• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex analny /lubicie ,czy raczej nie/

Mężczyzna

rool

Nowicjusz
Anal jest fajny. Ale raz zdarzyło nam się usnąć, Ona orgazm, ja orgazm, nie wyjąłem i od razu spanko. Po zbudzeniu, trzeba dość mocną ciągnąć aby wyciągnąć, poza tym ramie cholernie bolało - spanie tylko na jednym boku.

Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Ja uwielbiam być ruchany przede wszystkim przez panią schemajle lub ze straponem jak również przez pana w obecności pani ,jestem orientacji bi,w damskich ciuszkach i białym fartuszku

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Moja pani uwielbia jak wkładam jej języczek w tyłek. Sama niemal nabija się na niego aby wszedł jak najgłębiej. Lubi też jak wkładam jej paluszki, gdy jest moc o podniecona to nawet trzy jej wkładam. Ma mega organy przy pieszczotach tyłeczka. Niestety nawet gdy jest już na tyle rozluźniona że wchodzą trzy palce to jak próbuję penisem to się blokuje, zaciska, a wówczas już próba włożenia sprawia ból i.muszę odpuścić. Kupiłem najmnieszy metalowy korek i włożyłem. Ależ była afera gdy się zorientowała co to. Tak się zacięła, że nie dało się wyjąć. Tylko jeden taki najwęższy silikonowy jej podchodzi. Ostatnio nawet sama poprosiła aby jej go włożyć. Zwykły seks gdy ma go w tyłku też jej daje większą satysfakcję. Teraz powoli próbuję ją po kryjomu przyzwyczajać do większych grubości. Kupiłem taki sam korek ale ciut grubszy😉

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Kiedyś próbowałam tego z partnerem, ale zraziłam się przez ból gdy za szybko wszedł. Nie wiedziałam wtedy co i jak, za bardzo się spinałam dlatego przez wiele lat twierdziłam uparcie, że to nie dla mnie.
Jednak trafił się taki cierpliwy jeden, który nauczył mnie jak do tego podejść i czerpać przyjemność. Od tego czasu już jestem wielką fanką. Nawet w trakcie masturbacji klasycznej, jak mam w tyłku wibrator analny, to dochodzę znacznie mocniej.

Mężczyzna

NewGuy1212

Cichy Podglądacz
Osobiscie bardzo lubie, z kobietami jest roznie niektore kochaja inne nienawidza :) Duzo zalezy od faceta tez mianowicie trzeba wiedziec jak sie do tyłka zabrać żeby kobiety nie zniechecic ;)

Kobieta

Dark.Amy

Nowicjusz
Kiedyś próbowałam tego z partnerem, ale zraziłam się przez ból gdy za szybko wszedł. Nie wiedziałam wtedy co i jak, za bardzo się spinałam dlatego przez wiele lat twierdziłam uparcie, że to nie dla mnie.
Jednak trafił się taki cierpliwy jeden, który nauczył mnie jak do tego podejść i czerpać przyjemność. Od tego czasu już jestem wielką fanką. Nawet w trakcie masturbacji klasycznej, jak mam w tyłku wibrator analny, to dochodzę znacznie mocniej.
Same here bro.
Podobne przeżycia miałam. Teraz z korkiem w tyłku to do sklepu nawet idę