• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
To co w końcu z tymi czarnymi? Bo już się pogubiłem. Do łóżka czy na pole bawełny?
Nie wiem czy już ktoś tego tu nie pisał...
Czarnych przykryć asfaltem a łysych papą xD

A tak serio to w sumie chyba kwestia indywidualna? Chociaż zacząłem się zastanawiać czy szło by znaleźć jakieś statystyki do tego...

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A co jest niby tym, co inni widzą, a ja nie?
Nie umiem dyskutować? Kurde...gadamy ponad 2 tys postów, jak to tam wyliczyła Mała Magi, a to ja nie umiem?
A tylko tylko trzy panie i jedna panna przyznały się do zabaw seksualnych z czarnym, przy czym jedna pani nawet nie miała pozwolenia lub nie chciała dotykać czarnego pytonga. ☹️

I o co tyle tej dyskusji? Żeby Marcin udowodnił paniom i pannom, że on ma rację? Marcin chyba nie przekonał i już raczej nie nakłoni żadnej pani i żadnej panny do uklęknięcia przed czarnoskórym.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
(...)
A tak serio to w sumie chyba kwestia indywidualna? Chociaż zacząłem się zastanawiać czy szło by znaleźć jakieś statystyki do tego...
Myślę, że w Polsce deklaracje mogą mówić jedno, a fantazje, co innego.
Nie wiem na ile kobiety czują już w sobie odwagę, by otwarcie mówić o swoich potrzebach i fantazjach. To się zmienia, widzę to, ale to chyba jeszcze daleka droga ku pełnej zmianie.

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
A tylko tylko trzy panie i jedna panna przyznały się do zabaw seksualnych z czarnym, przy czym jedna pani nawet nie miała pozwolenia lub nie chciała dotykać czarnego pytonga. ☹️

I o co tyle tej dyskusji? Żeby Marcin udowodnił paniom i pannom, że on ma rację? Marcin chyba nie przekonał i już raczej nie nakłoni żadnej pani i żadnej panny do uklęknięcia przed czarnoskórym.
Jaką rację? Rację to każdy ma swoją w tym wypadku. Różnica jest taka, że my szanujemy, że niektóre Panie mogą chcieć seksu z murzynami, a wy nie szanujecie, że innych to może brzydzić i nas obrażacie.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman

Daj spokój....Czyżbym miał tak silny dar wpływania lub niewpływania na ludzi??
Przeceniasz chyba moje możliwości. Myślisz, że moje słowo coś tu znaczy? 😁 Panie chyba od dawna wiedzą, czy są za czy przeciw 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jaką rację? Rację to każdy ma swoją w tym wypadku. Różnica jest taka, że my szanujemy, że niektóre Panie mogą chcieć seksu z murzynami, a wy nie szanujecie, że innych to może brzydzić i nas obrażacie.
Gdzie konkretnie Cię obraziłem? Możesz przytoczyć jakiś cytat?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wypraszam sobie!
Już dawna zauważyłem w tym temacie, że preferencje i podniecenie kobiet nie podlegają negocjacjom. Polska ma jeszcze dosyć staroświeckie społeczeństwo na tle innych państw Zjednoczonej Europy. Większość dziewcząt wychowuje się z ojcem lub podświadomie za ojcem tęskni. W dorosłym życiu oddają one swe wdzięki podobnych do ojca partnerom seksualnym.

Marcin nie ma daru przekonywania, który obaliłby ww. preferncję.

iMyślisz, że moje słowo coś tu znaczy?

W tym temacie jesteś "specjalistą". Wszak panie i panny nie poddają się i chcą z Tobą pisać. Nie rozumiem tego. Z jednej strony je podobno irytujesz, ale być może zmuszasz jednocześnie do intelektualnego wysiłku, analizując wnikliwie niemal każde ich zdanie.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Aya

Seks Praktykant
W tym temacie jesteś "specjalistą". Wszak panie i panny nie poddają się i chcą z Tobą pisać. Nie rozumiem tego. Z jednej strony je podobno irytujesz, ale być może zmuszasz jednocześnie do intelektualnego wysiłku, analizując wnikliwie niemal każde ich zdanie.
Kolejny… czytałeś może post @Magia2000 gdzie wykazuje, że nie jest to wnikliwa analiza każdego zdania? To przekręcanie tego co się pisze pod własne „widzimisie”

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Kolejny… czytałeś może post Magia2000 gdzie wykazuje, że nie jest to wnikliwa analiza każdego zdania? To przekręcanie tego co się pisze pod własne „widzimisie”
Niewykluczone, że Marcin 43 dokonuje interpretacji również tego, co oczywiste. Dla mnie to niecelowe - nie podobają się niektórym pannom czarni i nie zostanie to zmienione. Dla niektórych Polek czarnoskórzy są lepsi, ale inne Polki odrzucają czarnoskórych.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Niewykluczone, że Marcin 43 dokonuje interpretacji również tego, co oczywiste. Dla mnie to niecelowe - nie podobają się niektórym pannom czarni i nie zostanie to zmienione. Dla niektórych Polek czarnoskórzy są lepsi, ale inne Polki oni odrzucają.
Pełna zgoda. Czy ja gdzieś pisałem, że wszystkim kobietom mają się podobać czarni? Jeśli tak, to proszę o cytat.

