• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Uważaj bo jak się @Greg. dowie 😄
To będziesz miał jednego konkurenta mniej ;)
Swoją drogą jakie to uczucie gdy wiesz że @Marcin 43 dogadza Sobie do twoich zdjęć?
Dopóki nie wysyła mi nudesów z tej czynności to jest ok

Świetnie ujęte.
Przyznaję, świetna diagnoza, choć zupełnie nie trafiona :)
Opowiadaj lepiej co z murzynami, może uda się wrócić do głównego tematu wątku :D

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Tam jakiś typ właśnie napisał, że wypowiadać powinny się tylko cuckoldy.... wszyscy trzej, to tutaj tylko @Kataryna X by pisała
Z tego, co pamiętam, to nie tylko panna Kataryna X pisała na forum (w tym temacie i w innych) o rozkoszach obcowania płciowego z czarnoskórymi mężczyznami. Jedna z piszących z Niemiec była niezadowolona ze swoich doświadczeń seksualnych z czarnoskórymi byczkami, aczkolwiek sama tych doświadczeń pragnęła, co należy zauważyć.

Podejrzewam, że zostałem już przez pannę Magię2000 zignorowany. Warto jednak pamiętać i nie można ograniczać tego tematu do jednej osoby.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Zakładaj, chętnie poczytam o Twoich fantazjach, perwersjach :D
Hehe....Właśnie widzę, że jesteś bardzo ciekawa innych, tylko jakoś mało piszesz o sobie 😉 A ty jakie masz? 😉

Widzisz co dla Ciebie robię? Jestem gotów zbojkotować nawet mój własny temat aby dać ci przestrzeń do wypowiedzi. Doceń moje poświęcenie, dziewczyno 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
To Ci pozostało :)
Kurde....No nie mam jak tu komu udowodnić, że to nieprawda 😂 W ten sposób można postawić każdą tezę i wmawiać ludziom, że to ty masz rację.

Cytując klasyka......Czy twoja żona wie, że napastowałeś wczoraj koty w piwnicy? 🤣
Tak? Nie? Nie wiesz? A może nie zrobiłeś tego? Jeśli tak, to udowodnij 😂😂

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Śledzisz ten wątek? O co tu chodzi bo czuje że wszyscy odpłynęli od tematu
Generalne,w założeniu miał to być temat,w którym kobiety będą opisywać swoje doświadczenia seksualne z czarnoskórymi. Z czasem stał się swoistym hyde-parkiem. Raczej bez szans,żeby temat wrócił na właściwe tory. Tym bardziej,że gospodarz tematu (@Marcin 43 ) ma to w dupie 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tak w temacie wątku i autora

Ja pierdyle...znam skądś tego gościa 😂

A tak swoją drogą.....Jakżeś to zrobiła? Niezły fejk. Naprawdę Ci się nudzi 🤣
To teraz czekamy wszyscy na jakiś filmik z udziałem twojego tyłeczka 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Generalne,w założeniu miał to być temat,w którym kobiety będą opisywać swoje doświadczenia seksualne z czarnoskórymi. Z czasem stał się swoistym hyde-parkiem. Raczej bez szans,żeby temat wrócił na właściwe tory. Tym bardziej,że gospodarz tematu (@Marcin 43 ) ma to w dupie 😁
A co ja tu mam do gadania? 😁
Nie jestem za zakazywaniem lub cenzurowaniem wypowiedzi. Nie będę przecież nikogo zgłaszał do adminu za offtopicowe wypowiedzi.
Temat moim zdaniem już dawno się wyczerpał. Co było do napisania, już napisałem 😂
Teraz pozostaje nam tylko komentowanie kolejnych postów Ms Magia2000 😁