• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks za pieniądze.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Dlatego....Starałem się aby było jej maksymalnie miło. Byłem kulturalny, delikatny i czuły. Nie rżnąlem od razu. Potrzebowałem gry wstępnej z dotykiem i całowaniem jej ciała...brzucha ( to chyba mój fetysz), piersi, ud. Chciałem ją traktować trochę tak jakby była moją dziewczyną czyli w klimacie GFE. Pytałem co mogę robić, a co nie..jak się do niej zwracać kiedy będzie ostro i może mnie ponieść. Chciałem okazywać jej szacunek. Sama wybierała pozycje. Jak robiła loda, to mówiłem żeby przerwała kiedy poczuje się zmęczona. Chciałem ją traktować podmiotowo, a nie przedmiotowo. Może następnym razem dam takiej możliwość decydowania o tempie akcji...czy chce wolniej czy szybciej. Ciekawe to może być.
Nie jeden takiego podejścia nie ma w związku a co dopiero z prostytutką. Tu duży + dla Ciebie!

Magia....A czy jesteśmy tu od spełniania czyichś oczekiwań? Kim dla Ciebie jestem ja albo inni użytkownicy tutaj? Zrobiłabyś coś lub nie biorąc ich zdanie pod uwagę? Fajnie jest sobie pofantazjować o kimś, o tym kim i jaki jest...Ale to tylko fantazje, iluzje, złudne wyobrażenia.Ja wiem że narażam się na hejt odsłaniając się z tym moim wyznaniem. Trudno. Może nieświadomie sam go sprowokowałem. Czasami sami siebie zaskakujemy pozytywnie lub rozczarowujemy.
Lubię tutaj czasem popisać z ludźmi, pożartować, czasem prowokować czy się posprzeczać, ale masz rację, mam dystans (wyebane) na opinie czy zdanie ludzi, których nie znam.
Nie ma z mojej strony żadnego hejtu, po prostu rozczarowałam się, że dołączyłeś do grona "szwagrów". Mam nadzieję, że nie przeniesiesz się stąd na forum na "g" i nie staniesz się koneserem "div".

Panowie i Panie.....Jak długo można się masturbować? Żaden sztuczny tyłek nie zastąpi prawdziwego, kobiecego ciała. Człowiek chce się jeszcze trochę posprawdzać...czy jeszcze może 😆
Trzeba było mówić, że aż w takiej potrzebie jesteś, sama bym Ci dała 😂

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie jeden takiego podejścia nie ma w związku a co dopiero z prostytutką. Tu duży + dla Ciebie!
Ok. Taki jestem i byłem zawsze. Nie wyobrażam sobie tego inaczej.
Lubię tutaj czasem popisać z ludźmi, pożartować, czasem prowokować czy się posprzeczać, ale masz rację, mam dystans (wyebane) na opinie czy zdanie ludzi, których nie znam.
Jesli masz prawdziwe wewnętrzne poczucie, że to co robisz jest ok, to nikt ci nie może zaszkodzic, obrazic.
Nie ma z mojej strony żadnego hejtu, po prostu rozczarowałam się, że dołączyłeś do grona "szwagrów". Mam nadzieję, że nie przeniesiesz się stąd na forum na "g" i nie staniesz się koneserem "div".
Rozczaruje Cię. Być może tak się stanie i bede tym koneserem, bo planuję kolejne wyjście. Mam już kilka na swojej liście.
Tylko czemu rozczarowanie?
Bo jestem w gruncie rzeczy sympatycznym gościem i mi nie wypada iść do prostytutki?
Wiesz...Nie chce chodzic resztę życie sfrustrowany seksualnie. Czy ty wiesz, że od tego mogą się zrobić jakieś choroby psychosomatyczne albo stanę się bardzo agresywny 🤪
Trzeba było mówić, że aż w takiej potrzebie jesteś, sama bym Ci dała 😂
Nie kuś 😉

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Rozczaruje Cię. Być może tak się stanie i bede tym koneserem, bo planuję kolejne wyjście. Mam już kilka na swojej liście.
Tylko czemu rozczarowanie?
Bo jestem w gruncie rzeczy sympatycznym gościem i mi nie wypada iść do prostytutki?
Wiesz...Nie chce chodzic resztę życie sfrustrowany seksualnie. Czy ty wiesz, że od tego mogą się zrobić jakieś choroby psychosomatyczne albo stanę się bardzo agresywny 🤪
Seks w życiu jest potrzebny i ważny, więc sobie nie odmawiaj :)
Nie wiem o jakie psychosomatyczne chodzi, słyszałam, że może jaja rozerwać :)

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Seks w życiu jest potrzebny i ważny, więc sobie nie odmawiaj :)
Nie wiem o jakie psychosomatyczne chodzi, słyszałam, że może jaja rozerwać :)
Z tym słyszeniem, że może "jaja rozerwać" to taki urban legend. Nic takiego się nie dzieje, to jest w wyobraźni facetów, którym się zdaje, że jak zaraz nie pobzykają to im jaja eksplodują :p

