Wiesz co, ja nie narzekam na swoje finanseRekin biznesu z Ciebie![]()

Wiesz co, ja nie narzekam na swoje finanseRekin biznesu z Ciebie![]()
Dlatego podbijasz co chwile swoje posty żeby tylko ktos desperacko przyszedl na te telegramiki xDWiesz co, ja nie narzekam na swoje finanse![]()
Dlatego podbijasz co chwile swoje posty żeby tylko ktos desperacko przyszedl na te telegramiki xD
xD Jedyne co tutaj rośnie to poziom mojej beki z ciebie.Misiu, ale dlaczego uważasz że desperacko? Widać, że marketing jest ci w ogóle obcy. Jak widzisz powtarzające się reklamy w telewizji to uważasz, że to jest desperackie? Widzisz, misiu kolorowy, ty jesteś tutaj tylko żeby nacieszyć oko albo poczytać głupoty, albo wyłudzić jakieś darmowe zdjęcia lub filmiki. A mi w tym czasie, jak ty sobie walisz do tego swojego telefonu, stan konta rośnie i to mnie cieszy najbardziej![]()
Niby rośnie, ale kupczenie swoim ciałem to taki niezbyt chlubny sposób zarabiania pieniędzy po prostuMisiu, ale dlaczego uważasz że desperacko? Widać, że marketing jest ci w ogóle obcy. Jak widzisz powtarzające się reklamy w telewizji to uważasz, że to jest desperackie? Widzisz, misiu kolorowy, ty jesteś tutaj tylko żeby nacieszyć oko albo poczytać głupoty, albo wyłudzić jakieś darmowe zdjęcia lub filmiki. A mi w tym czasie, jak ty sobie walisz do tego swojego telefonu, stan konta rośnie i to mnie cieszy najbardziej![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
E | Sex cyber snap | Seks | 0 | |
P | Sex na snap para szuka pary | Ogłoszenia | 5 | |
K | sex snap | Ogłoszenia | 0 | |
N | Sex snap | Ogłoszenia | 43 | |
X | sex snap dla pań | Ogłoszenia | 0 |