Niestety blokują konta strasznie za sprzedaż fotek, jak pytałam AI też za przyjmowanie zaproszeń od setek znajomych dziennie (przy tym co robimy to normalne że zaprasza po 400-600 osób wciąż i wciąż) dlatego mój snap wczoraj został zablokowany, a miałam spoooro wysłanych snapkow. Zapraszam na nowy MLODAFIGLARA2 i mam nadzieję, że będzie dłużej. Jeśli nie, zakładam telegram weryfikuje się
Tak jak pisałam, Snapchat nie lubi tego, że dziewczyny sprzedają, proste że jak dziennie dodajesz 400-600 randomowych osób, oni uznają, że wykorzystujesz ich aplikacje nie tak jak powinieneś, każde nowe konto, nawet jak jest na początku blokują, blokują telefon z którego korzystasz i bez sensu zakładać nowe konta, skoro zaraz je tracisz. Także jak ktoś chce coś kupić to można pisać priv
Tak jak pisałam, Snapchat nie lubi tego, że dziewczyny sprzedają, proste że jak dziennie dodajesz 400-600 randomowych osób, oni uznają, że wykorzystujesz ich aplikacje nie tak jak powinieneś, każde nowe konto, nawet jak jest na początku blokują, blokują telefon z którego korzystasz i bez sensu zakładać nowe konta, skoro zaraz je tracisz. Także jak ktoś chce coś kupić to można pisać priv
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.