• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Ja pierdolę, ty tak serio?
Jakiś randomowy człowiek z neta chce się spotkać a ja nie mam rozumu i panikuję, bo wydaje mi się to pojebanym pomysłem?
Kiedy nieznana, randomowa osoba z neta napisze do ciebie, że przyjedzie na kawę to się spotykasz z każdym?
Mądra ty jesteś? (pytanie retoryczne - nie trzeba na nie odpowiadać).
Mądrość nabiera się z wiekiem dzieciaku. Najpierw prowokujesz, a jak stajesz przed faktem to uciekasz, beczysz w kącie i zasłaniasz się jakimiś randamowymi ludźmi czy jak to tam zwiesz. Ja jestem realna i prawdziwa i nie mam nic do ukrycia przed Tobą. Skoro jednak nie chcesz konfrontacji to nie będę już pisać do Ciebie bo szkoda mi prądu. Kataryna miała rację by dać sobie spokój.

Kobieta

kaami

Nowicjusz
Jesteś w stanie napisać co Cię w tym odrzuca/ odpycha?
Nie wiem co mnie w tym odpycha, tak jak innych to tak po prostu kręci tak mnie odrzuca. Zwykły kontakt z ludźmi innych ras mi nie przeszkadza, ale jak sobie pomyślę o jakimkolwiek fizycznym kontakcie, to czuję obrzydzenie i niechęć.

W dodatku w naturze nie powinno się krzyżować ras, bo wiąże się to często z negatywnymi konsekwencjami.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nie wiem co mnie w tym odpycha, tak jak innych to tak po prostu kręci tak mnie odrzuca. Zwykły kontakt z ludźmi innych ras mi nie przeszkadza, ale jak sobie pomyślę o jakimkolwiek fizycznym kontakcie, to czuję obrzydzenie i niechęć.
Nie wiesz co czynisz.... jak pisałam, że wizja seksu z czarnymi mnie brzydzi to jechali po mnie przez 19 stron tego wątku....
W dodatku w naturze nie powinno się krzyżować ras, bo wiąże się to często z negatywnymi konsekwencjami.
Dokładnie tak!

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Mądrość nabiera się z wiekiem dzieciaku.
Nieprawda, można być starym i głupim i takim też umrzeć. Doświadczenie można zdobywać z wiekiem, mądrość to zupełnie coś innego, ale jestem przekonana, że pomimo wieku nie zrozumiesz.
Ja jestem realna i prawdziwa i nie mam nic do ukrycia przed Tobą.
Naprawdę nie interesuje mnie to.
nie będę już pisać do Ciebie bo szkoda mi prądu.
Dziękuję bardzo!
Kataryna miała rację by dać sobie spokój.
Posłuchaj jej rady.

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant
Nieprawda, można być starym i głupim i takim też umrzeć. Doświadczenie można zdobywać z wiekiem, mądrość to zupełnie coś innego, ale jestem przekonana, że pomimo wieku nie zrozumiesz.

Naprawdę nie interesuje mnie to.

Dziękuję bardzo!

Posłuchaj jej rady.
Mądrego warto posłuchać :p

Kobieta

kaami

Nowicjusz
Nie wiesz co czynisz.... jak pisałam, że wizja seksu z czarnymi mnie brzydzi to jechali po mnie przez 19 stron tego wątku....

Wiem co czynię. 😁 Przejrzałam pobieżnie wątek i zdążyłam zauważyć że Panie to mają zrobione arabskie gogle z czekoladowych jajek. 😉

Wyraziłam tylko swoją opinię, nikt nie musi się z nią zgadzać, a jak ktoś się zesra w komentarzach, to whatever.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie chce już dyskutować z osobistymi preferencjami i używanym językiem, bo czuję, że będzie podobnie jak z Magią. To do niczego nie prowadzi.
Co masz na myśli? Jakie negatywne konsekwencje i dla kogo?

Kobieta

kaami

Nowicjusz
Nie chce już dyskutować z osobistymi preferencjami i używanym językiem, bo czuję, że będzie podobnie jak z Magią. To do niczego nie prowadzi.
Umiem się zachować, ale tylko do momentu kiedy ktoś mi nie wciska na siłę swoich poglądów. Z tego co zauważyłam to fanki murzynów się strasznie burzyły jak ktoś miał inne zdanie niż one. @Magia2000 może i ma czasem kontrowersyjne komentarze, ale to nie oznacza, że za jej zdanie można po niej jechać.

Co masz na myśli? Jakie negatywne konsekwencje i dla kogo?
A no chociażby to:

1. Krzyżowanie ras może prowadzić do pojawienia się nowych chorób genetycznych lub pogorszenia zdrowia potomstwa.
2. Krzyżowanie ras może prowadzić do zmniejszenia puli genetycznej w danej populacji.
3. W przypadku krzyżowania ras, wcześniejsza selekcja genetyczna w danej rasie może zostać "zresetowana".
4. Krzyżowanie ras prowadzi do mieszania się genów, co może z czasem prowadzić do utraty charakterystycznych cech danego gatunku.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Umiem się zachować, ale tylko do momentu kiedy ktoś mi nie wciska na siłę swoich poglądów.
Nikt na siłe nie przekona Cię do czegoś, czego nie lubisz robić. To oczywiste
Z tego co zauważyłam to fanki murzynów się strasznie burzyły jak ktoś miał inne zdanie niż one.
Wierz mi, że same były mocno atakowane. Nie dojdziemy chyba kto zaczął. Akcja niestety uruchamia reakcję.
@Magia2000 może i ma czasem kontrowersyjne komentarze, ale to nie oznacza, że za jej zdanie można po niej jechać.
Niestety jej język jest wg mnie obraźliwy w tej kwestii i graniczy z rasistowskim. Trudno dawać na to przyzwolenie.
A no chociażby to:

1. Krzyżowanie ras może prowadzić do pojawienia się nowych chorób genetycznych lub pogorszenia zdrowia potomstwa.
2. Krzyżowanie ras może prowadzić do zmniejszenia puli genetycznej w danej populacji.
3. W przypadku krzyżowania ras, wcześniejsza selekcja genetyczna w danej rasie może zostać "zresetowana".
4. Krzyżowanie ras prowadzi do mieszania się genów, co może z czasem prowadzić do utraty charakterystycznych cech danego gatunku.
To ciekawe. A skąd masz takie informacje?
Zawsze słyszałem o tym, że krzyżowanie genów raczej wzmacnia populację i rodzą się zdrowsze i silniejsze dzieci np. tzw. Mulaci.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Nikt na siłe nie przekona Cię do czegoś, czego nie lubisz robić. To oczywiste

Wierz mi, że same były mocno atakowane. Nie dojdziemy chyba kto zaczął. Akcja niestety uruchamia reakcję.

Niestety jej język jest wg mnie obraźliwy w tej kwestii i graniczy z rasistowskim. Trudno dawać na to przyzwolenie.

To ciekawe. A skąd masz takie informacje?
Zawsze słyszałem o tym, że krzyżowanie genów raczej wzmacnia populację i rodzą się zdrowsze i silniejsze dzieci np. tzw. Mulaci.
Też tak słyszałem, że dziecko mieszanej rasy z automatu ma organizm mocniejszy, przystosowany do zwalczania większej ilości chorób, gdzieś dawno temu nawet czytałem o jakiś badaniach w USA dzieci z rodzin mieszanych, podobno rodziły się zdrowsze i z mniejszą ilością chorób genetycznych