• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

sex po narkotykach

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Cholera jasna. Tego nie przewidziałem. Sama chciała pół tabsa. Ja sobie zajarałem troszkę. Do pewnego momentu było mniej więcej jak zwykle. Relaksująco. Już była bez majtek i nagle wpadła w takiego melancholijnego doła że ja pier... usiadła i prawie godzinę płakała i mówiła, że ma dość, że każdy od niej czegoś oczekuje a ona nie daje rady. I nic z tym się nie dało zrobić. Myślałem, że po godzince wróci nastrój a tu nic. Dalej dół no i poszła finalnie spać, nawet nie pozwoliła się dotknąć. Raz kiedyś miała spadek nastroju ale tak na 20 minut a potem już była normalna zabawa, a tym razem nic z tego. Tak mnie zdołowała tym co mówiła, że nawet sobie nie zwaliłem przy niej pomimo że na początku to mi się chciało chociaż tyle. Co bylo nie tak? Miała zbyt hu.... nastrój na tabsa i to się wzmicniło?