• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex analny /lubicie ,czy raczej nie/

Mężczyzna

Sparowani

Nowicjusz
Ja się dawno dałam namówić i było ok, bez szału, bardziej w ramach sprawienia facetowi odrobiny przyjemności. Ale przyznam, że teraz ze Sparowanym lubię, czasem nawet bardzo. Jego kształt odpowiada mi nadzwyczajnie i zapewnia całą gamę dodatkowych doznań, nie sądziłam, że aż tak to polubię. Tylko mnie zastanawia, dlaczego jeszcze bardziej mnie przez to korci spróbować na 2 baty ;)
Może to świadomość, że mogłam go w ten sposób rozprawiczyć :devilish: Ewa

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Kiedyś próbowałam tego z partnerem, ale zraziłam się przez ból gdy za szybko wszedł. Nie wiedziałam wtedy co i jak, za bardzo się spinałam dlatego przez wiele lat twierdziłam uparcie, że to nie dla mnie.
Jednak trafił się taki cierpliwy jeden, który nauczył mnie jak do tego podejść i czerpać przyjemność. Od tego czasu już jestem wielką fanką. Nawet w trakcie masturbacji klasycznej, jak mam w tyłku wibrator analny, to dochodzę znacznie mocniej.
No wlaśnie, to trzeba robić z głwą :)

Mężczyzna

dm_88

Cichy Podglądacz
Miła odmiana od pochwowego od czasu do czasu, ostatnio rzadziej żeby się nie znudziło bo wcześniej zamiana dziurek w trakcie zabawy była na codzień. Z jedną z byłych stosowaliśmy anal jako formę antykoncepcji- zabawa od przodu, a finał zawsze w drugiej dziurce i też było uroczo i bez wpadki.

Mężczyzna

33on

Seks Praktykant
Ja probowalem z dziewczyna raz, strasznie ciasno bylo, nie wszedlem calkiem, i o ile dla mnie ta ciasnosc byla w porzadku to dziewczyna juz nie chce powtarzac