Lepiej nie pytaj co serio myślimyEeeeeee.....Słaba krytyka, bo absurdalna i przesadzona.
Sailor....Serio tak o mnie myślisz?
Lepiej nie pytaj co serio myślimyEeeeeee.....Słaba krytyka, bo absurdalna i przesadzona.
Sailor....Serio tak o mnie myślisz?
Ja pierdylę.....W seksie, tak, jest ważny. Ok, może nie najważniejszy, ale ja akurat tu na nim się koncentruję, bo mam takie widzimisię.Od tej pory już zawsze będziesz dla mnie Panem Kutasem. Wątek o czarnych kutasach się zużył i znowu zakładasz następny, żeby tłumaczyć nam kobietom, że kutas jest najważniejszy, tylko świadomie nie dopuszczamy do siebie takiej myśli.
Kurde...Aż strach się was baćLepiej nie pytaj co serio myślimy![]()
Przecież w opisie sytuacji podałem różne możliwe wielkości do wyboru. Nic nikomu nie narzuciłem. Same macie wybrać swoje najbardziej idealne wielkości. O co ci chodzi?Ty masz tę świadomość kobiecego ciała, którego nam kobietom, brak?
O to, że nie rozumiesz na tyle kobiet, jak widać, aby załapać, że symulacja, która w sumie została doprecyzowana dopiero na jakiejś 3ciej zakładce, nie miała sensu z punktu widzenia kobiety.Przecież w opisie sytuacji podałem różne możliwe wielkości do wyboru. Nic nikomu nie narzuciłem. Same macie wybrać swoje najbardziej idealne wielkości. O co ci chodzi?
Znowu słaba , przesadzona krytyka. Ja tu nic nie sugerowałem co do wielkości. Same się podgrzewacie. Dobra, dołożyłaś swoje dwa grosze do kolejnego , bezsensownego ataku na mnie. Potwierdzasz tylko moją teorię. DziekujęCzekaj czekaj, wszystkie jesteśmy puszczalskie dopiero jak widzimy wielkiego pytonga, mdlejemy też troszeczkę i ronimy łzy wzruszenia![]()
Czy taka odpowiedź satysfakcjonuje autora?:Przecież w opisie sytuacji podałem różne możliwe wielkości do wyboru. Nic nikomu nie narzuciłem. Same macie wybrać swoje najbardziej idealne wielkości. O co ci chodzi?
Oczywiście że tak.Ale jak któraś jest szczęśliwa będąc "puszczalską" to niech taka będzie. Kobieta ma do tego takie samo prawo jak facet. Jak tylko chce. Nie ma co tu demonizować.
No i gitCzy taka odpowiedź satysfakcjonuje autora?:
- krótki do dupy
- średni do japy
- duży do cipki
Ten wątek to izolatka ze ścianą z 9 dziurami z których wystają fiuty![]()
Przecież ona niczego się nie boiOczywiście że tak.
Miałem wrażenie, że Sailor nie chce lub boi się odpowiedzieć, bo boi się że tak zostanie tu odebrana.
Nie teorię, obsesję.Znowu słaba , przesadzona krytyka. Ja tu nic nie sugerowałem co do wielkości. Same się podgrzewacie. Dobra, dołożyłaś swoje dwa grosze do kolejnego , bezsensownego ataku na mnie. Potwierdzasz tylko moją teorię. Dziekuję![]()
Tak niby je wzywasz, ale jednak oznaczyć to się trochę boiszKogo mi tu jeszcze brakuje?
Magi, Zalotki, Nieśmiałej i kaami?
Hej, sexi girls, where are you?![]()
Nie boję. Nie wiem do końca jak się tu kogoś oznacza. Nigdy tego nie robiłem. Po prostu zwracałem się po nicku.Tak niby je wzywasz, ale jednak oznaczyć to się trochę boisz![]()
Ok.@Magia2000 @Zalotka @Nieśmiała @kaami @Berryyy @MoonikaWaw
Pozwoliłam sobie rozbudować listę, o jeszcze 2 bardzo fajne laski.
W sumie jak wszędzie, zaczynasz od @ a później nawet samo pomaga.Nie boję. Nie wiem do końca jak się tu kogoś oznacza. Nigdy tego nie robiłem. Po prostu zwracałem się po nicku.
Pewnie dlatego, że zdecydowanie prościej tutaj poznać faceta niż jakąś kobietęMartwi mnie to, że jesteś @Marcin 43 bardziej zainteresowany kutasami, niż którakolwiek z kobiet na tym forum. Wręcz koneser.
Jak będę się kiedyś zastanawiać do której dziurki będzie pasował mój, to zapytam Marcina. On chyba zna się na tym lepiej, niż kobieta.Pewnie dlatego, że zdecydowanie prościej tutaj poznać faceta niż jakąś kobietę![]()