Kobieta

Aya

Podrywacz
Będę szczery. Masz rację. Z prostytutką miałem ten psychiczny luz.
Zdałem jednak sobie sprawę, że to ma też minus...bo to przecież też podniecające, kiedy facet ma świadomość, że dogodził kobiecie, a nie tylko że on doszedł. To daje poczucie męskości.
Dlatego....Starałem się aby było jej maksymalnie miło. Byłem kulturalny, delikatny i czuły. Nie rżnąlem od razu. Potrzebowałem gry wstępnej z dotykiem i całowaniem jej ciała...brzucha ( to chyba mój fetysz), piersi, ud. Chciałem ją traktować trochę tak jakby była moją dziewczyną czyli w klimacie GFE. Pytałem co mogę robić, a co nie..jak się do niej zwracać kiedy będzie ostro i może mnie ponieść. Chciałem okazywać jej szacunek. Sama wybierała pozycje. Jak robiła loda, to mówiłem żeby przerwała kiedy poczuje się zmęczona. Chciałem ją traktować podmiotowo, a nie przedmiotowo. Może następnym razem dam takiej możliwość decydowania o tempie akcji...czy chce wolniej czy szybciej. Ciekawe to może być.
Wychodzi na to, że swoimi kompleksami blokujesz sam siebie. Dlaczego nie dociera do ciebie, że wielkość przyrodzenia nie jest najważniejsza? Ok, jakby to było maleństwo, które trudno poczuć, to inna sprawa. Ale jak mówimy o tych średnich, to przecież są perfekcyjne 😇😇😇

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Wychodzi na to, że swoimi kompleksami blokujesz sam siebie. Dlaczego nie dociera do ciebie, że wielkość przyrodzenia nie jest najważniejsza? Ok, jakby to było maleństwo, które trudno poczuć, to inna sprawa. Ale jak mówimy o tych średnich, to przecież są perfekcyjne 😇😇😇
Mnie też trochę pachnie kompleksami, aż mi się Randomowy przypomniał.
"Jestem facetem w średnim wieku, nie mam kobiety"
"Nie umiem wyrywać lasek na ons"
"Nie chce chodzic resztę życie sfrustrowany seksualnie"
"Czy kobiecie jest ze mną dobrze, czy nie udaje"
Do tego kompleks dużych, murzyńskich kutasów...

Idealny klient dla prostytutek, możesz przybić piątkę z Maxiem, Userem96 :)

Zacytuję klasyka: "ja tu żadnych kompleksów nie widzę, Pan po prostu jest gorszy".

Kobieta

Aya

Podrywacz
Mnie też trochę pachnie kompleksami, aż mi się Randomowy przypomniał.
"Jestem facetem w średnim wieku, nie mam kobiety"
"Nie umiem wyrywać lasek na ons"
"Nie chce chodzic resztę życie sfrustrowany seksualnie"
"Czy kobiecie jest ze mną dobrze, czy nie udaje"
Do tego kompleks dużych, murzyńskich kutasów...

Idealny klient dla prostytutek, możesz przybić piątkę z Maxiem, Userem96 :)

Zacytuję klasyka: "ja tu żadnych kompleksów nie widzę, Pan po prostu jest gorszy".
W tej sytuacji problem jest taki, że o ile małe przyrodzenie nie jest przeszkodą, o tyle postawa, nastawienie i kompleksy są.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Idealny klient dla prostytutek, możesz przybić piątkę z Maxiem, Userem96

Jeśli się nie mylę, to już pisałem, że najmniej wartościowi mężczyźni nie mają środków na zapłacenie za seks. A zatem szwagrowie nie są na najniższym poziomie w hierarchii. Ich divy mają wprawdzie wielu partnerów seksualnych, ale współcześnie posiadanie wielu partnerów seksualnych nie jest już dla kobiet niczym wstydliwym. Teraz to kobiety mają cuckold, swing, gangbang. Te bardziej ostrożne panie i panny, o słabszym popędzie, mają zaś kota, dwa koty, kilka kotów, psa (w tym psórkę) albo większą ilość psów.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
W tej sytuacji problem jest taki, że o ile małe przyrodzenie nie jest przeszkodą, o tyle postawa, nastawienie i kompleksy są.
Rzecz w tym, że w praktyce tacy faceci kiedy czytają o kobietach lubiących 20+ tak naprawdę od razu wrzucają wszystkie do jednego wora, co jest bzdurą, bo kobiet lubiących takie duże stosunkowo do ogółu jest naprawdę malutko. 14-17cm to jest zakres dla przytłaczającej ilości kobiet idealny.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jeśli się nie mylę, to już pisałem, że najmniej wartościowi mężczyźni nie mają środków na zapłacenie za seks. A zatem szwagrowie nie są na najniższym poziomie w hierarchii. Ich divy mają wprawdzie wielu partnerów seksualnych, ale współcześnie posiadanie wielu partnerów seksualnych nie jest już dla kobiet niczym wstydliwym. Teraz to kobiety mają cuckold, swing, gangbang. Te bardziej ostrożne panie i panny, o słabszym popędzie, mają zaś kota, dwa koty, kilka kotów, psa (w tym psórkę) albo większą ilość psów.
O ile wielu partnerów seksualnych nie jest dziś czymś nieakceptowalnym społecznie, to już seks z kotem, kotami, psem to już zaburzenie podobnie jak pedofilia i niby takie osoby można leczyć, ale czy warto? Nie lepiej od razu utylizować?

