• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Uciecha męskich oczu - legginsy

Mortimer

Erotoman
Osoba która wymyśliła leginsy powinna dostać Nobla i Pulitzera. Szczególnie lubię czarne matowe, szare po prostu kocham.
W podłużne pasy czarno białe też są super.
Nawet pokuszę się o stwierdzenie, że legginsy są moim fetyszem.

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Osoba która wymyśliła leginsy powinna dostać Nobla i Pulitzera. Szczególnie lubię czarne matowe, szare po prostu kocham.
W podłużne pasy czarno białe też są super.
Nawet pokuszę się o stwierdzenie, że legginsy są moim fetyszem.
Nie są może ulubione dla mnie, ale mogą być. W czasie lata to mi za ciepło i fajnie jest ubrać szerokie spodnie palazzo albo culotte. Poza tym fajnie wygląda zestaw legginsy plus crop top.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Chyba już pisałem, ze dupcie obciągnięte leginsami są przeraźliwie nudne, bo i do znalezienia 1000 razy na godzinę.
- Masz tylko pośladki aby mi zaimponować?
A co z twoim intelektem?
Pytam, bo kobieta w moim przekonaniu nie składa się tylko z dupy.

Sinecode

Cichy Podglądacz
Chyba już pisałem, ze dupcie obciągnięte leginsami są przeraźliwie nudne, bo i do znalezienia 1000 razy na godzinę.
- Masz tylko pośladki aby mi zaimponować?
A co z twoim intelektem?
Pytam, bo kobieta w moim przekonaniu nie składa się tylko z dupy.

Jeżeli widząc kobietę w leginsach na ulicy której pośladki i nogi są opięte materiałem i widzisz w tym kawałek mięsa do rżnięcia a nie istotę ludzką to problem jest w tobie a nie w kobiecie która założyła taki ubiór dla własnej wygody. Historycznie jest to ubiór wywodzący się ze strojów tancerzy a potem do aerobiku, ale z czasem stały się zwykłym ubiorem noszonym na co dzień i klasyfikowane są podobno jako odzież sportowa. Równie dobrze można nosić dres ale sądząc po logice twojej wypowiedzi wtedy taka kobieta to była by patusiara i dresiara bo przecież nosi dres...

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
... Równie dobrze można nosić dres ale sądząc po logice twojej wypowiedzi wtedy taka kobieta to była by patusiara i dresiara bo przecież nosi dres...
Cos w tym jest 😀
Bo ja jednak chce postrzegać kobietę jako "coś" wyjątkowego, coś pięknego i niezwykłego, a dresy (leginsy) na jej tyłku
deklasuja ja jako dodatek do mojego garnituru.

Nie neguje "pośladków" ale toto nigdy nie było i do teraz nie jest dla mnie.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Serio myślisz że kobieta założyłaby leginsy czy dresy do garnituru? 🤔
Serio?
Nie wiem, bo od zawsze unikałem kontaktu z miłośniczkami prezentowania pośladków. Bo po co mi baba, która składa się tylko z półdupków?
Od kobiety zawsze oczekiwałem dużo więcej niż tylko prezentowania jej dupy.
Pod tym względem bylem i nadal jestem męskim skurwysynem. I kuźwa, takim pozostanę do końca życia!
Kobieta jest człowiekiem, ale q...wa mac, niech mi, owa kobieta, pozwoli mi tak wlasnie sie traktowac!

Czy za dużo oczekuje? Wymagam?

Coś chyba nie pyklo.. Leginsy są bardzo wygodne tak jak dresy..facet jak bd chciał patrzeć tylko na dupe kobiety to nawet jak założy worek to bd się gapił i slonil jak pies..
I co z tego, ze są wygodne, kiedy w środowisku sa postrzegane jako zbyt wyzywające, nie przystające do społecznych norm.

Nie zyjemy na pustyni, Mal@.

O

ologreti

Guest
I co z tego, ze są wygodne, kiedy w środowisku sa postrzegane jako zbyt wyzywające, nie przystające do społecznych norm.

Nie zyjemy na pustyni, Mal@.
To chyba Ty jesteś w tym środowisku..🤦‍♀️ Nie spotkałam się z taką opinia jak Twoja.. To moze lepiej jakby kobieta chodziła w habicie nie będąc zakonnica.. Nie nie żyjemy na pustynia ani w latach 40..mamy XXI wiek..

Mortimer

Erotoman
Serio myślisz że kobieta założyłaby leginsy czy dresy do garnituru? 🤔 Coś chyba nie pyklo.. Leginsy są bardzo wygodne tak jak dresy..facet jak bd chciał patrzeć tylko na dupe kobiety to nawet jak założy worek to bd się gapił i slinil jak pies..
DOKŁADNIE i NIC i NIKT tego NIGDY NIE ZMIENI!!!

Uwielbiam kobiety, które podkreślają swoją kobiecość. Lubię jak ubrania przylegają do ciałka, nie ma piękniejszego widoku.

Mortimer

Erotoman
Cos w tym jest 😀
Bo ja jednak chce postrzegać kobietę jako "coś" wyjątkowego, coś pięknego i niezwykłego, a dresy (leginsy) na jej tyłku
deklasuja ja jako dodatek do mojego garnituru.

Nie neguje "pośladków" ale toto nigdy nie było i do teraz nie jest dla mnie.
Jaki jest piękniejszy widok niż piękna, kobieca kobieta w leginsach??? nie ma nic piękniejszego!!! Ja wtedy mam wrażenie, że obcuję z boskością.