• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Starsza z młodszym. Czy jestem normalna?

Mężczyzna

Wiktor66

Cichy Podglądacz
Mam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
Ja bym był chętny akurat 20 lat mam...

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Musisz być brzydalem i dziwiakiem z odstraszającym charakterem, bo jak widać żadna cię nie chce i musisz się ogłaszać, jak desperat po internetach.
A mi się wydaje, że wcale nie musi. Chłop po prostu ogarnął, że wpisuje się w Twoje „preferencje” i próbuje nawiązać kontakt. Charakteru nie zbadasz po jednym zdaniu. Równie dobrze mogę napisać, że kręcą Cię młodsi, ponieważ faceci w Twoim wieku nie zwracają na Ciebie uwagi. Spoko?

Kobieta

natalie20

Cichy Podglądacz
Nie moja bajka ale co miałoby być tym nienormalnego? :) zawsze mnie dziwią tego typu posty, albo pisane pod bait albo szukanie aprobaty

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Seks Praktykant
We wczesnych latach duża różnica wieku nie przeszkadza, ale wydaje mi się że może zacząć doskwierać jak już każdy będzie miał więcej wiosen na karku.
Bo takie 10 lat różnicy , przy 20 do 30 nie widać mocno, co innego przy 50 do 60 .
Wtedy różnica fizyczna a i może mentalna jest już duża.

Mężczyzna

Metalhorsie

Nowicjusz
Upodobania się zmieniają z wiekiem. Kiedyś było normalne że miałem dziewczyny mniej więcej tym samym przedziale wiekowy w którym byłem ja sam. Miałem w pewnym momencie przypadek że dziewczyna była ode mnie młodsza o 10 lat a aktualnie jestem z dziewczyną o 8 lat starszą. Na pewno są większe różnice wieku w związkach, ale nie wydaje mi się by to na dłuższą będę miało większy sens. Bo jak jest różnica 20 i więcej to nie dość że parter może przez przypadek zejść z tego świata szybciej, to temu młodszemu bardzo szybko mogę zacząć się podobać młodsze osoby bo starsze już przez cały go pociągać

Mężczyzna

argos42

Seks Praktykant
Mam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
Ty lubisz młodych a mnie kręci starsze kobietki,nie stety miałem tylko jedną starszą od siebie, niesamowita była w łóżku

Kobieta

Karotka

Nowicjusz
Też mi się podobają młodzi 😍. Mam 24 lata i podobają mi się tak w wieku 17+ bo ja nie wyglądam na swój wiek i łatwo mi powiedzieć, że nie mam 24 lat 😁 tylko np. 17 lat. No i ja wiem czemu mi się tacy podobają- bo chcę zatrzymać młodość, nie chcę byc dojrzała jak niektóre dziewczyny w moim wieku no i chcę imprezować bo jak miałam 17,18 lat to nie imprezowalam:(

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Podrywacz
Większość młodych facetów, w wieku nazwijmy to licealnym, wiele by dała, żeby zainteresowała się nimi starsza od nich kobieta (20, 30+). Wiem to z własnego doświadczenia.