Dziękuję za kulturalna krytykę. Dociera do mnie bardziej niż krzyki rozhisteryzowanych damulek 😁😉
(Tak , wiem, że to kontrowersyjne słowo 😆)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Czy ja gdzieś pisałem, że wszystkim kobietom mają się podobać czarni?
Nie pisałeś. Dyskusja w tym temacie zeszła jednak najpierw w kierunku odpowiedzi na pytania "Dlaczego nie chcesz uprawiać seksu z czarnym?", "Czemu bardziej lubisz białych?". Następnie dyskusja zeszła na manowce, dotyczy coraz bardziej wypowiedzi o Tobie.
Na powyższe pytania nie należy oczekiwać odpowiedzi. Kobiety są ludźmi, mają swoje emocje, swoje lęki, swoje preferencje.
Ale nie należy oczekiwać od nich wyjaśnień, dlaczego podniecają je wysocy, biali mężczyźni, a czarni nie. Nie ma co tego racjonalizować.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Kolejny… czytałeś może post @Magia2000 gdzie wykazuje, że nie jest to wnikliwa analiza każdego zdania? To przekręcanie tego co się pisze pod własne „widzimisie”
Ok.Dobrze. Może coś źle zrozumiałem. Nie twierdzę, że jestem nieomylny. Generalnie ustosunkowałem się do postu Magi. Nie bezpośrednio do niej, ale tuż po jej poście ogólnie wytłumaczyłem o co w ogóle mi chodzi.
Można czepiać się pojedynczych zdań, ale wtedy umyka coś ważniejszego, czyli ogólny przekaz.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie pisałeś. Dyskusja w tym temacie zeszła jednak najpierw w kierunku odpowiedzi na pytania "Dlaczego nie chcesz uprawiać seksu z czarnym?", "Czemu bardziej lubisz białych?". Następnie dyskusja zeszła na manowce, dotyczy coraz bardziej wypowiedzi o Tobie.
Na powyższe pytania nie należy oczekiwać odpowiedzi. Kobiety są ludźmi, mają swoje emocje, swoje lęki, swoje preferencje.
Ale nie należy oczekiwać od nich wyjaśnień, dlaczego podniecają je wysocy, biali mężczyźni, a czarni nie. Nie ma co tego racjonalizować.
Ok, rozumiem, ale nie zgodzę się.
A dlaczego nie pytać o pochodzenie własnych preferencji? Myślisz, że psychologowie tego nie badają? Mnie np to ciekawi. Te preferencje skądś się wzięły. Raczej nie z powietrza. Ja rano nie wstaję i nie mówię sobie, że np dziś Muzułmanki mi się podobają 😁
Jeśli to za trudne pytania, to ok. Może ktoś nigdy nie zadawał sobie takich pytań. Tu przecież nikt nikogo nie zmusza do odpowiedzi.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
czarny fiut niczym się nie różni od białego. Co najwyżej jest czasem trochę większy i czarniejszy 😁😉Z jakiegoś jednak powodu niektóre z was uważają seks z takim za obrzydliwy.
To ma być logiczne? Ok. Każdy ma prawo do swojej logiki.
Marcinku, tu piszesz, że każdy ma prawo do swojej logiki.
Logika @kaami jest taka, że widzi różnicę pomiędzy ssaniem białego fiuta a ssaniem czarnego fiuta, co potwierdza poniższy wpis.
No właśnie z takiego, że jest czarniejszy.
Pomimo tego, że napisałeś, że każdy ma prawo do swojej logiki poniżej próbujesz wmówić jej, że Twoja logika jest bardziej słuszna argumentując kolorem auta, koszulek czy kawy...
Widzisz różnicę pomiędzy piciem kawy a kolorem ssanego fiuta?
Ha....Serio to to samo? A auta wolisz czarne czy białe? Nosisz czasem czarne koszulki? Pijesz kawę? Zastanawia mnie czy ty masz coś do czarnego koloru 😉
Dobra. Nie odpisuj.

Ustalmy jedną rzecz: jeśli to Ty masz ssać tego fiuta i nie robi Ci różnicy jego kolor i rasa właściciela to super, to Twoje preferencje i masz do tego prawo! Ale jeśli mowa o ssaniu fiuta przez inną osobę, to pozwól, że to ta osoba będzie decydować sama co lubi a co ją obrzydza.
Argument koloru koszulki, auta jest z dupy!
Manipulujesz kolego! Wciskasz swój punkt widzenia w czyjeś wypowiedzi, przeinaczasz.

A co do tekstów o wielkości Twojego fiuta utnij tą dyskusję definitywnie, pokaż swoją wielką knagę i zamkniesz usta wszystkim.
Jak chcesz to podeślij zdjęcie, przerobię Ci tak, żeby był większy :D

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Mam wrażenie jakby ta dyskusja toczyła się z jakimś nadpobudliwym nastolatkiem, który siedzi z monsterkiem przed kompem słucha bambi czy innych skolimów i myśli jaki to nie jest z niego cwaniak.

Jeżeli to nie jest odpowiedzią, to na pewno ta liczba z nicka musi oznaczać poziom IQ.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Mam wrażenie jakby ta dyskusja toczyła się z jakimś nadpobudliwym nastolatkiem, który siedzi z monsterkiem przed kompem słucha bambi czy innych skolimów i myśli jaki to nie jest z niego cwaniak.

Jeżeli to nie jest odpowiedzią, to na pewno ta liczba z nicka musi oznaczać poziom IQ.
icegif-670.gif