• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Szanuję...

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
To ja też dorzucę swoje:

Jego podejście do kobiet jest, krótko mówiąc totalnie prymitywne, szowinistyczne i chaotyczne.

Uprzedmiotowienie:
Kobiety są dla niego głównie źródłem seksualnej zabawy albo środkiem do osiągnięcia celu.
Zero szacunku:
Flirtuje wulgarnie, brutalnie i często w sposób kompletnie pozbawiony jakiejkolwiek delikatności.
Chamski humor:
Jego relacje z kobietami często są przedstawiane prześmiewczo, jako satyra na stereotypy macho.
Brutalność:
Jeśli kobieta go obrazi, nie zawaha się jej uderzyć, walczyć z nią lub potraktować równie brutalnie, jak z każdym innym przeciwnikiem.
Samolubność:
Interesuje go wyłącznie własna przyjemność.

Romantyzm? Miłość? Szacunek? U Lobo to nie istnieje.

Także tego... miłość peace and respect ☮️

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
... spore wyniki na miłosnym liczniku od znanych osobistości takich jak między innymi: Don Juan DeMarco, Marlon Brando, James Bond, Jean-Claude Van Damme, Casanova, H.P. Baxxter, Al Pacino, Till Lindemann, Steve Stifler, Duke Nukem, Ron Jeremy, Tom Cruise, Sean Connery, Lobo, Han Solo, Leonardo DiCaprio czy Randal Graves. Oni po prostu są świadomi celu istnienia i sięgają po niego, a najpiękniejsze jest to, że nie robią tego siłą. O, nie. A wręcz odwrotnie: dobrym słowem, czułym dotykiem, błyskiem w oku. Ta postawa jest godna podziwu i naśladowania z jak największą pieczołowitością, ponieważ to właśnie szeroko pojęta Miłość jest najwspanialszą siłą i ideą, jaka kiedykolwiek istniała we wszechświecie.

@mrumru @ergo. @bedeTwoja @taki_onmaly @Sex&Orgasm @niezrozumiana @Magazyn Spermy @Erien343 @Lenkaa @Nieobdarzony @Abrams472 @Soulmate86 @seba77 @Lenkaa @Bjslover @Saanvi @Banisteriopsis2 @Jedenon @Aga DP @anonimowicz @Nabuchodonozor @Wielki3232 @Cortez2000 @Ewela @małami09
Randal Graves duży szacunek za dodanie tego Pana do plejady, mój mentor i duchowy przewodnik, który miłość potrafił skwitować niczym Konfucjusz prawdy życiowe.

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
@Don_Juan, mój drogi,
oczyma moimi pięknymi szybko przeleciałam Twoją listę męskich samców alfa i większość z nich (albo wszyscy, nie wiem) to są aktorzy. Tam jest pieniądz i to nie mały. Tam gdzie jest pieniądz i to duży, oraz sława i rozpoznawalność tam pojawiają się kobiety co jest tak logiczne jak to, że po zimie przychodzi wiosna. Ci Panowie mogliby wyglądać jak Najman po walce i mieć jego erudycję, a i tak mogliby przebierać w panienkach bez większego problemu. A na poparcie swojej tezy podam przykład Leonardo DiCaprio, który obecnie wygląda jak przeciętny facet z brzuszkiem, od którego laski pewnie by uciekały albo obśmiały, gdyby spróbował je poderwać gdzieś w klubie. Ale pieniądz się zgadza, więc modelki się kręcą koło niego. Nastepny, Al Pacino - schorowany, 80letni dziadziuś, któremu już pewnie nawet konar nie płonie, a ma laskę młodszą o 54 lata - po prostu miłość jest piękna. Ta do pieniądza oczywiście :)

Mężczyzna

Don_Juan

Cichy Podglądacz
Właśnie o tych przypadkach mówię, które teraz głośno się określa mianem molestowania, bo inaczej nie da się tego nazwać. Wtedy to było traktowane jako urok macho. Na takie zachowania mojej zgody nie będzie.
Jak mówiłem wcześniej: jest granica między zdrową dominacją a napastliwością i trzeba potrafić rozróżnić te dwie rzeczy. W naśladownictwie za to należy zachować zdrowy rozsądek bez względu na obiekt wzorców. Człowiek z należycie poukładaną psychiką nie będzie kopiował 1 do 1 zachowań poznanych w filmach czy grach.

Kolejna natomiast kwestia to fakt, iż dzisiaj wyolbrzymia się wiele rzeczy wyciągając je do rangi demonicznych zbrodni, co jest zwyczajnie absurdalne i niedorzeczne.

Mój temat jest poważny z małą nutką żartobliwości - zalecany dystans. ;)
Lobo przejawia te cechy lecz tylko do samego siebie i swoich kosmicznych delfinów.

Randal Graves duży szacunek za dodanie tego Pana do plejady, mój mentor i duchowy przewodnik, który miłość potrafił skwitować niczym Konfucjusz prawdy życiowe.
Chyba dzisiaj poleci maraton "Sprzedawców" - idealnie na taką słoneczną pogodę! :D
mój drogi - po prostu miłość jest piękna. Ta do pieniądza oczywiście :)
Dziękuję moja Droga za Twój wpis - uśmiałem się szczerze na głos! :D Masz 200% w przypadku tych Panów: pieniądz się zgadza to i Miłość się zgadza. Jednakże nie trzeba być jednym z nich, aby Miłość mieć w swoim życiu: wystarczy odpowiednie usposobienie, strój i wygląd oraz trochę szczęścia. ;)

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
Jak mówiłem wcześniej: jest granica między zdrową dominacją a napastliwością i trzeba potrafić rozróżnić te dwie rzeczy. W naśladownictwie za to należy zachować zdrowy rozsądek bez względu na obiekt wzorców. Człowiek z należycie poukładaną psychiką nie będzie kopiował 1 do 1 zachowań poznanych w filmach czy grach.

