• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sugestie, pomysły, do napisania opowiadania

Mężczyzna

Image

Erotoman
O to chyba jeszcze gorzej😂 ja trzymam się zawsze na odległość - nie za blisko, nie za daleko😉
Ale off topic tak, że chyba jednak podpadnę adminowi w końcu🤭 ale spokojnie - ty zaraz za mną😂😉
To dobrze, pod tym względem to w zasadzie jestem bardzo podobny, inaczej jest w przypadku podpadania adminowi, czy raczej moderatorowi, tu zawsze będę przed Tobą :)

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Sosenko, jak rozwiniesz to opowiadanie jeszcze dalej, to wyślę Ci nawet blok czekoladowy do domu, a tutaj zaleję Cię potokiem niebieskich serduszek, hmm? 😉🩵
Adziulko( :D ), z uwagi na to, że jestem już dużym chłopcem/mężczyzną(możesz sobie wybrać) to z chęcią przyjmę od Ciebie czekoladę, ale może być w płynie w formie postawionego drinka. Co do zalewania mnie potokiem... to Twój pomysł i jest bardzo kuszący. 🙈 A niebieskie serduszka rozumiem, że są skostniałe i trzeba je rozpalić do czerwoności? :p
Jak powiesz, że wnioski i interpretacja "z dupy" to masz racje, ale zawsze mówicie "czytajcie między wierszami i domyślajcie się...", ale czy do tej dupy się nie dąży. 👅
Idę spać, dzisiaj szybciej.

Chyba...

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Adziulko( :D ), z uwagi na to, że jestem już dużym chłopcem/mężczyzną(możesz sobie wybrać) to z chęcią przyjmę od Ciebie czekoladę, ale może być w płynie w formie postawionego drinka. Co do zalewania mnie potokiem... to Twój pomysł i jest bardzo kuszący. 🙈 A niebieskie serduszka rozumiem, że są skostniałe i trzeba je rozpalić do czerwoności? :p
Jak powiesz, że wnioski i interpretacja "z dupy" to masz racje, ale zawsze mówicie "czytajcie między wierszami i domyślajcie się...", ale czy do tej dupy się nie dąży. 👅
Idę spać, dzisiaj szybciej.

Chyba...
No nie! Nigdzie nie wspomniałam o czekoladzie, mówiłam o bloku czekoladowym, a to kolosalna różnica. Czekoladę możesz kupić wszędzie i dać ją każdemu 🙄 Z blokiem jest inaczej 😊 OK., niech będzie - jesteś dużym mężczyzną 😉 ale możesz tego nie wiedzieć - to taki wymysł z czasów PRL, który zastępował poniekąd prawdziwą czekoladę, kiedy w Polsce na sklepowych półkach jej brakowało. Ja sama też nie mogę pamiętać tamtych czasów, poza tym, mieszkałam wtedy gdzie indziej, jednak blok przetrwał w wielu polskich domach do dziś. W moim pojawia się na moje urodziny, bo smakuje... ooo mamo... no nie mam do czego go porównać. Dla mnie obłęd! 😍 I mimo, że sam przepis nie jest wielce skomplikowany, to nie robię tego bloku na co dzień, lubię na niego czekać cały rok, smakuje wtedy jeszcze lepiej i to jest najlepszy prezent dla mnie od samej siebie 😁🥰 Rozumiesz już trochę? Gdybyś napisał ciąg dalszy tej historii, to wówczas tenże blok stanowiłby moją najwyższą formę uznania za Twoją tworczość 🩵 Bo drinka mogę postawić zasadniczo każdemu, nie dokładając do tego jakichś głębszych ideologii, mojego bloku natomiast nie rozdaję tak na prawo i lewo, o! 😎

Zalewanie potokiem...😏 Mogłam napisać "słów", bo lubię gadać, ale czasami mniej znaczy więcej - serduszka oddają to, co chce się powiedzieć, a że niebieskie... Czerwone są już tutaj zarezerwowane 😉

A czytanie między wierszami zostawiam maturzystom ćwiczącym interpretację utworów literackich. Na hasło "domyśl się", to sama z marszu zabijam, a gdy widzę "Adziulkę" - ostrzę cążki Sosenko 😁😉😘 Także szykuj się!

Mężczyzna

Image

Erotoman
No nie! Nigdzie nie wspomniałam o czekoladzie, mówiłam o bloku czekoladowym, a to kolosalna różnica. Czekoladę możesz kupić wszędzie i dać ją każdemu 🙄 Z blokiem jest inaczej 😊 OK., niech będzie - jesteś dużym mężczyzną 😉 ale możesz tego nie wiedzieć - to taki wymysł z czasów PRL, który zastępował poniekąd prawdziwą czekoladę, kiedy w Polsce na sklepowych półkach jej brakowało. Ja sama też nie mogę pamiętać tamtych czasów, poza tym, mieszkałam wtedy gdzie indziej, jednak blok przetrwał w wielu polskich domach do dziś. W moim pojawia się na moje urodziny, bo smakuje... ooo mamo... no nie mam do czego go porównać. Dla mnie obłęd! 😍 I mimo, że sam przepis nie jest wielce skomplikowany, to nie robię tego bloku na co dzień, lubię na niego czekać cały rok, smakuje wtedy jeszcze lepiej i to jest najlepszy prezent dla mnie od samej siebie 😁🥰 Rozumiesz już trochę? Gdybyś napisał ciąg dalszy tej historii, to wówczas tenże blok stanowiłby moją najwyższą formę uznania za Twoją tworczość 🩵 Bo drinka mogę postawić zasadniczo każdemu, nie dokładając do tego jakichś głębszych ideologii, mojego bloku natomiast nie rozdaję tak na prawo i lewo, o! 😎

Zalewanie potokiem...😏 Mogłam napisać "słów", bo lubię gadać, ale czasami mniej znaczy więcej - serduszka oddają to, co chce się powiedzieć, a że niebieskie... Czerwone są już tutaj zarezerwowane 😉

A czytanie między wierszami zostawiam maturzystom ćwiczącym interpretację utworów literackich. Na hasło "domyśl się", to sama z marszu zabijam, a gdy widzę "Adziulkę" - ostrzę cążki Sosenko 😁😉😘 Także szykuj się!
Zdrobnienia są mocno do kitu, walczę z tym naprawdę często :p

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel

Czyli blok czekoladowy własoręcznie stworzony, dobrze piszę się na to, ale przy takich ilościach cukru mogę nie spać bardzo długo. ^^ W sumie zapomniałem o tym tworze "bloku", znakomite przypomnienie.
I got it, i got it. :p
Niebieskie serce pasuje mi bardzo, trafiłaś w punkt pod wieloma względami.👅 Co do samej czekolady i jej smaku, gdzieś widziałem też Twój post o Nutelli... są dwie rzeczy na pewno na świecie, których nie przestałbym jeść, jedną z nich jest właśnie ten krem.
Wystarczy jedno, zimne, zlodowaciałe, nie do naruszenia. ;)

Dobrze szykuj cążki tylko nie pokłuj się za bardzo o moje igły bo będzie widać, a potem będzie, że znowu moja wina. :p Na śmierć... jestem gotowy, a Ty? ;)

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Poradzem sobie, wprawionam 😏
Cążki gotowe! Nawet dodatkowa para, na wszelki wypadek...
...chcesz używać do tego dwóch rąk? 😜
No i mam już szykować blok? Czy jeszcze się wstrzymać, ewentualnie olać? 😉
Wstrzymaj się jeszcze choć nie niedługo. Możesz szykować się na spalanie kalorii, ponieważ z tego co rozumiem też za nim szalejesz...