O tak miał czas na miłosne przygody.A ja się pytam, dlaczego nie ma na liście Christophera Lamberta???
Brakuje na liście Nieśmiertelnego Connora i jego wzroku krótkowzrokowca.
Sean Connery (Juan) - Tak.. W żadnej innej roli mi się tak nie podobał.![]()
Ciekawie mógłby wyglądać odbiór filmów o Bondzie, gdyby Bond był kobietą i zachowywał się wobec mężczyzn dokładnie tak, jak znany widzom Bond-Connery, Bond-Lazenby i Bond-Moore zachowywał się wobec kobiet.takie były czasy kiedy to traktowanie kobiet w sposób dominujący, czasem nawet fizycznie agresywny, wtedy uchodziło za "męski urok".
We filmach miał tylko Leię, ale wcześniej był kochającym kobiety i szmal Łowcą Nagród, a o tym jest w powieściach jemu poświęconych.Han Solo miał chyba tylko Leię. A przynajmniej nie wiadomo nic o jego wcześniejszych podbojach i związkach.
Rona Jeremy'ego dałem tu dla żartu (biorąc pod uwagę jego "urodę"), a o jego sprawach karnych nie wiedziałem - już to tłumaczyłem wyżej. On nie jest wzorem do naśladowania - prawda.Ron Jeremy jest obleśny z wyglądu. I, o ile wiadomo, również z zachowania - sądząc po wytoczonych mu sprawach sądowych. Żaden z niego pozytywny wzorzec.
Jeśli tak to wrzucaj Włóczykija - nie widzę problemu.Włóczykij. On był hot, Mała Mi na niego leciała, ja trochę też.
Johnny Bravo to łamaga potykająca się o własne nogi i kolekcjonująca lapy na twarz od damulek spotykanych na mieście,Johnny nie krył swojego "ja" za wyświechtanymi tekstami tylko poprawiał włosy i był wymuskany bo był prawdziwym kozakiem a nie pierdołą, która nie umiała nawet podnieść własnego "ja" w "Forever". Duke zaczął dobrze, skończył jak pośmiewisko.
Ma słabe wyniki na Liczniku Miłości - dlatego się nie znalazł w doborowym towarzystwie.A ja się pytam, dlaczego nie ma na liście Christophera Lamberta??? Brakuje na liście Nieśmiertelnego Connora i jego wzroku krótkowzrokowca.![]()
Rozstawiajac się na planszy Doliny Muminków, jako Paszczak, musże przyznać, że Mała Mi faktycznie jest słodka...Włóczykij. On był hot, Mała Mi na niego leciała, ja trochę też.
Włóczykijowi zawsze, miał takie nieodgadnione spojrzenie, coś w nim było, tajemnicze typy przyciągają.Jeśli tak to wrzucaj Włóczykija - nie widzę problemu.A kiedy pozwolisz na wzajemne poznanie się?
![]()
Miał bardzo gustowną, fioletową podomkę.Rozstawiajac się na planszy Doliny Muminków, jako Paszczak, musże przyznać, że Mała Mi faktycznie jest słodka...
Nie o Włóczykija pytam...Włóczykijowi zawsze, miał takie nieodgadnione spojrzenie, coś w nim było, tajemnicze typy przyciągają.
Nie będe przesadzał jeśli napiszę, że wzrosla ilość wyszukiwań => "styl na Włoczykija" "ubierz się jak Włoczykij" "kapelusz Włóczykija i stylizacje codzienne" Swoją drogą geneza tej postaci jest ciekawa, jak ciekawą byłą sama autorka "Doliny..."Włóczykijowi zawsze, miał takie nieodgadnione spojrzenie, coś w nim było, tajemnicze typy przyciągają.
Bo fiolet to wyjątkowy kolorMiał bardzo gustowną, fioletową podomkę.
Ojezu Connor.....A ja się pytam, dlaczego nie ma na liście Christophera Lamberta???
Brakuje na liście Nieśmiertelnego Connora i jego wzroku krótkowzrokowca.
Sean Connery (Juan) - Tak.. W żadnej innej roli mi się tak nie podobał.![]()
Druga wersja "Aktu Cierpiącego" .....A Amadeo Modigliani, proszę autora o dodanie do grona tego artysty.
Sama bym zapozowała...
Uwielbiam go a On uwielbiał kobiety.
Z Tobą nie będę cierpiała nawet gdybyś malował plakatówkami.Druga wersja "Aktu Cierpiącego" .....
Chciałbym to zobaczyć.Ale generalnie zgadzam się, że miłość jest najpiękniejsza i zawsze będę jej bronić własną piersią![]()
Tak to mniej więcej wyglądaChciałbym to zobaczyć.![]()
Głos rozsądku w tym całym pierdolnikuAle temat się rozbudował... Nawet ciekawie xD Okazał się całkiem ciekawym punktem zapalnym i aż żałuję, że nie mogłem udzielić się wcześniej...
Niemniej gryzie mnie już pierwsze zdanie
"Szanuje za liczbę podbojów miłosnych" (parafraza ale taki sens). I szanujemy za styl, technikę, wygląd itd...
Wygląd wypisanych tam osób jest często opłacony, bo mamy samych celebrytów lub postacie fikcyjne... Ich styl i technika często jest wyreżyserowana... Podziwiać się powinno scenarzystów w tym momencieŻycie prywatne i ilość oskarżeń wielu z wymienionych sugeruje, że nie ma co ich 'szanować' ani podziwiać po za ekranem xD
I tak sobie myślę, że autor zaczął od 'szanuje' Ciekaw jestem czy byś ich tak szanował jakby np te sztuczki wykorzystywali na Twojej partnerce i czy stałbyś z notatnikiem mogąc zobaczyć idola w akcji
I podsumowując nigdy nie będę szanował nikogo za 'nabijanie licznika'![]()
Żałuję, że mnie przez weekend nie byłoGłos rozsądku w tym całym pierdolniku![]()
Wydaje mi się, że tu miłość jest mylona z podrywem.W sumie myślicie, że to jest w sumie skrzywienie / patologia, gdy ktoś ma problem z wejściem w stały związek i co jakiś czas odczuwa potrzebę zmiany partnera?![]()
Przecież możesz teraz poodpowiadać na wszystko. A i autor chyba nigdzie się nie wybiera i pewnie nie raz jeszcze nas miło/niemiłoŻałuję, że mnie przez weekend nie było
Tyle tutaj ciętych ripost można było wrzucić, tyle sarkazmu i komentarzy a teraz to wszystko post factum![]()