No tylko rozmiar niestandardowy byl hahah,
Ja bym chciał byc na miejscu tego kuriera. Pewnie bym się bardziej speszył niż żonaNo tylko rozmiar niestandardowy byl hahah,
No widzisz i teraz zobacz jak się czuła żonaHahaha, ja bym tam gleboko w oczy patrzyl klientce hahaha.
My od niedawna dokonujemy zakupów w sklepie Świat Doznań.Mam zamiar kupić sobie kilka gadżetów, czy ktoś może kupował tutaj: e-inez.pl: Gadżety Erotyczne ?
A można wiedzieć jakie to zabawki( jakieś foto)My od niedawna dokonujemy zakupów w sklepie Świat Doznań.
Ceny konkurencyjne, a reklamacja jaką pierwszy raz nas spotkała została rozpatrzona błyskawicznie i już czwartego dnia od wysyłki z domy mieliśmy paczkę z nowiutkim urządzeniem.
Gorąco polecamy. Mąż też
Mąż kupił tam Svakom Iker. Masażer prostaty. Dla mnie stymulator punktu G również Svakom model Amy i Cici. Inne to np. pierścień Tammy.A można wiedzieć jakie to zabawki( jakieś foto)
Svakom Iker nie no chyba bym się nie przekonał. Boję się coś tam sobie wsadzaćMąż kupił tam Svakom Iker. Masażer prostaty. Dla mnie stymulator punktu G również Svakom model Amy i Cici. Inne to np. pierścień Tammy.
Mąż też był bardzo na NIE. Ale... Najpierw urolog. Później ją podczas zabawy wsunęłam paluszek.Svakom Iker nie no chyba bym się nie przekonał. Boję się coś tam sobie wsadzać
No i jeszcze pierw lewatywa ,więc wiedział co go czekaMąż też był bardzo na NIE. Ale... Najpierw urolog. Później ją podczas zabawy wsunęłam paluszek.
To temat o sklepach.No i jeszcze pierw lewatywa ,więc wiedział co go czeka
Tak tak ,ale temat pociągnięty dialogiem w ciąguTo temat o sklepach.
Dział marketingu w natarciu.Odkryj sklep internetowy, który zapewnia wszystko, co potrzebne, aby zwiększyć przyjemność i urozmaicić intymne spotkania. (...)
A jakie masz te zabawki?https://erofly.pl/ uwielbiam zabawki, najlepiej jak bawię się nimi razem z mężem, jest czad
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Kamerki internetowe | Ogłoszenia | 0 | |
F | Kamerki internetowe. | Masturbacja | 0 | |
M | Strony internetowe xxx godne polecenia | Seks fotki i filmy | 1 | |
A | Fora internetowe w Polsce | Poza tematem | 4 | |
A | Czy fora internetowe przegrywają z fejsem, snapami i resztą? | Poza tematem | 7 |