Często uprawiam seks z dojrzałymi kobietami 50-55 lat. Młode osiemnastki muszą się jeszcze wiele od nich uczyć. Dojrzała kobieta potrafi dogodzić facetowi i realizuje swoje najdziksze fantazje erotyczne
Często uprawiam seks z dojrzałymi kobietami 50-55 lat. Młode osiemnastki muszą się jeszcze wiele od nich uczyć. Dojrzała kobieta potrafi dogodzić facetowi i realizuje swoje najdziksze fantazje erotyczne
Od paru miesięcy zastanawiam się, jak to jest z takim gościem 40-45.
W sumie musiałabym się streszczać ze sprawdzeniem, mam już 26 i młodsza się nie robię, a za chwilę różnica wieku drastycznie się zmniejszy i będzie po zabawie
Oj tak, dojrzały zadbany facet to jest to wiadomo, że każdy jest inny. Idealnie jeśli jest konkretny, wie czego chce i pragnie przelecieć młodą dziewczynę W dodatku dojarzli wydają mi się bardzo męscy. Doświadczyłam i było cudownie
Od paru miesięcy zastanawiam się, jak to jest z takim gościem 40-45.
W sumie musiałabym się streszczać ze sprawdzeniem, mam już 26 i młodsza się nie robię, a za chwilę różnica wieku drastycznie się zmniejszy i będzie po zabawie
Oj trudne pytanie. I tacy i tacy potrafią super zerżnąć, albo sprawić że zaczynam ziewać
Na pewno podnieca myśl że chłopak jest młody a mu stoi na mój widok. To duży komplement.
Oj trudne pytanie. I tacy i tacy potrafią super zerżnąć, albo sprawić że zaczynam ziewać
Na pewno podnieca myśl że chłopak jest młody a mu stoi na mój widok. To duży komplement.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.