• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
I tak oto z seksu z czarnym przeszliśmy na tematy rozprawek stadionowych.
Kurde...Po com ja do tego nawiązywał? 😂 Cofam wszystko ca napisałem 🤣

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
I tak oto z seksu z czarnym przeszliśmy na tematy rozprawek stadionowych.
Kurde...Po com ja do tego nawiązywał? 😂 Cofam wszystko ca napisałem 🤣
Chyba nie da się uniknąć tego że tak obszerny temat (prawie że 124 strony) skręcił w nieco inna stronę niż pierwotnie że względu na poruszanie przy okazji wątków pobocznych

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Magia....A tak serio....Zauważam, że już chyba drugi raz używasz wulgarnego języka dotyczącego seksu " yebać" lub " ch ci w d".
To grubszy temat, ale jak się czujesz z tym jako kobieta? Te stwierdzenia są przecież agresywne i bardzo pogardliwe, a dotyczą przecież seksu damsko-męskiego.
Marcin, bo Ty chciałbyś żebym była grzeczna, ułożona... czy w ogóle taka, jaką mnie sobie wyobrażasz podczas brandzlowania...
Ja Twoje "zaloty" widzę tak, jak na obrazku poniżej ;) Jedyny Twój + jest taki, że czarny nie jesteś 😂

525756187_122100949400958753_5613231697418124069_n.jpg

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Chyba nie da się uniknąć tego że tak obszerny temat (prawie że 124 strony) skręcił w nieco inna stronę niż pierwotnie że względu na poruszanie przy okazji wątków pobocznych
To tu normalne na forum, więc ja się tym nie przejmuję.
Dla mnie to też nic niezwykłego, że w czasie rozmowy pojawiają się różne dygresje.
Rozmowa pisana tu ma tę zaletę, że zawsze można wrócić do głównego wątku, bo nic tu nie ginie. Post raz napisany może usunąć tylko administrator.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Marcin, bo Ty chciałbyś żebym była grzeczna, ułożona... czy w ogóle taka, jaką mnie sobie wyobrażasz podczas brandzlowania...
Ja Twoje "zaloty" widzę tak, jak na obrazku poniżej ;) Jedyny Twój + jest taki, że czarny nie jesteś 😂

525756187_122100949400958753_5613231697418124069_n.jpg
No i nawet fajna ta fotka, choć chyba wygenerowana przez AI , prawda? 😉 Oboje uśmiechnięci i chyba się lubią, więc trochę spudłowałaś z oddaniem realizmu tej symbolicznej sceny 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Jeszcze tym bardziej że to temat dla części osób kontrowersyjny
To prawda. Tak jak cuckold 😁😉 Takie tematy zawsze ściągają ludzi o odmiennych poglądach, co generuje emocje, a one wywołują gorące i długie sprzeczki.

Tutaj akurat niejaka Magia2000 jest bardzo zaangażowaną aktywistką i dba o to, by ten temat nie upadł 😁😉

Kobieta

Magia2000

Erotoman
To prawda. Tak jak cuckold 😁😉 Takie tematy zawsze ściągają ludzi o odmiennych poglądach, co generuje emocje, a one wywołują gorące i długie sprzeczki.
Tam jakiś typ właśnie napisał, że wypowiadać powinny się tylko cuckoldy.... wszyscy trzej, to tutaj tylko @Kataryna X by pisała 😂

Hehe....Coś w tym jest....Ale dlaczego od razu bestia?..Może po prostu sympatyczny i krąglutki jegomość 😁
Może i sympatyczny, ale źle określił ligę w której gra ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tam jakiś typ właśnie napisał, że wypowiadać powinny się tylko cuckoldy.... wszyscy trzej, to tutaj tylko @Kataryna X by pisała 😂
Hehe....Ok....Masz coś przeciwko? To mógłby być nawet ciekawy pomysł aby każdy stworzył sobie swój temat o swoich ukochanych perwersjach i dane byłoby mu pisać o nich bez obaw, że ktoś mu go popsuje 😁 Wreszcie zapanował by tu ład i porządek 😁😉

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Kiboli to Ty szanuj! No chyba, że to kibice Arki, to yebać!
Uważaj bo jak się @Greg. dowie 😄
124 strony tematu, szacun. Boję się tam zerknąć 😆
Bo ten wątek to totalny hasiok 😄
Swoją drogą jakie to uczucie gdy wiesz że @Marcin 43 dogadza Sobie do twoich zdjęć?

Ja nigdy tego nie robiłem,choć,owszem podnoszą ciśnienie :)

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
@Magia2000 swoją drogą tak widząc twoje wypowiedzi po różnych tematach widać że jesteś kobietą z misją, nawracania wszystkich na jedyną (twoją) słuszną drogę, stawiając się za wzór moralności, a to co ci nie pasuje stawiasz w świetle wynaturzenia i czegoś złego, stosując odwrotną psychologię stawiając to siebie jako ofiarę i że każdy chce cię uciszyć i cenzurować, jednocześnie sama stawiając z miejsca upodobania innych jako złe i wynaturzone tylko dlatego że tobie nie pasują. Albo jest prostsza na to odpowiedź, a mianowicie lubisz robić zadymę wokół siebie i masz dużo wolnego czasu

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
@Magia2000 swoją drogą tak widząc twoje wypowiedzi po różnych tematach widać że jesteś kobietą z misją, nawracania wszystkich na jedyną (twoją) słuszną drogę, stawiając się za wzór moralności, a to co ci nie psuje stawiasz w świetle wynaturzenia i czegoś złego, stosując odwrotną psychologię stawiając to siebie jako ofiarę i że każdy chce cię uciszyć i cenzurować, jednocześnie sama stawiając z miejsca uosobienia innych jako złe i wynaturzone tylko dlatego że tobie nie pasują. Albo jest prostsza na to odpowiedź, a mianowicie lubisz robić zadymę wokół siebie i masz dużo wolnego czasu
Świetnie ujęte.