No tak , milosc potrafi byc slepa.Kocham!
Bo na to potrzeba czasu, oswajania powoli najpierw zabawy w okolicy, zabawy pośladkami, a powoli i to wejście się otworzyMoja nie chce słyszeć o analu. Raz próbowałem sam ze sobą. Orgazm co prawda miałem, ale bez rewelacji.
Coś zamieszałeś…A jak sie przygotowujecie do seksu analnego no i skoro namawiacie kobiety i czerpia przyjemnosc skad pewnosc ze wam tez by to jej nie sprawilo
Aaa, że w sensie Wam by anal sie też mógł spodobac! Dobra, nie zjarzyłem!Coś zamieszałeś…
Powiem Ci szczerze, że mnie to też trochę zastanawia. Czy to fake, czy prawda.nie mnie bardziej interesuja czyjes doznania jak ktos to przezywa czytam dowiaduje sie o pojeciu orgazmu analnego zielony w temacie jestem
Znam ten bólWiększość kobiet które mi osobiście odmówiły, to doświadczyły już wcześniej seksu analnego i twierdziły że z przyjemnością lubią tego rodzaj doznań. Niestety twierdziły również że boją się seksu analnego ze mną ze względu na rozmiar przyrodzenia.
A to powiem Ci ciekawe...Większość kobiet które mi osobiście odmówiły, to doświadczyły już wcześniej seksu analnego i twierdziły że z przyjemnością lubią tego rodzaj doznań. Niestety twierdziły również że boją się seksu analnego ze mną ze względu na rozmiar przyrodzenia.
Przede wszystkim skromność bije od kolegiA to powiem Ci ciekawe...
Jeśli takie są fakty, to czemu ma zakłamywać, żeby być "skromniejszym"?Przede wszystkim skromność bije od kolegi
Wszystko trzeba umieć ... ot...Jeśli takie są fakty, to czemu ma zakłamywać, żeby być "skromniejszym"?
Umieć? Co dokładnie tutaj?Wszystko trzeba umieć ... ot...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Sex analny | Porady seksualne | 22 | |
I | Sex analny | Seks | 3 | |
R | Sex analny | Ogłoszenia | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 12 |