• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sexfriends! Mieliście już przyjaciela lub przyjaciółkę tylko do seksu?

Mężczyzna

PerwersPiss

Seks Praktykant
Miałem, taki charakter miała moja pierwsza relacja seksualna. Byłem nastolatkiem i chciałem z kimś uprawiać seks. Poznaliśmy się przez ogłoszenie w internecie. To było w czasach raczkującego internetu. To była prosta strona, gdzie ogłoszenia składały się po prostu z kawałka tekstu z pozostawionym kontaktem (bez zdjęć). Dobrze wspominam tamtą osobę i naszą znajomość.
Opowiedz coś więcej. Czy eksperymentowaliscie, ile czasu to trwało, jak często się spotykaliście i gdzie?

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Przez pewien czas miałem sexfrienda,koleżanka z czasów technikum. Mieliśmy wspólnych znajomych. Poznaliśmy się na imprezie. Miała na imię Aneta,jeśli chodzi o spotkania miłosne to ona pierwsza zaczęła tą relacje. Pewnego dnia zadzwoniła do mnie,co dzisiaj robię. Odpowiedziałem,że siedzę w mieszkaniu i nic robie. Powiedziała wpadaj do mnie. Przyjeżdżam do niej a tam przygotowana kolacja,świece i wino. Wiadomo jak się skończyło. Była kolacja z śniadaniem. Następnym razem ją zaprosiłem na taką kolację. Wiele razy przyjeżdżała w środku nocy podczas weekendu aby ze mną się przespać. Kiedy się spotkaliśmy w jakimś klubie to szliśmy do mnie na after. Między nami nie było jakieś chemii.

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Przez pewien czas miałem sexfrienda,koleżanka z czasów technikum. Mieliśmy wspólnych znajomych. Poznaliśmy się na imprezie. Miała na imię Aneta,jeśli chodzi o spotkania miłosne to ona pierwsza zaczęła tą relacje. Pewnego dnia zadzwoniła do mnie,co dzisiaj robię. Odpowiedziałem,że siedzę w mieszkaniu i nic robie. Powiedziała wpadaj do mnie. Przyjeżdżam do niej a tam przygotowana kolacja,świece i wino. Wiadomo jak się skończyło. Była kolacja z śniadaniem. Następnym razem ją zaprosiłem na taką kolację. Wiele razy przyjeżdżała w środku nocy podczas weekendu aby ze mną się przespać. Kiedy się spotkaliśmy w jakimś klubie to szliśmy do mnie na after. Między nami nie było jakieś chemii.
Z ciekawości, jak to się skończyło? Znaleźliście sobie partnerów do związku, czy sam seks się znudził?