Jak nie wiesz to cóż wszystko jasne
Przepraszam bardzo, ale chyba jak nie wiem, to z definicji nie wszystko jest jasne. Chyba że masz na myśli, wszystko jasne dla Ciebie.Jak nie wiesz to cóż wszystko jasne
Ja mam lepsze orgazmy analne niż pochwoweObustronnie bardzo lubimy. Dałam radę przekonać mojego faceta jakiś czas temu i świetnie się bawimy w ten sposób co jakiś czas. Wrażenia są mega fajne!
LubięJa osobiście lubię wchodzić w dupkę żonki .
Jestem facetem i chciałbym spróbować w dupę ale boję się o moje zwieraczeJa mam lepsze orgazmy analne niż pochwowe
Moja żona zakłada strapon i rucha mnie w dupę, fajnie jestCiekawe czemu wypowiadają się ludzie którzy o sexie analnym nie mają pojęcia ... ?
Ja również bardzo lubię ,jestem Bi w damskich ciuszkachObustronnie bardzo lubimy. Dałam radę przekonać mojego faceta jakiś czas temu i świetnie się bawimy w ten sposób co jakiś czas. Wrażenia są mega fajne!
Same here bro.Kiedyś próbowałam tego z partnerem, ale zraziłam się przez ból gdy za szybko wszedł. Nie wiedziałam wtedy co i jak, za bardzo się spinałam dlatego przez wiele lat twierdziłam uparcie, że to nie dla mnie.
Jednak trafił się taki cierpliwy jeden, który nauczył mnie jak do tego podejść i czerpać przyjemność. Od tego czasu już jestem wielką fanką. Nawet w trakcie masturbacji klasycznej, jak mam w tyłku wibrator analny, to dochodzę znacznie mocniej.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Sex analny | Porady seksualne | 22 | |
I | Sex analny | Seks | 3 | |
R | Sex analny | Ogłoszenia | 0 | |
K | Zielona Góra i okolice. Sex trójkąty itp | Ogłoszenia | 1 | |
Sex spotkania na fisting w obie strony | Ogłoszenia | 0 |