• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Układanka

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Od tej pory już zawsze będziesz dla mnie Panem Kutasem 😂. Wątek o czarnych kutasach się zużył i znowu zakładasz następny, żeby tłumaczyć nam kobietom, że kutas jest najważniejszy, tylko świadomie nie dopuszczamy do siebie takiej myśli.
Ja pierdylę.....W seksie, tak, jest ważny. Ok, może nie najważniejszy, ale ja akurat tu na nim się koncentruję, bo mam takie widzimisię.
Kutas, to przyrząd,😆 który łatwo i w miarę obiektywnie można opisać po wymiarach, więc łatwo o nim dyskutować.

Inne kwestie, ważne w seksie, są czesto bardzo skomplikowane, indywidualne, nieopisywalne słowami, bo często dotykające emicjonalności czy wręcz duchowości czlowieka, którymi akurat ja tu w tym momencie się nie zajmuję. Z czym ty masz tu problem?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Przecież w opisie sytuacji podałem różne możliwe wielkości do wyboru. Nic nikomu nie narzuciłem. Same macie wybrać swoje najbardziej idealne wielkości. O co ci chodzi?
O to, że nie rozumiesz na tyle kobiet, jak widać, aby załapać, że symulacja, która w sumie została doprecyzowana dopiero na jakiejś 3ciej zakładce, nie miała sensu z punktu widzenia kobiety.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Czekaj czekaj, wszystkie jesteśmy puszczalskie dopiero jak widzimy wielkiego pytonga, mdlejemy też troszeczkę i ronimy łzy wzruszenia ;)
Znowu słaba , przesadzona krytyka. Ja tu nic nie sugerowałem co do wielkości. Same się podgrzewacie. Dobra, dołożyłaś swoje dwa grosze do kolejnego , bezsensownego ataku na mnie. Potwierdzasz tylko moją teorię. Dziekuję 😉
Kogo mi tu jeszcze brakuje?
Magi, Zalotki, Nieśmiałej i kaami?
Hej, sexi girls, where are you? 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ale jak któraś jest szczęśliwa będąc "puszczalską" to niech taka będzie. Kobieta ma do tego takie samo prawo jak facet. Jak tylko chce. Nie ma co tu demonizować.
Oczywiście że tak.
Miałem wrażenie, że Sailor nie chce lub boi się odpowiedzieć, bo boi się że tak zostanie tu odebrana.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Znowu słaba , przesadzona krytyka. Ja tu nic nie sugerowałem co do wielkości. Same się podgrzewacie. Dobra, dołożyłaś swoje dwa grosze do kolejnego , bezsensownego ataku na mnie. Potwierdzasz tylko moją teorię. Dziekuję 😉
Nie teorię, obsesję.
Kogo mi tu jeszcze brakuje?
Magi, Zalotki, Nieśmiałej i kaami?
Hej, sexi girls, where are you? 😉
Tak niby je wzywasz, ale jednak oznaczyć to się trochę boisz :ROFLMAO:

@Magia2000 @Zalotka @Nieśmiała @kaami @Berryyy @MoonikaWaw

Pozwoliłam sobie rozbudować listę, o jeszcze 2 bardzo fajne laski.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Ale w ogóle zadajecie nam (kobietom) pytania. My odpowiadamy zgodnie z naszym sumieniem czy światopoglądem czy po prostu widzimisię, bo taki mamy akurat dzisiaj nastrój. A Wam nasze odpowiedzi nie pasują. Jak się zadaje pytanie to trzeba się liczyć, że odpowiedź może nie być satysfakcjonująca.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry