• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Terminologia jakiej używacie

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ogólnie żona twierdzi, że czasami za dużo gadam podczas seksu i ją to rozprasza, ale ciężko mi się powstrzymać 😜

"Ładnie się jebiesz", "Pięknie wystawiasz dupcię do rżnięcia", "Uwielbiam Cię ruchać", "Przepiękna mokra cipka do jebania" itp., itd. 😇
Kurde....Mam chyba tak samo z tymi tekstami. Dobre. 😁 U mnie to chyba wynika z tego, że chcę ją tak jeszcze symbolicznie "zerżnąć" słowami, werbalnie . .. Tak jakby sama akcja nie była wystarczająca dla mnie....czegoś jej brakowało.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Do pewnego momentu mówię, ale nie co ma robić, bo On doskonale wie, raczej go pytam czy mnie chce, czy podobają mu się moje piersi, czy lubi moja cipkę i jak bardzo mu Ona smakuje, kiedy traci kontrolę przykład po wypowiedzianym lub wykrzyczanych przeze mnie jednym ze słów kluczy np. "uderz mnie" (soczysty klaps w pośladki podczas pieska), już nic nie mówię bo nie mogę, wtulam tylko twarz w poduszkę, piszczę, krzyczę, warczę. Kiedy sama siebie słuchałam na filmie to byłam zszokowana i trochę się nawet z tego śmiałam.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Niech se kazdy nazywa jak chce, ale jak ktos do mnie o ruchaniu, kutasach, opierdalaniu berla... sorry, idz pan/ pani do kabaretu, bo jak chce posmieszkowac z aktu seksualnego w taki sposob, to wole po akcie z kolegami niz z Toba w trakcie.
Rozumiem Cię. Czasem też mam wrażenie, że ten język seksu jest zbyt wulgarny i obraża ten intymny akt zbliżenia także duchowego dwojga ludzi, który chce się gdzieś uznać za sacrum. Jednak bywa tak, że seks to też może być taki akt wyładowania swoich dzikich, nieokiełznanych potrzeb i wtedy ten język jest takim jego uzupełnieniem/ dopełnieniem.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Do pewnego momentu mówię, ale nie co ma robić, bo On doskonale wie, raczej go pytam czy mnie chce, czy podobają mu się moje piersi, czy lubi moja cipkę i jak bardzo mu Ona smakuje, kiedy traci kontrolę przykład po wypowiedzianym lub wykrzyczanych przeze mnie jednym ze słów kluczy np. "uderz mnie" (soczysty klaps w pośladki podczas pieska), już nic nie mówię bo nie mogę, wtulam tylko twarz w poduszkę, piszczę, krzyczę, warczę. Kiedy sama siebie słuchałam na filmie to byłam zszokowana i trochę się nawet z tego śmiałam.
Fajnie, że potrafisz tak tracić kontrolę nad sobą i jesteś z tym akceptowana 😉

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Recytuję "Die Eier for Satan"
I mam full opcję,
-czuje się jak mały chujek dyktarorek, czyli marzenie większości facetów
- pokazuje , że znam języki
- knuję co będzie na śniadanie
- i mogę dłużej
- czasem nawet wywołuje rozbawienie partnerki a to przecież klucz w relacji - uśmiech kobiety.

Czego wszystki Paniom życzę na długi weekend.

Ostatnia edycja:

adamoginski

Erotoman
Ruchanie to moje ulubione słowo na seks 🫠

Ogólnie po tym łatwo rozpoznać kto jest GenZ, a kto milenialsem. Milenialsi nie lubią 'ruchania', bo nie są opatrzeni z tekstami z tiktoka i postami od Julek na Twitterze

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Recytuję "Die Eier for Satan"
I mam full opcję,
-czuje się jak mały chujek dyktarorek, czyli marzenie większości facetów
- pokazuje , że znam języki
- knuję co będzie na śniadanie
- i mogę dłużej
- czasem nawet wywołuje rozbawienie partnerki a to przecież klucz w relacji - uśmiech kobiety.

Czego wszystki Paniom życzę na długi weekend.
Kusi by usłyszeć Simsalabimbamba Salada saladim. ☺️

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Określenie- ruchanie/ruchać/wyruchać itp mnie nie kręcą. Tak samo jak pizda, chuj, cyce, cycki.

Pieprzyć/pieprzenie, rżniecie? Lubie. I używam, mówiac o/w trakcie.

Cipka i penis/kutas może i są niedelikatne, ale wolę to niż pierozki, cipunie, siurdaki itp

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
Chyba się za dużo fajnych filmów naoglądałem, bo wszystko to po Polsku brzmi dla mnie tragicznie. Dlatego też nie wspieram polskich dziewczyn :cry:

Mężczyzna

K_Lust

Cichy Podglądacz
Określenie- ruchanie/ruchać/wyruchać itp mnie nie kręcą. Tak samo jak pizda, chuj, cyce, cycki.

Pieprzyć/pieprzenie, rżniecie? Lubie. I używam, mówiac o/w trakcie.

Cipka i penis/kutas może i są niedelikatne, ale wolę to niż pierozki, cipunie, siurdaki itp
To samo.mnie kreci, im głębiej w zabawie tym ostrzej. Nie lubię nazywać prostytutka ( dziwka, suka, szmata jest ok) prostytutka zaś mnie zniechęca z całym szacunkiem dla zawodu. Lubię role Play, ale odechciewa mi się gdy partnerka chce odegrania seksu za pieniądze. Od zawsze mam tak że gdy ma. Płacić za seks to mi mięknie. Pierwszy raz jak miałem 16 lat i koledzy załatwili dziwkę . Wszyscy ruchali a ja z nią rozmawiałem o realizmie.magicznym w literaturze i dlaczego musiała powstać Columbii. Nie. Żebym miał coś do seksworkerek. Prostytutka wzięła mojego znała i za trzy dni przyjechała do mnie że ja strasznie kręcę a dalej to na inną opowieść....

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Ja staram się nie wyzywać w trakcie swojej kobiety, bardziej ostro wydaje polecenia, co do jej udostępniania mi swojego ciała .