Gdzie i o której podjechać?Lubięzarówno uprawiać seks w samochodzie w ustronnym miejscu jak I robić loda podczas jazdy autostradą
Niezbyt to wygodne podczas jazdyLubięzarówno uprawiać seks w samochodzie w ustronnym miejscu jak I robić loda podczas jazdy autostradą
zdarzało się, nie raz i nie dwa, miało się kombi, to się człowiek gimnastykował jakoś, ale z czasem jak kupiło się busa z fotelami kapitańskimi, to wtedy przeszło to na inny poziomCo myślicie o seksie w samochodzie.Ja z żoną chociaż mamy mieszkanie zdarza nam się jechać w ustronne miejsce.
No faktycznie, mega sex w samochodzie.Ostatnio dwóch panów odwozilo mnie z osiemnastki kumpeli,po północy,byłam wstawiona, oczywiście panowie byli mi dobrze znani i dlatego zgodziłam się na dowóz do domu,lecz do niego tak szybko nie zajechaliśmy, siedziałam z tyłu na siedzeniu, trochę przysnelam, poczułam miły dotyk na kroczu, domyśliłam się że ten co kolomnie siedzi zaczął mi dłoń władać w majtki,tak mnie podniecił że nie protestowałam, było przyjemne,rozchylilam nóżki i udawałam że śpię,ale tak mnie podniecił że w końcu doszło do stosunku do którego dołączył drugi kolega który kierował, stanęliśmy gdzieś w polach i obaj panowie mnie w aucie na tylniej kanapie posuwali, mega przygoda,mega osiemnastka, zakończona świetnym trojkate
Mnie się podobałoNo faktycznie, mega sex w samochodzie.
I to jest najważniejsze.Mnie się podobało
Zazdroszczę. Jesteś starsza ode mnie, a do mnie nastolatki już zaczynają mówić per Pani.Ostatnio dwóch panów odwozilo mnie z osiemnastki kumpeli,po północy,byłam wstawiona, oczywiście panowie byli mi dobrze znani
z jednej strony dobrze, z drugiej jednak nie oznacza to, że już pewne tematy są za Tobą ot po prostu, ale zapewne Ty o tym wieszZazdroszczę. Jesteś starsza ode mnie, a do mnie nastolatki już zaczynają mówić per Pani.
No coś tam wiem, przecież nie składam się do trumnyz jednej strony dobrze, z drugiej jednak nie oznacza to, że już pewne tematy są za Tobą ot po prostu, ale zapewne Ty o tym wiesz![]()
Przy Twoim wzroście...może busikJa nie lubię, jakaś gra wstępna okej... ale tak na całość nie. Niewygodnie, not my style.
A tego to nikt nie wie, kwestia podejścia do tego tematu, jedni lubią, inni akceptują, a jeszcze inni nawet o tym nie pomyśląNo coś tam wiem, przecież nie składam się do trumny![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Sex telefon, Sex w samochodzie, Sex w plenerze | Ogłoszenia | 0 | |
D | Sex przyjaciel kujawsko pomorskie. | Ogłoszenia | 0 | |
C | Szukam chetnej na sex Łódź i okolice. | Seks | 0 | |
M | Sex spotkania Kraków | Seks | 2 | |
K | Sex za hajsy. Okolice Zielonej Góry | Seks | 0 |