D
dessi1979
Guest
Co nie zmienia faktu, że i tak musiałbyś bryknąć na pobliską stację żeby wrócić do domu Chyba, że z buta Po takich jednach ekscytacjach partnerka nie byłaby zadowolonaDlatego jeżdżę na rezerwie
Co nie zmienia faktu, że i tak musiałbyś bryknąć na pobliską stację żeby wrócić do domu Chyba, że z buta Po takich jednach ekscytacjach partnerka nie byłaby zadowolonaDlatego jeżdżę na rezerwie
Co nie zmienia faktu, że i tak musiałbyś bryknąć na pobliską stację żeby wrócić do domu Chyba, że z buta Po takich jednach ekscytacjach partnerka nie byłaby zadowolona
jasne że spokoGeneralnie lodzik w aucie spoko.
Jeżeli chodzi o sex to bywa ciężko z organizacją siebie i niewygodnie, chyba że robimy coś źle
Ale pod kątem emocji i dreszczyku podniecenia jest to na plus
Super gratulacje. Bardzo miły początek dnia, spróbuj zrobić to regularnościąCześć, a ja się pochwalę, że dzisiaj zaliczyłem lodzika w samochodzie Koleżanka jak zwykle do końca z połyczkiem. Takie poranki to ja uwielbiam.
Pozazdrościć takiej koleżanki. Lodzik w aucie mega sprawa. Kiedyś jechalem autostradą z dziewczyna i ponad godzine macała mnie po jądrach i ssała mojego kutasa. Cudowna sprawa. Ja oczywiście między czasie w ramach możliwości masowalem jej delikatna i mokrą cipkę. Kilka razy powstrzymywałem się żeby nie skończyć. Pamiętam tą trasę...ohh piękne wspomnieniaCześć, a ja się pochwalę, że dzisiaj zaliczyłem lodzika w samochodzie Koleżanka jak zwykle do końca z połyczkiem. Takie poranki to ja uwielbiam.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Sex telefon, Sex w samochodzie, Sex w plenerze | Ogłoszenia | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 12 | |
Sex z innym | Seks | 35 | ||
P | Sex po narko | Seks | 4 |