• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Widzisz...To m.in nas różni.
Ty na siłę dążysz do zwycięstwa, bo chcesz udowodnić swoją rację. Cecha młodości. Też taki kiedyś byłem 😉
Z czasem nauczyłem się odpuszczać, bo nie muszę nic nikomu udowadniać.
Spiszmy protokół rozbieżności. Niech każdy zostanie przy swoim zdaniu. Nie musi nam się podobać to, co ktoś pisze, ale szanujmy się.
Nie becz, wstawaj, trzymaj gardę i walcz w obronie murzynów :)

Jeśli liczyłeś, że wkurzysz kobietę, ona rzuci się na Ciebie z pięściami, chwycisz ją za nadgarstki, przyciśniesz do ściany i złość zamieni się w namiętność.... no sorki, ale na Jamesa Bonda mi nie wyglądasz z tym owłosionym bebzonem.... :)
Musisz zmienić strategię ;)
Lubię z Tobą dyskutować... do czasu kiedy nie zaczynasz przekręcać, manipulować wypowiedziami, wyciągać z kontekstu, wciskać innego znaczenia czyichś słów... kilka razy Cię znokautowałam pokazując Twoją manipulacje, ale sam sobie to zrobiłeś manipulując... a tekst, że będziesz nas we dwie ruchał... no cóż, nie dla psa kiełbasa miśku ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Magi....Spokojnie...Przed okresem jesteś? 😁😉 Uspokój się, dziewczynko.😉
Czarni niestety nie są obecni na tym forum. Szkoda.
Może po prostu wolą "ruchać" białe, zamiast z nimi gadać 😁😉
Jeśli liczyłeś, że wkurzysz kobietę, ona rzuci się na Ciebie z pięściami, chwycisz ją za nadgarstki, przyciśniesz do ściany i złość zamieni się w namiętność.... no sorki, ale na Jamesa Bonda mi nie wyglądasz z tym owłosionym bebzonem.... :)
A odwal ty się od mojego bebzona. Jest piękny, bo jest mój 😁🤪
Lubię z Tobą dyskutować... do czasu kiedy nie zaczynasz przekręcać, manipulować wypowiedziami, wyciągać z kontekstu, wciskać innego znaczenia czyichś słów... kilka razy Cię znokautowałam pokazując Twoją manipulacje, ale sam sobie to zrobiłeś manipulując...
Wydaje mi się, że to forum widziało w swojej historii gorsze rzeczy niż manipulacje ,prawda? 😉 Uważam, że każdy dokonuje tu jakiejś swojej własnej interpretacji tego, co powiedział ktoś inny.
Sama też manipulujesz słowem. Moje też przekręcasz. Nie pisałem, że otyłą osoba jest obrzydliwa, tylko że ja ją uważam, za nieatrakcyjną, bo wygląda niezdrowo. Nie rozumiesz niuansów językowych. Nie słuchasz tego, co piszę. Nie chce mi się z Tobą gadać 😜
a tekst, że będziesz nas we dwie ruchał... no cóż, nie dla psa kiełbasa miśku ;)
Haha...Będę was "ruchał" jeszcze niejeden raz tak jak będę chciał, słodka dupeczko 😁😉🤣🤣🤣
W swojej fantazji mogę wszystko 🤪🤪🤪🤪
A ty myślisz, że dlaczego ja wam napisałem ten tekst? Bo kurwa mogę i mnie to bawi 😁😉 Dokładnie wiedziałem jaki to efekt wywoła 😉😁

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
A jednak wybrałeś tego avatara 🧐
Hehe...Ale ty też nie wyglądasz jak Audrey Hepburn, choć jak widać bardzo się starasz 😁😉
Ja przynajmniej jestem sobą i sie tego nie wstydze. Nie ukrywam się za stylizacjami lub dziwnymi nickami 😉
Poza tym wiesz....Nikt nie jest idealny, prawda? 😉

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

Lubię z Tobą dyskutować... do czasu kiedy nie zaczynasz przekręcać, manipulować wypowiedziami, wyciągać z kontekstu, wciskać innego znaczenia czyichś słów... kilka razy Cię znokautowałam pokazując Twoją manipulacje, ale sam sobie to zrobiłeś manipulując... a tekst, że będziesz nas we dwie ruchał... no cóż, nie dla psa kiełbasa miśku ;)
Znowu psa kopnęli, eh...

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Zazdroszczę chłopakowi atencji, tyle lasek z nim pisze. Jednak kobiety lubią bebzony.
Bo to nie bebzon - to zbiornik seks maszyny 😂
Znowu psa kopnęli, eh...
Zmień ten avatar i będziesz miał spokój xD
Zresztą co mam Ci powiedzieć.. Takie pieskie życie 😁

A tak swoją drogą... To po co my cały czas odgrzebujemy ten tamat? Nie możemy pozwolić mu po prostu umrzeć, czy aż tak bardzo nic bardziej ciekawego się tu nie dzieje? 😂

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Nic tak nie przyciąga uwagi kobiety jak post powodujący u niej wkurwienie i gotowanie się w środku.

A co do tematu, to nic innego się aktualnie nie dzieje, do śniadania można zerknąć w ten wątek.

Marcin został samcem alfa tego forum, kobiety się wokół niego schodzą, samce uczą się od niego jak mają się zachowywać. Wrzucił nawet seksowny avatar na jakiej sylwetce mamy się wzorować, aby dojść do jego poziomu.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Zazdroszczę chłopakowi atencji, tyle lasek z nim pisze. Jednak kobiety lubią benzyny.

Codziennie ćwiczę brzuch. 🫤
Nie musi się to laskom podobać. Robię to dla siebie.

Marcin został samcem alfa tego forum, kobiety się wokół niego schodzą, samce uczą się od niego jak mają się zachowywać. Wrzucił nawet seksowny avatar na jakiej sylwetce mamy się wzorować, aby dojść do jego poziomu.
Nic innego się na forum nie dzieje. Nie ma co robić innego

Prawdopodobnie Marcin wspiął się już na ten poziom w hierarchii dominacji, który pozwala mu na przyciąganie kobiet charyzmą, a nie jego ciałem.
Mając na uwadze, ile czasu spędza ten alfiak na pisaniu w tym temacie, to musi mieć zgromadzone zasoby albo umie podjąć ryzyko - zamiast pracy nad doskonaleniem sylwetki i pracy zawodowej skupia się on na dyskusji o czarnoskórych mężczyznach z kobietami, które chcą oddawać swe ciała tylko białym.