Kolejna natomiast kwestia to fakt, iż dzisiaj wyolbrzymia się wiele rzeczy wyciągając je do rangi demonicznych zbrodni, co jest zwyczajnie absurdalne i niedorzeczne.

Lobo przejawia te cechy lecz tylko do samego siebie i swoich kosmicznych delfinów.

Chyba dzisiaj poleci maraton "Sprzedawców" - idealnie na taką słoneczną pogodę! :D
Jako fan zapytam cytując film " ile razy"?
Dziękuję moja Droga za Twój wpis - uśmiałem się szczerze na głos! :D Masz 200% w przypadku tych Panów: pieniądz się zgadza to i Miłość się zgadza. Jednakże nie trzeba być jednym z nich, aby Miłość mieć w swoim życiu: wystarczy odpowiednie usposobienie, strój i wygląd oraz trochę szczęścia. ;)

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
To ja też dorzucę swoje:

Jego podejście do kobiet jest, krótko mówiąc totalnie prymitywne, szowinistyczne i chaotyczne.

Uprzedmiotowienie:
Kobiety są dla niego głównie źródłem seksualnej zabawy albo środkiem do osiągnięcia celu.
Zero szacunku:
Flirtuje wulgarnie, brutalnie i często w sposób kompletnie pozbawiony jakiejkolwiek delikatności.
Chamski humor:
Jego relacje z kobietami często są przedstawiane prześmiewczo, jako satyra na stereotypy macho.
Brutalność:
Jeśli kobieta go obrazi, nie zawaha się jej uderzyć, walczyć z nią lub potraktować równie brutalnie, jak z każdym innym przeciwnikiem.
Samolubność:
Interesuje go wyłącznie własna przyjemność.

Także tego... miłość peace and respect ☮️
Pragnę wytrącić, że eksterminował wszystkich ze swojej planety poza swoją nauczycielką... Zatem chyba nie był taki zły 🫣

Mężczyzna

Don_Juan

Cichy Podglądacz
Jako fan zapytam cytując film " ile razy"?
Straciłem rachubę. :)
Czyli, że "napisałem sobie jakieś bzdurki, odczepcie się ode mnie, lajkujcie i uśmiechajcie się"? ;)
Idea Miłości to nie bzdura tylko najistotniejsza z kwestii w ludzkim życiu. A mój temat? Idealne jej odzwierciedlenie: powaga, humor, (nie)świadomy błąd, prostota, skomplikowanie. ;)
Sprawa jest prosta i niektórym znana, jak masz dużo na koncie, to laski schodzą na kolana.
Nie czujesz jak rymujesz.
a to jest bardzo smutne co môwisz
To jest smutne ale i prawdziwe, niestety.
Pragnę wytrącić, że eksterminował wszystkich ze swojej planety poza swoją nauczycielką... Zatem chyba nie był taki zły 🫣
Muszę Cię poprawić: na samym końcu po wykonaniu misji dokonał jej żywotu (skręcając kark o ile dobrze pamiętam).
Ważniak Bo to... Ważniak Bo. :D
Łobuz kocha najbardziej.
Powyższe towarzystwo to potwierdza. :p

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
Straciłem rachubę. :)

Idea Miłości to nie bzdura tylko najistotniejsza z kwestii w ludzkim życiu. A mój temat? Idealne jej odzwierciedlenie: powaga, humor, (nie)świadomy błąd, prostota, skomplikowanie. ;)

Nie czujesz jak rymujesz.

To jest smutne ale i prawdziwe, niestety.

Muszę Cię poprawić: na samym końcu po wykonaniu misji dokonał jej żywotu (skręcając kark o ile dobrze pamiętam).
Tak nie do końca odciął jej nogi by nie uciekała. Ale to ja mogę nie pamietać.
Ważniak Bo to... Ważniak Bo. :D

Powyższe towarzystwo to potwierdza. :p

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Postacie fikcyjne jak James Bond czy Don Juan to nie wiem czy powinny się znaleźć w tym zestawieniu. A taki Brad Pitt np, to on wystarczy że spojrzy na laskę i ona już jest w ekstazie. On mógłby nawet mnie w piwnicy trzymać, a i tak bym była zadowolona, w końcu to piwnica u Brada, a nie u jakiegoś Zdzicha.
To ja myślę, że taki Charles Dera ma lepsze podejście do kobiet.

Mężczyzna

Don_Juan

Cichy Podglądacz
A taki Brad Pitt np, to on wystarczy że spojrzy na laskę i ona już jest w ekstazie. On mógłby nawet mnie w piwnicy trzymać, a i tak bym była zadowolona, w końcu to piwnica u Brada, a nie u jakiegoś Zdzicha.
Gdyby Brad Pitt trzymał Cię w piwnicy to już nie byłaby Miłość tylko porwanie, a Twoja uległość jemu: syndromem sztokholmskim. :p

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
Postacie fikcyjne jak James Bond czy Don Juan to nie wiem czy powinny się znaleźć w tym zestawieniu. A taki Brad Pitt np, to on wystarczy że spojrzy na laskę i ona już jest w ekstazie. On mógłby nawet mnie w piwnicy trzymać, a i tak bym była zadowolona, w końcu to piwnica u Brada, a nie u jakiegoś Zdzicha.
To ja myślę, że taki Charles Dera ma lepsze podejście do kobiet.
Byle nie u Rona Jeremyego 🙏

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry