• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z kobietą 50+

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
W depresji bardzo często spada libido, współżycie wręcz wygasa nawet w bardzo "gorących" związkach więc może w Twoim przypadku to nie jest kwestia wieku?
U mnie jest problem taki, że zwyczajnie nie interesuję dziewczyn :p

Ja piszę to na podstawie tego, co zauważyłem wśród mojej rodziny, znajomych, itp. Chociaż może to wina tego, że pochodzę ze wsi.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

Ja piszę to na podstawie tego, co zauważyłem wśród mojej rodziny, znajomych, itp. Chociaż może to wina tego, że pochodzę ze wsi.
To uzupełnienie jest istotne. Tu nie mozna mowic o zadnej winie. Pochodzenie ze wsi nikogo nie dyskwalifikuje.
Przyczyny wygasania libido mogą tkwic w ciężkiej pracy fizycznej na przykład, gdziekolwiek, w tym na wsi sczególnie
Swoich obserwacji nie przedstawiaj w sposób kategoryczny i bezwzględnie obowiązujący;)
Wówczas nikt nie będzie cie "atakował":)
A co do zainteresowania dziewczyn. Masz tu tylu ekspertów i ekspertek, .że aż mdli:ROFLMAO:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant

e tam ! to że pochodzisz ze wsi nie ma nic do wzbudzania zainteresowania płci przeciwnej.
zrób se modną fryzurę, załóż ładne ciuchy, spryskaj się dobrą wodą i będzie po problemie.