• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks za pieniądze.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie wygrał, wręcz przyznał Tobie rację.
Ależ tu nie było żadnej rywalizacji.
Dopiero za Warszawą zaczyna się wschód.
Niemniej seks za pieniądze kojarzy mi się przede wszystkim z południem kraju, bo tam ludzi "jak mrówków", a miasta są zmaskulinizowane. Jest rynek.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ależ tu nie było żadnej rywalizacji.
Dopiero za Warszawą zaczyna się wschód.
Ale mało wiesz o Polsce. Wiesz gdzie zaczyna się wschód? Tam gdzie granica zaboru rosyjskiego kiedyś przebiegała. To jest w Wielkopolsce. Mocno na zachód od Warszawy.
Niestety zaborcy mocno wpłynęli na "kształt" (nie geograficzny) współczesnej Polski. Zobacz choćby sieć linii kolejowych. Który zaborca o to dbała który nie i gdzie do dzisiaj brakuje torów.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ale mało wiesz o Polsce. Wiesz gdzie zaczyna się wschód? Tam gdzie granica zaboru rosyjskiego kiedyś przebiegała. To jest w Wielkopolsce. Mocno na zachód od Warszawy.
Kolega właśnie z Wielkopolski mówił mi, Szczecin to "kultura wschodnia". 😁
1/3 Polski to tereny, na których tradycja ma jakieś 80 lat, a cała poprzednia historia jest w zasadzie bez znaczenia, bo autochtoni musieli te tereny opuścić po wkroczeniu Polaków wraz z Armią Czerwoną. Wrocławianinem człowiek stawał się po wyjściu na peron Dworca Głównego, a Krakusem zostać można było dopiero w trzecim pokoleniu.
Na Dolnym Śląsku, gdzie przez pewien czas przebywałem, prostytucja wydaje się być bardziej znormalizowana. Takie odniosłem wrażenie. Natomiast w konserwatywnej, wciąż chrześcijańskiej południowej Polsce istnieją jeszcze jakieś pozaprawne normy (i to podkreślanie tytułów naukowych). Stąd być może temat spotkań maxisa z panią prostytutką wywołał tak żywiołową dyskusję.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
1/3 Polski to tereny, na których tradycja ma jakieś 80 lat, a cała poprzednia historia jest w zasadzie bez znaczenia, bo autochtoni musieli te tereny opuścić po wkroczeniu Polaków wraz z Armią Czerwoną. Wrocławianinem człowiek stawał się po wyjściu na peron Dworca Głównego, a Krakusem zostać można było dopiero w trzecim pokoleniu.
Na Dolnym Śląsku, gdzie przez pewien czas przebywałem, prostytucja wydaje się być bardziej znormalizowana. Takie odniosłem wrażenie. Natomiast w konserwatywnej, wciąż chrześcijańskiej południowej Polsce istnieją jeszcze jakieś pozaprawne normy (i to podkreślanie tytułów naukowych). Stąd być może temat spotkań maxisa z panią prostytutką wywołał tak żywiołową dyskusję.
Kurczę, co ja jestem, forumowy celebryta, czy jak?

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Mieszasz wątki. To że Wrocław to Kresy to inna inszość. Ale wschód nie zaczyna się na wschód od Warszawy tylko na wysokości Słupcy w Wielkopolsce. O tym pisałem.
A Szczecin to zupełnie inna para kaloszy. Ale możemy i o tym porozmawiać - ciekawe czy i za to dostanę bana. Przecież rozmowa o "polskości" Szczecina ma się do tematyki forum jak mój ban do mojej rzekomej agresji wobec innych ....

