Niestety blokują konta strasznie za sprzedaż fotek, jak pytałam AI też za przyjmowanie zaproszeń od setek znajomych dziennie (przy tym co robimy to normalne że zaprasza po 400-600 osób wciąż i wciąż) dlatego mój snap wczoraj został zablokowany, a miałam spoooro wysłanych snapkow. Zapraszam na nowy MLODAFIGLARA2 i mam nadzieję, że będzie dłużej. Jeśli nie, zakładam telegramZapraszam panów - super realne i autentyczne materiały za$ mlodafiglara (nowe konto) nagrywam na życzenie i robię inne fajne rzeczy![]()
A schabowego z ziemniaczkami i mizerią też robisz?i robię inne fajne rzeczy![]()
Teraz już będę tylko na telegramie. Dosyć mam tego Snapchataide zaraz pod prysznic zapraszam snap dobra69zabawa
napisalem privTeraz już będę tylko na telegramie. Dosyć mam tego Snapchata
Czemu?Teraz już będę tylko na telegramie. Dosyć mam tego Snapchata
Tak jak pisałam, Snapchat nie lubi tego, że dziewczyny sprzedają, proste że jak dziennie dodajesz 400-600 randomowych osób, oni uznają, że wykorzystujesz ich aplikacje nie tak jak powinieneś, każde nowe konto, nawet jak jest na początku blokują, blokują telefon z którego korzystasz i bez sensu zakładać nowe konta, skoro zaraz je tracisz. Także jak ktoś chce coś kupić to można pisać privCzemu?
Rekin biznesu z CiebieTak jak pisałam, Snapchat nie lubi tego, że dziewczyny sprzedają, proste że jak dziennie dodajesz 400-600 randomowych osób, oni uznają, że wykorzystujesz ich aplikacje nie tak jak powinieneś, każde nowe konto, nawet jak jest na początku blokują, blokują telefon z którego korzystasz i bez sensu zakładać nowe konta, skoro zaraz je tracisz. Także jak ktoś chce coś kupić to można pisać priv
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
E | Sex cyber snap | Seks | 0 | |
P | Sex na snap para szuka pary | Ogłoszenia | 5 | |
K | sex snap | Ogłoszenia | 0 | |
N | Sex snap | Ogłoszenia | 43 | |
X | sex snap dla pań | Ogłoszenia | 0 |