• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Gatunki mieszane są fajne no myszoptica zwana popularnie nietoperzem.
Myszojeleń, kunolis,
Swoją drogą gdyby skrzyżowało się żyrafę ze słoniem, to jakie pozytywne cechy by mógł taki twór zyskać?
ME12B24F_o.jpg

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Poziom intelektualny, widzę jest jaki jest. Zabawki trzeba dać co niektórym i przypilnować w piaskownicy by sobie krzywdy nie zrobili. A tablet czy nawet telefon to jest zdecydowanie za wiele. Hmm ... Szkoda że ten temat został sprowadzony do tak niskiego poziomu.

Mężczyzna

speedway69

Nowicjusz
Poziom intelektualny jest bardzo wysoki , to, że robimy sobie głupie żarty w temacie w którym niektórzy dostają sraczki broniąc czarnoskórych 🤣 Właśnie ten temat został sprowadzony na właściwy poziom , jest wolność słowa , chociaż w praktyce wolność słowa jest wtedy gdy głosi się lewicowe hasła , jakieś multi srulti itp I ta wolność słowa jest traktowana bardzo arbitralnie . Ten temat dalej to ja czarno widzę
Proponuję Sudan...może Ghana będzie pasować :unsure:
Albo Erytrea ☺️

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Poziom intelektualny jest bardzo wysoki , to, że robimy sobie głupie żarty w temacie w którym niektórzy dostają sraczki broniąc czarnoskórych 🤣 Właśnie ten temat został sprowadzony na właściwy poziom , jest wolność słowa , chociaż w praktyce wolność słowa jest wtedy gdy głosi się lewicowe hasła , jakieś multi srulti itp I ta wolność słowa jest traktowana bardzo arbitralnie . Ten temat dalej to ja czarno widzę
W punkt....
Idealne podsumowanie wątku i obecnego ustroju w Polsce 😉

Mężczyzna

Zenko

Podrywacz
Poziom intelektualny, widzę jest jaki jest. Zabawki trzeba dać co niektórym i przypilnować w piaskownicy by sobie krzywdy nie zrobili. A tablet czy nawet telefon to jest zdecydowanie za wiele. Hmm ... Szkoda że ten temat został sprowadzony do tak niskiego poziomu.
Anno ucz nas, prowadź nas byśmy osiągnęli ten intelektualny absolut co Ty. Pilnuj nas w piaskownicy ideowej.
Ja już strugami dzidę i smaruje gębę pastą do butów by nie drażnić Cię moim semickim ryjem.

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Poziom intelektualny, widzę jest jaki jest.
Aha, czyli jak ktoś ma odmienne zdanie niż Ty, to już jest pojazd po poziomie intelektualnym, dojrzała wypowiedź.
A tablet czy nawet telefon to jest zdecydowanie za wiele.
To odłóż ten tablet czy telefon jak nie umiesz tolerować tego, że ktoś może nie chcieć dać się zerżnąć murzynowi, bo to go odrzuca.

Mężczyzna

speedway69

Nowicjusz
Aha, czyli jak ktoś ma odmienne zdanie niż Ty, to już jest pojazd po poziomie intelektualnym, dojrzała wypowiedź.

To odłóż ten tablet czy telefon jak nie umiesz tolerować tego, że ktoś może nie chcieć dać się zerżnąć murzynowi, bo to go odrzuca.
Ja tej pani zalecam maść na ból dupy i to taką wielką tubę jak pała murzyna 🙄

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Zgadzam się z Tobą w 100%.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Zastanawiające jest, że Ci " najbardziej tolerancyjni" zarzucają innym brak tolerancji i wytykają i wyśmiewają ich światopogląd 🤔
Tylko mi to się wydaje niezrozumiałe ?😜

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Zastanawiające jest, że Ci " najbardziej tolerancyjni" zarzucają innym brak tolerancji i wytykają i wyśmiewają ich światopogląd 🤔
Tylko mi to się wydaje niezrozumiałe ?😜
To zwykła hipokryzja.

Napisałam, że w zwyczajnych relacjach międzyludzkich ludzie innej rasy mi nie przeszkadzają tylko brzydzi mnie kontakt fizyczny z takimi, co jak widać świadczy o moim poziomie inteligencji.

W sumie to chętnie bym się dowiedziała jak to się łączy. 🤔 Może to jakiś wyższy poziom wtajemniczenia, a ja po prostu jestem ignorantką.