Jest, aryjskaUżywając słowo "mieszanej" sugerujesz, że jest coś takiego jak "czysta rasa".

Jest, aryjskaUżywając słowo "mieszanej" sugerujesz, że jest coś takiego jak "czysta rasa".
Spolszczam oficjalne określenie z języka angielskiego jakiego się używa czyli mixed w przypadku ludzi, którzy są dziećmi ze związków ludzi różnych rasUżywając słowo "mieszanej" sugerujesz, że jest coś takiego jak "czysta rasa".
Wiele ras psów się miesza. Wychodzą słabsze? Co z wilczakiem czechosłowackim? Co z samym mieszańcem czyli kundlem?...
Z internetu, wystarczy sobie wpisać jakie są negatywne skutki krzyżowania ras. Tylko proszę się nie spruć, że wyskakuje coś o zwierzętach. Ludzie to też zwierzęta.
Ale to zupełnie 2 różne gatunki zwierzątSwoją drogą gdyby skrzyżowało się żyrafę ze słoniem, to jakie pozytywne cechy by mógł taki twór zyskać?
Subsaharyjsja podpalanaJak rasa ?
Nordycka psia krew.
Widziałem na youtube lygrysa czyli mieszankę lwa i tygrysaWiele ras psów się miesza. Wychodzą słabsze? Co z wilczakiem czechosłowackim? Co z samym mieszańcem czyli kundlem?
Ale to zupełnie 2 różne gatunki zwierzątBiologia się kłania. Czarni i biali to jeden gatunek człowieka
![]()
Prawdziwy mężczyzna nie rozcieńczaA niech tylko ktoś napisze, że miksuje Malta z Islay z colą, kurwa wtedy to nie wytrzymam.
Jak chleb wieloziarnistyMożna jeszcze używać innych oficjalnych określeń, biracial czyli dwurasowy albo multiracial czyli wielorasowy
Ok...ale to przynajmniej są 2 gatunki do siebie jakoś podobne, z tej samej rodziny kotowatychWidziałem na youtube lygrysa czyli mieszankę lwa i tygrysa
A buldog francuski?Wiele ras psów się miesza. Wychodzą słabsze? Co z wilczakiem czechosłowackim? Co z samym mieszańcem czyli kundlem?
Dokładnie tak, nie rodzą się słabe czy chore, wręcz przeciwnie są znacznie większe i cięższe od tygrysów i lwówOk...ale to przynajmniej są 2 gatunki do siebie jakoś podobne, z tej samej rodziny kotowatych![]()
Co z nim?A buldog francuski?
No właśnie chodzi mi o to, że w tym przypadku skrzyżowanie ras było kiepskim pomysłem. Buldogi francuskie mają permanentne problemy z oddychaniem.Co z nim?
Sama podajesz przykład mieszańca, czyli da się i można.
To jednak nie temat o psach i innych zwierzakach![]()
To już trochę czepianie się szczegółów.Poza tym seks międzyrasowy nie oznacza od razu mieszania genów, bo do tego mogłoby dojść tylko w przypadku zapłodnienia![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 5 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 30 | |
H | Skąd nagła ochota na seks | Seks | 7 |