Podczas seksu to głównie używam: och, ach, o tak, jeszcze, mocniej, pieprz mnie, Po seksie: to było zajebiste, dawno nikt mnie tak nie zerżnął - nie zawsze jest to prawda, ale on wtedy chodzi dumny jak paw
Podczas seksu to głównie używam: och, ach, o tak, jeszcze, mocniej, pieprz mnie, Po seksie: to było zajebiste, dawno nikt mnie tak nie zerżnął - nie zawsze jest to prawda, ale on wtedy chodzi dumny jak paw
U nas różnie, zależnie od chwili, emocji... Czasem jest "weź mnie", czasem "wejdź we mnie", czasem "zerżnij mnie" itd. I w drugą stronę podobnie, czasem jest romantico a czasem "wyżej dupę", albo "zerżnij mnie ustami" ;-P
A mnie ostatnio zaczely podniecac slowa z terminologii dzieciecej, czego dawniej nigdy u mnie nie bylo, brzydzily mnie. Troche przez rozmowy w towarzystwie, nalecialosc. Czyli: siusiak, siur, pisia xD Oczywiscie poza tym tez czlonek, pochwa, a nawet przyrodzenie xD (piekne slowo xD). Penis, kutas, nie, zbyt pospolite. Samego seksu jakos nie nazywam szczegolnie, lubie okreslenie: kochac sie, przytulac sie. Chyba ze w gadce szmatce z przyjaciolmi, to bywa ze mowa tez o bzykaniu, waleniu, jednak tego typu okreslenia ostatnio najmniej mnie jaraja.
Bo Mnie tam nie było
Odpowiadając jednak na pytanie @PaniMargaret ,naprzemiennie,jedno z trzech: lubisz się pieprzyć?/grzeczna dziewczynka/rozłóż nóżki
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.