Szwagrowie, czy dziwkarze, zwał jak zwał są na niskim poziomie w hierarchii społecznej, ale niektórzy z nich są osobami majętnymi. Status finansowy ma niewiele wspólnego z wartością człowieka.

Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, by normalny facet nie był w stanie mieć seksu bez płacenia....

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Rzecz w tym, że w praktyce tacy faceci kiedy czytają o kobietach lubiących 20+ tak naprawdę od razu wrzucają wszystkie do jednego wora, co jest bzdurą, bo kobiet lubiących takie duże stosunkowo do ogółu jest naprawdę malutko. 14-17cm to jest zakres dla przytłaczającej ilości kobiet idealny.
I tu się zgodzę, duży kutas to kalectwo ;)
Średnie, takie 17-21 są OK, większy być nie musi.
No i ważniejsze od rozmiaru jest do kogo ten kutas jest przyczepiony!

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
O ile wielu partnerów seksualnych nie jest dziś czymś nieakceptowalnym społecznie, to już seks z kotem, kotami, psem to już zaburzenie podobnie jak pedofilia i niby takie osoby można leczyć, ale czy warto? Nie lepiej od razu utylizować?
A dlaczego pomyślałaś o zoofilii?
Współczesne kobiety kochają te swoje zwierzęta, ale to miłość storge, a nie eros. Zwierzęta stały się członkami rodzin lub "jednoosobowych" rodzin i darzone są miłością. Mężczyzn współcześnie na taką miłość już nie zasługują.
Szwagrowie, czy dziwkarze, zwał jak zwał są na niskim poziomie w hierarchii społecznej, ale niektórzy z nich są osobami majętnymi. Status finansowy ma niewiele wspólnego z wartością człowieka.
Najmniej wartościowych nie stać na pójście do divy.
Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, by normalny facet nie był w stanie mieć seksu bez płacenia...
Samotność może prowadzić do powstania zaburzeń i tzw. nienormalności. Norma psychiczna nie została dotychczas ustalona, co trzeba zauważyć.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Wg statystyk 17-21 to już duże, nie średnie ;)
Moja tabelka z innego wątku, 16,6 to średnia arytmetyczna, ale zauważ, że dwóch osobników mocno ją zaniżyło, większość ma powyżej 17cm, najczęściej pojawia się 19cm więc skoro to najczęstszy rozmiar i mało kto ma mniej to taka średnia forumowa :)

Nickrozmiar kutasa
Siwy194518,5
Marcinem6917
iliop18,5
zboczonyM16
Speed198615
Dużyxxx17
sebastian 197015
chevi3918
NiePozalujesz9619
Cortez200010
maxis20
BojowoNastawionyWidelec7
Dużyxxx17
Niezdecydowany114
Penioryk13
masturb.16,5
Aaron20
rafal202517
Kamkam3519
Nichajbhv17,5
POMORZANIN18
Wielki323219
Martin2416
Abrams47220,5
Erien34315
speedway6914
iLovePussy6917
duzu9620
Przemos13
piesek12
lukasz8517
lubistrap18
goniec20
Slavo16
Franekmajeranek19
Lovebuzz19
Jkp232119
Pavel_krakow19
Szymon1717
Xyz2916
Darekostro18
froog712,5
Gloswdyskusji14
NewGuy121217
DarkDrink15
damian123t20
Juhas14
Średnia16,60

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Wiesz, jesteśmy na seksforum, średnio wierzę w wartości podawane przez użytkowników publicznie, bo pewnie nie jeden tutaj dodał długość kręgosłupa :p

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Napiszę po raz setny. Nigdy nie twierdziłem, że mały czy średni nie dadzą przyjemności/ orgazmu kobiecie. Po prostu musi się bardziej postarać, a nie zawsze jest to takie łatwe.
No co mamy zrobić, że chcemy dawać wam maksimum przyjemności? 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
I tu się zgodzę, duży kutas to kalectwo ;)
Średnie, takie 17-21 są OK, większy być nie musi.
No i ważniejsze od rozmiaru jest do kogo ten kutas jest przyczepiony!
17-21 to duży, Magia 😉 Jakimi ty skałami się posługujesz? Nie sugeruj się tym co tu piszą, tylko wynikami badań naukowych na dużych próbach.