• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

sex po narkotykach

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Po ziole lubiłem, mocniejsze odczucia. Jak ktoś myśli że będziesz się ciągle śmiać, bo przecież to zioło, to nieprawda. Zależy jakie masz nastawienie. Innych dragów nie brałem, to się nie wypowiem.
Zgadzam się. Jest śmiesznie, jak ma być, jak chcesz. Jest seksownie, jak chcesz. Jest sennie, jak sie tak czujesz. Oczywiscie kazdy moze miec inne reakcje
Nigdy w życiu nie brałem więc nie wiem jak to może być
I po co w takim razie pisać... ludzie, nikt tu niczego chyba nie promuje. Kto nie chce, to nie bierze. Każdy mądry wie, ze to nie jest herbatka i witamina D i ze mozna sie wpakować w g, s nawet na bank w niektórych przypadkach. Ale chcemy sobie popisac o swoich doświadczeniach, tak?

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Sorry za Double post, ale mi nie idzie z fona xd

Nigdy w życiu nie brałem więc nie wiem jak to może być
I po co w takim razie pisać... ludzie, nikt tu niczego chyba nie promuje. Kto nie chce, to nie bierze, jestesmy dorosli. Każdy mądry wie, ze to nie jest herbatka i witamina D i ze mozna sie wpakować w g, a nawet na bank w niektórych przypadkach. Ale chcemy sobie popisac o swoich doświadczeniach, tak?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Bys sie zdziwił... ale ty chyba blisko zera je posiadasz, frustracie czepiający sie na forum mezczyzn, bo kobiety ci nie chcą dać.

Dragi sa dla ludzi, ale zależy dla kogo i z jaką głową.

Osobiście polecam odchodzenie od nałogowego branka i seks na trzezwo jest znakomity, masturbacja ma tez swoj urok, choc bywa szybsza i 'po zolniersku'. Sugeruje Osobom nie ogarniającym tematu zamknąć niedoświadczoną zyciem buzię.

Zgadzam się. Jest śmiesznie, jak ma być, jak chcesz. Jest seksownie, jak chcesz. Jest sennie, jak sie tak czujesz. Oczywiscie kazdy moze miec inne reakcje
O ćpunek się oburzył.
Tak mam zerowe doświadczenie z braniem, bo nie jestem głupi. I nie potrzebuje brać czegoś, aby dobrze się bawić.

A co mają kobiety do narkotyków?
Pisałeś to będąc trzeźwym?

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
O ćpunek się oburzył.
Tak mam zerowe doświadczenie z braniem, bo nie jestem głupi. I nie potrzebuje brać czegoś, aby dobrze się bawić.

A co mają kobiety do narkotyków?
Pisałeś to będąc trzeźwym?
A se mnie nazwij jak chcesz. Chciałem byc mily i zedytowalem ten post, ale skoro zdążyłeś sie zapienić - miłego xD pytanie po grzyba tu wchodzisz? Mamy bic ci brawo? Jakies niedowartościowanie?

Jestem trzeźwy na 100 wlasnie. Ale nie muszę ci sie tłumaczyć. Co maja kobiety? To ze ci ich brak, skoro piszesz takie smieci. Pozdrawiam i powodzenia, pamiętaj ze dorosłym osobom nie ma co niczego ustawiać w zyciu. Chyba ze jestes terapeuta Monaru, ale oni nie obrażają pacjentów.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
A se mnie nazwij jak chcesz. Chciałem byc mily i zedytowalem ten post, ale skoro zdążyłeś sie zapienić - miłego xD pytanie po grzyba tu wchodzisz? Mamy bic ci brawo? Jakies niedowartościowanie?

Jestem trzeźwy na 100 wlasnie. Ale nie muszę ci sie tłumaczyć. Co maja kobiety? To ze ci ich brak, skoro piszesz takie smieci. Pozdrawiam i powodzenia, pamiętaj ze dorosłym osobom nie ma co niczego ustawiać w zyciu. Chyba ze jestes terapeuta Monaru, ale oni nie obrażają pacjentów.
Proszę pisz więcej, bo bardzo mnie intryguje i rozbawia Twoja logika.

Wchodzę, bo mogę mogę wyrazić swoje zadanie. Tak samo mogę nie tolerować zachowań namawiających do łamania prawa i niszczenie sobie życia, bo ktoś nie potrafi czerpać radości z życia na trzeźwo. I mam prawo nie tolerować narkomani.