• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sprzedam, kupię, wymienię...

Mężczyzna

Piodep

Cichy Podglądacz
Wymienię się z chętna Panią na bieliznę. Ja daję swoje bokserki, a Ty mi swoje majteczki. Zapraszam

nieznany01

Seks Praktykant
kupię seksowne szmatki, które dziewczyny chcą już wyrzucić, dać na szmatki czy w inny sposób się pozbyć. Podniecają mnie koszulki nocne, nocne letnie kompleciki, topy,małe t-shirty, sukienki letnie i wieczorowe, biustonosze, majtki i stroje kapielowe. materialy - satyna, bawelna, poliester i lekko przeswitujace. w Warszawie chetnie przejme porzucone na miescie, przy smietniku lub przekazane osobiscie.

Kobieta

majteczkiwkropeczki

Cichy Podglądacz
Cześć! Jestem zadbaną, seksowną i miłą dziewczyną, chętnie sprzedam Ci swoją znoszoną bieliznę. Jestem osobą spokojną, otwartą, uczciwą i bezproblemową, na spokojnie uda nam się dogadać najmniejsze szczegóły [ALE musisz być zdecydowany]. Staram się dorobić sobie do studiów, w związku z tym oferuję sprzedaż bielizny, a konkretnie:
*majteczki (stringi/figi) - 40/50zł
*skarpetki (5 par) - 15zł
*rajstopki - 20zł
*zakolanówki - 20zł
*staniki - po 50zł
*strój kąpielowy jednoczęściowy - 80 zł

Są to ceny bielizny za 1 dzień noszenia. Można dokupić więcej dni tj. Każdy dodatkowy dzień to 10 zł dopłaty. Masturbacja w majteczkach to koszt 30zł.

Pisz do mnie z najróżniejszymi propozycjami, cechuje mnie wyrozumiałość dla fetyszystów! :) Chętnie sprzedam wkładki, podpaski, ślinę i śluz.

Zdjęcia - może dostępne;)

Gwarantuję, że będziesz zadowolony i wrócisz do mnie ponownie - jak wszyscy klienci ❤

C

cdts

Guest
Witam. Jest ktoś chętny na wymianę majteczek żon?? Moja 28l rozmiar 2xl

Kobieta

Lenka22

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim :)

Sprzedam swoją pachnącą mną bieliznę, zdjęcia i filmiki. Lubię eksperymentować stopami, chętnie wymienię moje filmiki za pieniążki, mogę też nagrać coś na życzenie 😏
jestem dyskretna, otwarta, zgrabna, mam 22 lata i szukam stałego kontaktu :D

Próbka w miniaturce - nie wysyłam nieskończonych weryfikacji :>

ceny do negocjacji

kontakt:
Lenkagrey22@yahoo.com

tak, Grey 😂

Kobieta

Lenka22

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim :)

Szukam cyber-przyjaciela/osoby zaufanej (jak zwał tak zwał :>) której będę mogła wysyłać swoją pachnącą mną bieliznę, inne ubrania, zdjęcia lub filmiki. Lubię eksperymentować stopami, mogę też nagrać coś na życzenie 😏
jestem dyskretna, otwarta, zgrabna, mam 22 lata i szukam stałego kontaktu :D

Próbka w miniaturce - nie wysyłam nieskończonych weryfikacji i szukam kogoś zdecydowanego :>

ceny do negocjacji

kontakt:
Lenkagrey22@yahoo.com

tak, Grey 😂

D

dessi1979

Guest
Są to ceny bielizny za 1 dzień noszenia. Można dokupić więcej dni tj. Każdy dodatkowy dzień to 10 zł dopłaty.
Za grzybiczne zapalenia pochwy powinnaś doliczać więcej...🤔 Jakieś szkodliwe większe za pracę w ciężkich warunkach 😀 10zł to stanowczo zbyt mało. Ginekolog za poradę bierze w Polsce ponoć stówę. Do tego maści i globulki... Cenisz swój wysiłek i zdrowie zbyt nisko 🤔

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobieta

amelkaaxxo

Cichy Podglądacz
Hejka! Jestem chętna na kamerki, ale także sprzedam fotki i filmy za niewielką kwotę :) Jestem młodą, atrakcyjną długowłosą blondynką i chciałabym sobie dorobić, bo mam aktualnie ciężko w domu. Zapraszam priv. Oczywiście snap: lucrrrcia