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mieszasz wątki.
Anachroniczne wydaje mi się ujmowanie zachodniej Polskiej jako województwa kujawsko-pomorskiego oraz części województw wielkopolskiego, opolskiego, pomorskiego i śląskiego. Ten podział jest już też w zasadzie bez znaczenia. We wszystkich większych miastach wojewódzkich (może za wyjątkiem Łodzi) po kilkadziesiąt procent ludzi przed 60-tką mówi po rosyjsku i ukraińsku. To jest nasza przyszłość.
Kurczę, co ja jestem, forumowy celebryta, czy jak?
W przedmiocie płatnego seksu na pewno wzbudziłeś emocje pań. Wywoływanie emocji u kobiet jest ważne, lepsze niż pustka emocjonalna. Piszesz paniom na forum elaboraty, a one także nie szczędzą czasu i piszą obszerne odpowiedzi na twoje posty. Podejrzewam, że może to mieć związek z twoim niewykorzystanym potencjałem na seks, ale mogę się mylić. Niewielu mężczyzn wie, co kobietom siedzi w głowie.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Anachroniczne wydaje mi się ujmowanie zachodniej Polskiej jako województwa kujawsko-pomorskiego oraz części województw wielkopolskiego, opolskiego, pomorskiego i śląskiego. Ten podział jest już też w zasadzie bez znaczenia. We wszystkich większych miastach wojewódzkich (może za wyjątkiem Łodzi) po kilkadziesiąt procent ludzi przed 60-tką mówi po rosyjsku i ukraińsku. To jest nasza przyszłość.
Byłeś w takim mieście??
Wiesz, że kilkadziesiąt to od 20 do 90 procent? Twierdzisz, że w Poznaniu 400 tysięcy ludzi mówi po rosyjsku lub ukraińsku? Nie zauważyłem.

Mężczyzna

maxis

Erotoman

W przedmiocie płatnego seksu na pewno wzbudziłeś emocje pań. Wywoływanie emocji u kobiet jest ważne, lepsze niż pustka emocjonalna. Piszesz paniom na forum elaboraty, a one także nie szczędzą czasu i piszą obszerne odpowiedzi na twoje posty. Podejrzewam, że może to mieć związek z twoim niewykorzystanym potencjałem na seks, ale mogę się mylić. Niewielu mężczyzn wie, co kobietom siedzi w głowie.
Ty, dobry jesteś :) Fakt jakbym wszedł w dziewczynę to bym mógł ją grzać godzinami i tak bym musiał dokończyć ręką aby wykipieć, więc fakt potencjał mam, zwłaszcza, że kobiety narzekają na ogół, że facet dochodzi zbyt szybko, to nie u mnie :)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ty, dobry jesteś
Podobno jestem z najgorszych. 😁

Fakt jakbym wszedł w dziewczynę to bym mógł ją grzać godzinami i tak bym musiał dokończyć ręką aby wykipieć, więc fakt potencjał mam, zwłaszcza, że kobiety narzekają na ogół, że facet dochodzi zbyt szybko, to nie u mnie

Najgorszy jednak nie jestem, więc zamiast Cię dołować, życzę Ci wykorzystania potencjału. Daj sobie spokój z tą miłością, to tylko słowo! Dzięki pani prostytutce masz doświadczenie, wykorzystaj je!

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Podobno jestem z najgorszych. 😁

Najgorszy jednak nie jestem, więc zamiast Cię dołować, życzę Ci wykorzystania potencjału. Daj sobie spokój z tą miłością, to tylko słowo! Dzięki pani prostytutce masz doświadczenie, wykorzystaj je!
Ja też myślę, że tak naprawdę prawdziwa nie istnieje o ile w ogóle istniała kiedykolwiek na świecie, więc to tylko słowo i o tym wiem. Tak, zgadza się jakby nie ta ma Pani to bym doświadczenia nie miał, i na pewno nie zmarnuję go, słowo :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ja też myślę, że tak naprawdę prawdziwa nie istnieje o ile w ogóle istniała kiedykolwiek na świecie, więc to tylko słowo i o tym wiem.
Nic nie wiesz.
Miłość rodzica do SWOJEGO dziecka? Taka prawdziwa?
Miłość nastolatki do wokalisty ulubionego zespołu?
Ok, między kobieta a facetem to raczej pożądanie a nie miłość. No ale nawet tego nie poznałeś - Twoja kurwa pożąda kasę. Nie Ciebie.