Takie pytanie bardzo nie na miejscu.
Tak, oczywiście, taki gówniarz 22letni na pewno będzie chciał się ze mną związać przysięgą małżeńską![]()

Takie pytanie bardzo nie na miejscu.
Tak, oczywiście, taki gówniarz 22letni na pewno będzie chciał się ze mną związać przysięgą małżeńską![]()
A bo to raz sie darzyło?Takie pytanie bardzo nie na miejscu.
Nie przewiduje, że mi się zdarzy.A bo to raz sie darzyło?
Wiec się nie zdarzyNie przewiduje, że mi się zdarzy.
Wiec się nie zdarzy
A dlaczego musisz z tym walczyć?Sama mam słabość do młodszych, z dużą różnicą wieku, ale próbuję z tym walczyć.
Hej. Mam 24l napisz priv Jak lubisz młodszych to myślę że się dogadamy idealnie
Musisz być brzydalem i dziwiakiem z odstraszającym charakterem, bo jak widać żadna cię nie chce i musisz się ogłaszać, jak desperat po internetach.Hej. Mam 24l napisz priv Jak lubisz młodszych to myślę że się dogadamy idealnie
Ja bym był chętny akurat 20 lat mam...Mam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
A mi się wydaje, że wcale nie musi. Chłop po prostu ogarnął, że wpisuje się w Twoje „preferencje” i próbuje nawiązać kontakt. Charakteru nie zbadasz po jednym zdaniu. Równie dobrze mogę napisać, że kręcą Cię młodsi, ponieważ faceci w Twoim wieku nie zwracają na Ciebie uwagi. Spoko?Musisz być brzydalem i dziwiakiem z odstraszającym charakterem, bo jak widać żadna cię nie chce i musisz się ogłaszać, jak desperat po internetach.
Ty lubisz młodych a mnie kręci starsze kobietki,nie stety miałem tylko jedną starszą od siebie, niesamowita była w łóżkuMam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
Też mi się podobają młodziMam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
24 lata to młoda osoba, młoda kobieta. Jak masz się tak nie czuć skoro nią jesteś? Zatrzymać młodość? Mogłabyś tak napisać jak byś była po 30stce a nie mając 20pare lat. Przesada. Pozdro.Też mi się podobają młodzi. Mam 24 lata i podobają mi się tak w wieku 17+ bo ja nie wyglądam na swój wiek i łatwo mi powiedzieć, że nie mam 24 lat
tylko np. 17 lat. No i ja wiem czemu mi się tacy podobają- bo chcę zatrzymać młodość, nie chcę byc dojrzała jak niektóre dziewczyny w moim wieku no i chcę imprezować bo jak miałam 17,18 lat to nie imprezowalam
![]()
Hej jesteś młodziutka jeszcze podążaj za pragnieniami i nie obawiaj się całe życie przed tobąMam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Starsza kobieta z młodszym chłopakiem | Opowiadania erotyczne | 20 | |
B | Starsza siostra | Fantazje erotyczne | 1 | |
M | Poznam starsza kobiete | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Starsza Pani III. Zostałem Jej pełnoprawnym niewolnikiem | Opowiadania erotyczne | 0 | |
P | Starsza koleżanka z pracy | Fantazje erotyczne | 0 |