• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Tak w temacie wątku i autora

teraz to strach coś wrzucić do internetu. Człowiek wrzuci kutasa, a ktoś doda do niego czarną rękę. Wytłumaczyć się z wrzucenia kutasa do internetu, to nie problem, ale jak wytłumaczyć rękę niewolnika na kutasie?.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
teraz to strach coś wrzucić do internetu. Człowiek wrzuci kutasa, a ktoś doda do niego czarną rękę. Wytłumaczyć się z wrzucenia kutasa do internetu, to nie problem, ale jak wytłumaczyć rękę niewolnika na kutasie?.
Dokładnie. Jaki z tego morał? Nie zadzieraj z Magią, bo zawsze coś wyczeruje i będziesz w czarnej dupie 😂

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
A co ja tu mam do gadania? 😁
Nie jestem za zakazywaniem lub cenzurowaniem wypowiedzi. Nie będę przecież nikogo zgłaszał do adminu za offtopicowe wypowiedzi.
Temat moim zdaniem już dawno się wyczerpał. Co było do napisania, już napisałem 😂
Teraz pozostaje nam tylko komentowanie kolejnych postów Ms Magia2000 😁
Wiem...śmieję się tylko...też nie jestem za wojskowym drylem 😁
Trudno, ale na pewno będzie warto 🤣
Tylko jej dokumentacji z tego lubieżnego czynu nie wysyłaj 😁

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Magia2000 to dziwna osoba, w której głęboko siedzi rozwydrzone dziecko któremu zabrano zabawki. Analizując od dłuższego czasu te jej wypociny stwierdzam, że niedojrzałość i oczekiwanie oklasków za swoją głupotę, zniża ją do poziomu internetowego trolla z którym rozmowa jest bezproduktywna. Dla mnie, niech dalej robić z siebie błazna skoro taka jest jej Wola.

Mężczyzna

Agent78

Cichy Podglądacz
A nie obawiasz się, że takie mocne doznanie może spowodować, że seks między wami się pogorszy, bo uznacie,że ta perwersja jest bardziej podniecająca. Ja mam taką obawę. ``Uważaj czego sobie życzysz``- jak mówi chińskie przysłowie.
A Ty to w psychologa się bawisz czy co? Bo jeśli tak to źle forum sobie wybrałeś

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nigdy w życiu czytam Twoje posty, przypominasz mi Grzegorza Brauna swoją erudycją Mam nadzieję, że Cię tym porównaniem nie obraziłam.
Nie obraziłaś. W temacie seksu z czarnym jestem jednak absolutnym ignorantem. O tym, jak bawią się wspaniali ludzie, wiem jedynie z relacji Polek. Nigdy tego nie widziałem i nie zobaczę.