To zasłaniasz najlepsza częśćTeż noszę legginsy.
Do tego tunika lub dłuższy koszulek...
To zasłaniasz najlepsza częśćTeż noszę legginsy.
Do tego tunika lub dłuższy koszulek...
Jakbyś wypieła pupę to bym oszalałDobra znalazłam takie, trochę niewyraźne
Mnie ma być wygodnie. A nie po to noszę, żeby szczuć facetów.To zasłaniasz najlepsza część
Nie szczuć tylko rozbudzać wyobraźnię hehehehMnie ma być wygodnie. A nie po to noszę, żeby szczuć facetów.
I tak szczujeszMnie ma być wygodnie. A nie po to noszę, żeby szczuć facetów.
Nic dodać nic ująć... Najlepsza garderoba leginsy dla mnie.Osoba która wymyśliła leginsy powinna dostać Nobla i Pulitzera.
Nie są może ulubione dla mnie, ale mogą być. W czasie lata to mi za ciepło i fajnie jest ubrać szerokie spodnie palazzo albo culotte. Poza tym fajnie wygląda zestaw legginsy plus crop top.Osoba która wymyśliła leginsy powinna dostać Nobla i Pulitzera. Szczególnie lubię czarne matowe, szare po prostu kocham.
W podłużne pasy czarno białe też są super.
Nawet pokuszę się o stwierdzenie, że legginsy są moim fetyszem.
Jak Ci za ciepło w leginsach to mogę Ci w nich zrobić dziury będzie chłodniejNie są może ulubione dla mnie, ale mogą być. W czasie lata to mi za ciepło i fajnie jest ubrać szerokie spodnie palazzo albo culotte. Poza tym fajnie wygląda zestaw legginsy plus crop top.
Mam takie z dziurami po bokach jak z tego teledyskuJak Ci za ciepło w leginsach to mogę Ci w nich zrobić dziury będzie chłodniej
Ja chciałem Ci inne dziury w nich zrobićMam takie z dziurami po bokach jak z tego teledysku
Chyba już pisałem, ze dupcie obciągnięte leginsami są przeraźliwie nudne, bo i do znalezienia 1000 razy na godzinę.
- Masz tylko pośladki aby mi zaimponować?
A co z twoim intelektem?
Pytam, bo kobieta w moim przekonaniu nie składa się tylko z dupy.
Cos w tym jest... Równie dobrze można nosić dres ale sądząc po logice twojej wypowiedzi wtedy taka kobieta to była by patusiara i dresiara bo przecież nosi dres...
Serio myślisz że kobieta założyłaby leginsy czy dresy do garnituru? Coś chyba nie pyklo.. Leginsy są bardzo wygodne tak jak dresy..facet jak bd chciał patrzeć tylko na dupe kobiety to nawet jak założy worek to bd się gapił i slinil jak pies..dresy (leginsy) na jej tyłku
deklasuja ja jako dodatek do mojego garnituru.
Serio?Serio myślisz że kobieta założyłaby leginsy czy dresy do garnituru?
I co z tego, ze są wygodne, kiedy w środowisku sa postrzegane jako zbyt wyzywające, nie przystające do społecznych norm.Coś chyba nie pyklo.. Leginsy są bardzo wygodne tak jak dresy..facet jak bd chciał patrzeć tylko na dupe kobiety to nawet jak założy worek to bd się gapił i slonil jak pies..
To chyba Ty jesteś w tym środowisku.. Nie spotkałam się z taką opinia jak Twoja.. To moze lepiej jakby kobieta chodziła w habicie nie będąc zakonnica.. Nie nie żyjemy na pustynia ani w latach 40..mamy XXI wiek..I co z tego, ze są wygodne, kiedy w środowisku sa postrzegane jako zbyt wyzywające, nie przystające do społecznych norm.
Nie zyjemy na pustyni, Mal@.
DOKŁADNIE i NIC i NIKT tego NIGDY NIE ZMIENI!!!Serio myślisz że kobieta założyłaby leginsy czy dresy do garnituru? Coś chyba nie pyklo.. Leginsy są bardzo wygodne tak jak dresy..facet jak bd chciał patrzeć tylko na dupe kobiety to nawet jak założy worek to bd się gapił i slinil jak pies..
Jaki jest piękniejszy widok niż piękna, kobieca kobieta w leginsach??? nie ma nic piękniejszego!!! Ja wtedy mam wrażenie, że obcuję z boskością.Cos w tym jest
Bo ja jednak chce postrzegać kobietę jako "coś" wyjątkowego, coś pięknego i niezwykłego, a dresy (leginsy) na jej tyłku
deklasuja ja jako dodatek do mojego garnituru.
Nie neguje "pośladków" ale toto nigdy nie było i do teraz nie jest dla mnie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
X | Facet w męskich stringach lubicie?? | Fetysze i perwersje | 32 | |
ankieta: Wrocławski Klub Męskich Onanistów | Masturbacja | 7 | ||
Czy kobiety marzą o męskich"pieskach" | Fetysze i perwersje | 17 |