• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z kobietą 50+

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Dokładnie jak pisze PerwrsPiss. Dodałbym, że już po 40-tce optyka łóżkowa kobiet się zmienia.
Oczywiście niestety duży odsetek kobiet po 50-tce to już (z całym szacunkiem dla ogółu) zajechane matki Polki, kobiety, które straciły nadzieję i nie widzą sensu zadbać choćby trochę o siebie.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Dokładnie jak pisze PerwrsPiss. Dodałbym, że już po 40-tce optyka łóżkowa kobiet się zmienia.
Oczywiście niestety duży odsetek kobiet po 50-tce to już (z całym szacunkiem dla ogółu) zajechane matki Polki, kobiety, które straciły nadzieję i nie widzą sensu zadbać choćby trochę o siebie.
Po 50tce? Wydaje mi się, że już po 40stce umiera u ludzi ochota na seks, itp. I zaczyna się egzystowanie.

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
Nie mam na myśli tylko kobiet, facetów też. Ogólnie z tego co widzę to wśród ludzi częsty jest pogląd, że powyżej pewnego wieku już nie wypada, a należy skupić się na rodzinie, pracy i domu. No i ludziom się też już po prostu nie chce, są zmęczeni życiem.
Nie wypada 😂😂😂😂😂, ja mam ponad 50 i ruchać mi się chce. Zobaczymy co powiesz jak tobie strzeli 50. Ludzie jak są w miarę zdrowi to i po 70 się bzykają.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
ja mam 55 lat , doskonale Cię rozumiem , popęd seksualny to nie jest telewizor który można wyłączyć pilotem bo nie jesteś już piękny i młody, wiadomo , że z wiekiem słabnie ale nie zanika
Ale tutejsi teoretycy twierdzą, że rośnie, jakby w ogóle nie byli świadomi procesów biologiczno-chemicznych.
A prawda jest taka, że najbardziej otwarte, na perwersje i wyuzdanie są kobiety w pierwszej ciąży. Więc jeżeli macie lub będziecie mieć taką okoliczność, to łapcie okazje 🤪

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Ale tutejsi teoretycy twierdzą, że rośnie, jakby w ogóle nie byli świadomi procesów biologiczno-chemicznych.
A prawda jest taka, że najbardziej otwarte, na perwersje i wyuzdanie są kobiety w pierwszej ciąży. Więc jeżeli macie lub będziecie mieć taką okoliczność, to łapcie okazje 🤪
Wiele zależy od kobiety, moja niestety nie jest otwarta na nowości :/