Ale tu przecież nikt nikogo nie zmusza do rozmowy, prawda?Gorzej jak one uciekną i z obecnego festiwalu żenady zrobi się gej party![]()
Ignorujcie mnie, jak chcecie. Zawsze znajdzie się ktoś inny do rozmowy

Ale tu przecież nikt nikogo nie zmusza do rozmowy, prawda?Gorzej jak one uciekną i z obecnego festiwalu żenady zrobi się gej party![]()
Nie wiem czy już ktoś tego tu nie pisał...To co w końcu z tymi czarnymi? Bo już się pogubiłem. Do łóżka czy na pole bawełny?
Ty się tak nie bój o moją godność. Ja sobie radę dam@Marcin 43 skończ już chłopie zanim stracisz resztki jakiejkolwiek godności.
Nie ma już czego ratować@Marcin 43 skończ już chłopie zanim stracisz resztki jakiejkolwiek godności.
A tylko tylko trzy panie i jedna panna przyznały się do zabaw seksualnych z czarnym, przy czym jedna pani nawet nie miała pozwolenia lub nie chciała dotykać czarnego pytonga.A co jest niby tym, co inni widzą, a ja nie?
Nie umiem dyskutować? Kurde...gadamy ponad 2 tys postów, jak to tam wyliczyła Mała Magi, a to ja nie umiem?
Myślę, że w Polsce deklaracje mogą mówić jedno, a fantazje, co innego.(...)
A tak serio to w sumie chyba kwestia indywidualna? Chociaż zacząłem się zastanawiać czy szło by znaleźć jakieś statystyki do tego...
Jaką rację? Rację to każdy ma swoją w tym wypadku. Różnica jest taka, że my szanujemy, że niektóre Panie mogą chcieć seksu z murzynami, a wy nie szanujecie, że innych to może brzydzić i nas obrażacie.A tylko tylko trzy panie i jedna panna przyznały się do zabaw seksualnych z czarnym, przy czym jedna pani nawet nie miała pozwolenia lub nie chciała dotykać czarnego pytonga.
I o co tyle tej dyskusji? Żeby Marcin udowodnił paniom i pannom, że on ma rację? Marcin chyba nie przekonał i już raczej nie nakłoni żadnej pani i żadnej panny do uklęknięcia przed czarnoskórym.
Daj spokój....Czyżbym miał tak silny dar wpływania lub niewpływania na ludzi??A tylko tylko trzy panie i jedna panna przyznały się do zabaw seksualnych z czarnym, przy czym jedna pani nawet nie miała pozwolenia lub nie chciała dotykać czarnego pytonga.
I o co tyle tej dyskusji? Żeby Marcin udowodnił paniom i pannom, że on ma rację? Marcin chyba nie przekonał i już raczej nie nakłoni żadnej pani i żadnej panny do uklęknięcia przed czarnoskórym.
Gdzie konkretnie Cię obraziłem? Możesz przytoczyć jakiś cytat?Jaką rację? Rację to każdy ma swoją w tym wypadku. Różnica jest taka, że my szanujemy, że niektóre Panie mogą chcieć seksu z murzynami, a wy nie szanujecie, że innych to może brzydzić i nas obrażacie.
Wypraszam sobie!Jaką rację? Rację to każdy ma swoją w tym wypadku. Różnica jest taka, że my szanujemy, że niektóre Panie mogą chcieć seksu z murzynami, a wy nie szanujecie, że innych to może brzydzić i nas obrażacie.
iMyślisz, że moje słowo coś tu znaczy?
Kolejny… czytałeś może post @Magia2000 gdzie wykazuje, że nie jest to wnikliwa analiza każdego zdania? To przekręcanie tego co się pisze pod własne „widzimisie”W tym temacie jesteś "specjalistą". Wszak panie i panny nie poddają się i chcą z Tobą pisać. Nie rozumiem tego. Z jednej strony je podobno irytujesz, ale być może zmuszasz jednocześnie do intelektualnego wysiłku, analizując wnikliwie niemal każde ich zdanie.
