• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks ze starszą kobietą. Opinie, historie. Czy kręci was spora różnica wieku?

Mężczyzna

Venom1971

Cichy Podglądacz
Od kumpla ojciec woził z Turcji spodnie,bluzki,swetry itp. Prawdziwe jeansy można było kupić w Pewexie a dobą podróbę właśnie w Turcji. Braliśmy po trochu z każdej sorty on oglądał i mówił że za to wszystko ma być tyle i tyle ,a co sobie sami dostukamy to nasza sprawa, i na pociąg. Jeździliśmy tylko w wakacje ,chodziliśmy do technikum. Pierwszy wyjazd początkiem lipca na dwa tygodnie potem powrót ,regeneracja ,uzupełnienie towaru i początkiem sierpnia drugi wyjazd ,po zmianie turnusów. Opychaliśmy towar ,i nawiązywali przy okazji znajomości i ustawiali spotkania. Wyprzedzę potencjalne pytania bardziej dociekliwych ,spotykałem się zawsze sam :) ,nigdy nie było akcji 2M1K.
Które zapadły mi w pamięci... hm to było ponad 30 lat temu i sporo tego było . Ale jedną zapamiętałem i będę pamiętał do końca życia.
Miała 47l ,wdowa i była doświadczoną dominą w klimatach BDSM. To dzięki niej dzisiaj jestem kim jestem .

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Od kumpla ojciec woził z Turcji spodnie,bluzki,swetry itp. Prawdziwe jeansy można było kupić w Pewexie a dobą podróbę właśnie w Turcji. Braliśmy po trochu z każdej sorty on oglądał i mówił że za to wszystko ma być tyle i tyle ,a co sobie sami dostukamy to nasza sprawa, i na pociąg. Jeździliśmy tylko w wakacje ,chodziliśmy do technikum. Pierwszy wyjazd początkiem lipca na dwa tygodnie potem powrót ,regeneracja ,uzupełnienie towaru i początkiem sierpnia drugi wyjazd ,po zmianie turnusów. Opychaliśmy towar ,i nawiązywali przy okazji znajomości i ustawiali spotkania. Wyprzedzę potencjalne pytania bardziej dociekliwych ,spotykałem się zawsze sam :) ,nigdy nie było akcji 2M1K.
Które zapadły mi w pamięci... hm to było ponad 30 lat temu i sporo tego było . Ale jedną zapamiętałem i będę pamiętał do końca życia.
Miała 47l ,wdowa i była doświadczoną dominą w klimatach BDSM. To dzięki niej dzisiaj jestem kim jestem .
Gdybyś miał okazję w tym momencie powtórzyłbyś z nią to samo?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Doświadczona domina? Już mi się podoba 😁

C

col.Greg

Guest
Fajnie byloby umożliwic niedoświadczonej odkrycie, że to jej sie podoba. Przydarzyło mi sie. Nawet nie wiedziała że ma cos takiego w sobie😋😉

C

col.Greg

Guest
O kurcze wyjechałem poza temat, wiem, wiem. Ale te dominy mnie zmyliły. Przepraszam😌Konik121, nie kop.

Mężczyzna

Venom1971

Cichy Podglądacz
Doświadczona domina? Już mi się podoba 😁
Już podczas pierwszej rozmowy wyszło że uległość to nie moja bajka a pierwsze spotkanie to potwierdziło.
Ale byłem zafascynowany światem który mi pokazała a który wcześniej widziałem tylko na filmach T.Orlowski .
Zapytałem czy nauczy mnie wszystkiego.W odpowiedzi usłyszałem że owszem ale zaczniemy od podstaw. Czułem się wyróżniony.Pamiętajcie że wtedy nie było internetu a to środowisko było dość hermetyczne .
Podsumowując .Czy kręci mnie seks ze starszą kobietą ? Tak
Czy kręci mnie spora różnica wieku? Tak ,ale dzisiaj to wygląda inaczej .Kiedy ta różnica była w dużym plusie w stosunku do mojego wieku ,dzisiaj to jest maks +10 i -20 młodsze odpadają.

Mężczyzna

argos42

Seks Praktykant
Dymalem kobietę starszą od siebie o 20 lat,waga około 60 kg ,nie wiedziałem że starsze kobiety mogą zrobić z kutasa wiatrak....nie chamowala się przed niczym ,mile to wspominam i chętnie bym posunął znowu taka starszą mamuśkę 🤪🤪