Oboje z mężem jesteśmy po przejściach.
PESEL twierdzi, że 50+, ale my mamy to za nic. Aktywność, zdrowie, praca... Seks? Teraz wiem co to znaczy i jest wspaniale.
W depresji bardzo często spada libido, współżycie wręcz wygasa nawet w bardzo "gorących" związkach więc może w Twoim przypadku to nie jest kwestia wieku?
W depresji bardzo często spada libido, współżycie wręcz wygasa nawet w bardzo "gorących" związkach więc może w Twoim przypadku to nie jest kwestia wieku?
To uzupełnienie jest istotne. Tu nie mozna mowic o zadnej winie. Pochodzenie ze wsi nikogo nie dyskwalifikuje.
Przyczyny wygasania libido mogą tkwic w ciężkiej pracy fizycznej na przykład, gdziekolwiek, w tym na wsi sczególnie
Swoich obserwacji nie przedstawiaj w sposób kategoryczny i bezwzględnie obowiązujący
Wówczas nikt nie będzie cie "atakował"
A co do zainteresowania dziewczyn. Masz tu tylu ekspertów i ekspertek, .że aż mdli
e tam ! to że pochodzisz ze wsi nie ma nic do wzbudzania zainteresowania płci przeciwnej.
zrób se modną fryzurę, załóż ładne ciuchy, spryskaj się dobrą wodą i będzie po problemie.
Zorientowałem się i poszerzyłem odpowiedż, ale nie kazdy załapie.
Po za tym wątpię, ze użytkownicy znaja realia wiejskie i jest to rozmowa ze ślepym o o kolorach
e tam ! to że pochodzisz ze wsi nie ma nic do wzbudzania zainteresowania płci przeciwnej.
zrób se modną fryzurę, załóż ładne ciuchy, spryskaj się dobrą wodą i będzie po problemie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.