Niewykluczone, że Marcin 43 dokonuje interpretacji również tego, co oczywiste. Dla mnie to niecelowe - nie podobają się niektórym pannom czarni i nie zostanie to zmienione. Dla niektórych Polek czarnoskórzy są lepsi, ale inne Polki odrzucają czarnoskórych.Kolejny… czytałeś może post Magia2000 gdzie wykazuje, że nie jest to wnikliwa analiza każdego zdania? To przekręcanie tego co się pisze pod własne „widzimisie”
Pełna zgoda. Czy ja gdzieś pisałem, że wszystkim kobietom mają się podobać czarni? Jeśli tak, to proszę o cytat.Niewykluczone, że Marcin 43 dokonuje interpretacji również tego, co oczywiste. Dla mnie to niecelowe - nie podobają się niektórym pannom czarni i nie zostanie to zmienione. Dla niektórych Polek czarnoskórzy są lepsi, ale inne Polki oni odrzucają.
Nie pisałeś. Dyskusja w tym temacie zeszła jednak najpierw w kierunku odpowiedzi na pytania "Dlaczego nie chcesz uprawiać seksu z czarnym?", "Czemu bardziej lubisz białych?". Następnie dyskusja zeszła na manowce, dotyczy coraz bardziej wypowiedzi o Tobie.Czy ja gdzieś pisałem, że wszystkim kobietom mają się podobać czarni?
Ok.Dobrze. Może coś źle zrozumiałem. Nie twierdzę, że jestem nieomylny. Generalnie ustosunkowałem się do postu Magi. Nie bezpośrednio do niej, ale tuż po jej poście ogólnie wytłumaczyłem o co w ogóle mi chodzi.Kolejny… czytałeś może post @Magia2000 gdzie wykazuje, że nie jest to wnikliwa analiza każdego zdania? To przekręcanie tego co się pisze pod własne „widzimisie”
Ok, rozumiem, ale nie zgodzę się.Nie pisałeś. Dyskusja w tym temacie zeszła jednak najpierw w kierunku odpowiedzi na pytania "Dlaczego nie chcesz uprawiać seksu z czarnym?", "Czemu bardziej lubisz białych?". Następnie dyskusja zeszła na manowce, dotyczy coraz bardziej wypowiedzi o Tobie.
Na powyższe pytania nie należy oczekiwać odpowiedzi. Kobiety są ludźmi, mają swoje emocje, swoje lęki, swoje preferencje.
Ale nie należy oczekiwać od nich wyjaśnień, dlaczego podniecają je wysocy, biali mężczyźni, a czarni nie. Nie ma co tego racjonalizować.
Marcinku, tu piszesz, że każdy ma prawo do swojej logiki.czarny fiut niczym się nie różni od białego. Co najwyżej jest czasem trochę większy i czarniejszyZ jakiegoś jednak powodu niektóre z was uważają seks z takim za obrzydliwy.
To ma być logiczne? Ok. Każdy ma prawo do swojej logiki.
Pomimo tego, że napisałeś, że każdy ma prawo do swojej logiki poniżej próbujesz wmówić jej, że Twoja logika jest bardziej słuszna argumentując kolorem auta, koszulek czy kawy...No właśnie z takiego, że jest czarniejszy.
Ha....Serio to to samo? A auta wolisz czarne czy białe? Nosisz czasem czarne koszulki? Pijesz kawę? Zastanawia mnie czy ty masz coś do czarnego koloru
Dobra. Nie odpisuj.
Abstrahując od czarnych i białych fiutów, to jak można mieć własną logikę? Co najwyżej mógłbyś mieć inne przesłanki.Każdy ma prawo do swojej logiki.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 14 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 2 | |
| R | Libido therapy na większą ochotę na seks czy warto? | Porady seksualne | 5 | |
| T | "Seks dzień" | Seks | 8 | |
|
|
Seks w wysokim oknie, na wysokim piętrze... | Fantazje erotyczne | 2 |