• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Środki poprawiające odczucia podczas seksu

rozzz

Seks Praktykant
Mam prośbę i pytanie. Mianowicie jakie macie zdanie na temat środków zwiękzających doznania podczas seksu? Pytam się ponieważ zastanawiam się nad kupieniem sobie takiego właśnie żelu.
Dodam,że jestem kobietą i mam problem z osiągnięciem orgazmu. Pochwowego nigdy nie miałam. Osiągam jedynie orgazm łechtaczkowy.

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Mam prośbę i pytanie. Mianowicie jakie macie zdanie na temat środków zwiękzających doznania podczas seksu? Pytam się ponieważ zastanawiam się nad kupieniem sobie takiego właśnie żelu.
Dodam,że jestem kobietą i mam problem z osiągnięciem orgazmu. Pochwowego nigdy nie miałam. Osiągam jedynie orgazm łechtaczkowy.
Od kilku lat wśród seksuologów i wszelkiej maści infuencerów od seksu panuje przekonanie że orgazm to orgazm. Nie ważne jaką drogą jest osiagany lub bardziej dokładnie odchodzą od podziału na rodzaje orgazmu. Zresztą bardzo mało kobiet osiąga pochwowy.
Jakie środki masz na myśli? Narkotyki?

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Dodam że orgazm kobiety rodzi się w głowie. Jeśli w trakcie zabawy myślisz o zakupach dzieciach lub czy ktoś zaraz wejdzie do pokoju to zapomnij o osiaganiu szczytów

Kobieta

Milady M

Cichy Podglądacz
Od kilku lat wśród seksuologów i wszelkiej maści infuencerów od seksu panuje przekonanie że orgazm to orgazm. Nie ważne jaką drogą jest osiagany lub bardziej dokładnie odchodzą od podziału na rodzaje orgazmu. Zresztą bardzo mało kobiet osiąga pochwowy.
Jakie środki masz na myśli? Narkotyki?
@lukowianin40 ..więc jestem szczęściarą:) Osiągam obydwa .☺️

Kobieta

Milady M

Cichy Podglądacz
To chyba indywidualna sprawa.U mnie pochwowy jest bardziej intensywny,ciary rozchodzą się od wewnątrz i jest dłuższy.Czasem wiję się z pięc minut.