Młodzi na pewno mogą się nauczyć. Ale ja nie cierpię niedoświadczonych. Takich że trzeba za rączkę prowadzić.Moim zdaniem starsza Kobieta może wiele nauczyć młodszych
Młodzi na pewno mogą się nauczyć. Ale ja nie cierpię niedoświadczonych. Takich że trzeba za rączkę prowadzić.Moim zdaniem starsza Kobieta może wiele nauczyć młodszych
Myślę że wszyscy uczymy się całe życie każdy lubi uczyć i nauczaćA czy Panom przeszkadza mniejsze doświadczenie u młodszych partnerek? Czy jak to działa? Wiadomo, że są różne preferencje, ale jak to jest u Was?
Mam 26lat, mój partner 44 i tak naprawdę dopiero z nim jest mi dobrze. Ze względu na nie do końca mile wspomnienia zwiazane z pierwszym razem i późniejsze problemy ze współżyciem nie mam za dużego doświadczenia i czasami czuję się nieporadnie.
On zapewnia, że wszystko jest ok, ale chciałabym zrobić szerszy research.
Tu chyba nie tyle chodzi o doświadczenie co o temperament. Tzw. drewno mimo doświadczenia na zawsze może pozostać drewnem... z drugiej strony brak doświadczenia wcale nie mówi że będzie źle. Jeśli dziewczyna jest naprawdę chętna i ma charakter to sex może byćA czy Panom przeszkadza mniejsze doświadczenie u młodszych partnerek? Czy jak to działa? Wiadomo, że są różne preferencje, ale jak to jest u Was?
Mam 26lat, mój partner 44 i tak naprawdę dopiero z nim jest mi dobrze. Ze względu na nie do końca mile wspomnienia zwiazane z pierwszym razem i późniejsze problemy ze współżyciem nie mam za dużego doświadczenia i czasami czuję się nieporadnie.
On zapewnia, że wszystko jest ok, ale chciałabym zrobić szerszy research.
Ale często młode 20+ lubią eksperymentowaćMłode, niedoświadczone dziewczyny to drewno. Ruchasz tylko Ty a ona się wypina. Bardziej doświadczona sama wie jak się zaspokoić i dzięki temu mężczyźnie jest dużo przyjemniej.
20+ to już jest w miarę doświadczona i lubi próbować, a mlodsza się wypnie i czekaAle często młode 20+ lubią eksperymentować
I można z nimi dużo robić...
Przy moich 30 z bardzo dużym plusem lat to 20+ to młodziutka20+ to już jest w miarę doświadczona i lubi próbować, a mlodsza się wypnie i czeka
Jakoś nie spotkałem ale okiPrawda na Badoo znajdziesz starszą kobietę która z chęcią się umówi z młodszym od siebie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Starsze panie | Fetysze i perwersje | 16 | |
R | Młody student na stałe, tylko starsze Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
L | Czy starsze kobiety lubią młodszych? | Fantazje erotyczne | 3 | |
T | Starsze kobiety | Fetysze i perwersje | 0 | |
STARSZE PUSZYSTE Panie | Porady seksualne | 0 |