• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex snap - podaj swoją nazwę i zaproś innych do zabawy :)

Kobieta

mlodafiglara

Cichy Podglądacz
Zapraszam panów - super realne i autentyczne materiały za$ mlodafiglara (nowe konto) nagrywam na życzenie i robię inne fajne rzeczy❤️❤️❤️

Kobieta

mlodafiglara

Cichy Podglądacz
Zapraszam panów - super realne i autentyczne materiały za$ mlodafiglara (nowe konto) nagrywam na życzenie i robię inne fajne rzeczy❤️❤️❤️
Niestety blokują konta strasznie za sprzedaż fotek, jak pytałam AI też za przyjmowanie zaproszeń od setek znajomych dziennie (przy tym co robimy to normalne że zaprasza po 400-600 osób wciąż i wciąż) dlatego mój snap wczoraj został zablokowany, a miałam spoooro wysłanych snapkow. Zapraszam na nowy MLODAFIGLARA2 i mam nadzieję, że będzie dłużej. Jeśli nie, zakładam telegram ❤️🔥🔥 weryfikuje się

Kobieta

mlodafiglara

Cichy Podglądacz
Tak jak pisałam, Snapchat nie lubi tego, że dziewczyny sprzedają, proste że jak dziennie dodajesz 400-600 randomowych osób, oni uznają, że wykorzystujesz ich aplikacje nie tak jak powinieneś, każde nowe konto, nawet jak jest na początku blokują, blokują telefon z którego korzystasz i bez sensu zakładać nowe konta, skoro zaraz je tracisz. Także jak ktoś chce coś kupić to można pisać priv

Mężczyzna

Image

Erotoman
Tak jak pisałam, Snapchat nie lubi tego, że dziewczyny sprzedają, proste że jak dziennie dodajesz 400-600 randomowych osób, oni uznają, że wykorzystujesz ich aplikacje nie tak jak powinieneś, każde nowe konto, nawet jak jest na początku blokują, blokują telefon z którego korzystasz i bez sensu zakładać nowe konta, skoro zaraz je tracisz. Także jak ktoś chce coś kupić to można pisać priv
Rekin biznesu z Ciebie :ROFLMAO: