Skoro jest to nagrane i upublicznione to znowu mamy profesjonalne "amatorskie video"
Z pewnych źródeł wiem, że takie akcje mają miejsce nie w Polsce , ale u naszych sąsiadów.Byłam na niejednym wieczorze panieńskim, gdzie dziewczyny zachowywały się dość swobodnie, ale coś takiego jest raczej niemożliwe, przynajmniej w Polsce.
To chyba tak nie działa. Musiałbyś być męską prostytutką albo chippendalesemA ja bym poszedł, ciekawe ile Pań by mojego wzięło do buzi![]()
A właśnie....Nie myślałeś by pójść do swingers clubu?A ja bym poszedł, ciekawe ile Pań by mojego wzięło do buzi![]()
Różnica w tym, że dancing bear idzie w internety a to co się dzieje w swingers clubach to zostaje w swingers clubach.W sumie to nie zdziwiłbym się gdyby takie imprezy były w swingers clubach, skoro są już tam gangbangi kobiet.
I wydaje się Tobie, że facet tam idzie i kolejka kobiet (i facetów) ustawia się do obciągania wystawionego kutasa?A właśnie....Nie myślałeś by pójść do swingers clubu?
Niekoniecznie zawsze tak musi być, ale maxis ma sporą dzidę, więc jego szanse na sukces idą sporo w górę, prawda?I wydaje się Tobie, że facet tam idzie i kolejka kobiet (i facetów) ustawia się do obciągania wystawionego kutasa?
Spokojnie, maxis sobie wynajmie kilkanaście dziewczyn i będzie miał to o czym marzy.Niekoniecznie zawsze tak musi być, ale maxis ma sporą dzidę, więc jego szanse na sukces idą sporo w górę, prawda?![]()
Nie byłem w takim klubie. Nie wiem, co czyni kolejkęSpokojnie, maxis sobie wynajmie kilkanaście dziewczyn i będzie miał to o czym marzy.
Wielkość dzidy nie czyni kolejki. Naprawdę![]()
Normalne kobiety się "bzyka"Nie byłem w takim klubie. Nie wiem, co czyni kolejkę
Wiem, że ludzie tam się poznają, pary niby nie muszą uprawiać seksu, ale nie oszukujmy się...Po to się tam chyba idzie by ten seks był
Pytanie co by musiał zrobić aby swoje szanse jeszcze bardziej podwyższyć?
Masz jakieś rady dla kolegi?
Trzeba mu pomóc. Niech sobie bzyknie jakąś normalną kobietę, nie sądzisz?![]()
Trzeba mu pomóc. Niech sobie bzyknie jakąś normalną kobietę, nie sądzisz?![]()
No to jaka jest Twoja recepta na zakiszenie ogórka na takiej imprezie?Nie, nie sądzę. Nie odbiorę "jego muzie" stałego dochodu. Wszak kurwa też człowiek, może ma dzieci, które musi wykarmić? Albo chorą matkę?
Ja byłem wielokrotnie na takich imprezach i zdecydowanie to nie jest tak, że jak już pójdziesz to Twój kutas będzie zarobiony jak czytnik biletów w kolejce podmiejskiej.
Taka sama recepta jak w życiu. Albo komuś pasujesz albo nie.No to jaka jest Twoja recepta na zakiszenie ogórka na takiej imprezie?![]()
No to maxis ma taką samą szansę jak każdy by się załapac na jakieś fajne bzykankoTaka sama recepta jak w życiu. Albo komuś pasujesz albo nie.
Zresztą - co ja jestem dziad opowiadacz? Idź, zobaczysz, będziesz wiedział![]()
Co to za impreza?Ale sztuką jest trafić na taką imprezę niebiletowaną![]()
A ja opowiadam o takich dla przyjemności wszystkich a nie dla kasy organizatora.
Nie, nie ze znajomymi.Co to za impreza?Takie to chyba tylko ze znajomymi, prawda? U kogoś w domku prywatnym? O to ci chodzi?