możnaby na Hiszpana polecieć 😁 Przynajmniej spróbować 😆

Generalnie uważam, że im większe cycki lub tyłek u kobiety, tym bardziej zasługują na dużego fiuta 😁
Chociażby ze względów praktyczno-technicznych;)
Na zasadzie proporcjonalności penetratora do obiektu penetracji:p

Kobieta

D'Arc

Erotoman
@Marcin 43
Oj Marcin na chwilę zostawić Cię samego i rozkręciłes następna aferę 😉

Ktoś może mi skrócić wątek, bo dopiero odwiedziłem ten temat i już 9 stron. Idę robić popcorn i czekam na streszczenie od dobrej duszyczki.
Pan Marcin chce wprowadzenia wszechświatowych rządów kolesi z wielkimi fujarami, a przygłupie kobiety traktują wielkość fiuta jako cechę podrzędną, daleko za intelektem, ładną facjatą, poczuciem humoru itd.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Pan Marcin chce wprowadzenia wszechświatowych rządów kolesi z wielkimi fujarami, a przygłupie kobiety traktują wielkość fiuta jako cechę podrzędną, daleko za intelektem, ładną facjatą, poczuciem humoru itd.
A ty czemu się tu jeszcze udzielasz? 😆
Odpowiedziałaś już przecież na pytanie 😁😉😜

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Jak to co? Ciemność widzisz....ciemność 😁😉
Kurde....Za dużo tych czarnych się naoglądałem 😆
Biała Dama, tuli Cie do swego łona - jesteś ocalony, to Magia po prostu
Btw mam wiele różnych wizji, panie na priv. zapraszam, sorry Marcin, ze cię wykorzystałem do reklamy ( w koncu ktos ciebie wykorzystał:ROFLMAO::ROFLMAO:)
Ale to sie samo układa jak w temacie

Ostatnia edycja:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry